Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τελικά συμφέρει; (Ολοκληρωμένες Μετρήσεις)

Πόσο συμφέρει τελικά; Κόστος εγκατάστασης; Αναμονές για εγκατάσταση; Αυτονομία;

Re: Τελικά συμφέρει; (Ολοκληρωμένες Μετρήσεις)

Δημοσίευσηαπό hlias » Δευτ 20 Οκτ, 2014 18:29

βρε κυριακο για κανε μια ερωτηση στον valsam ποσα λεφτα τον μηνα χαλαγε σε βενζινη για την εκκινηση μεχρι να μπει το υγραεριο?
μεση τιμη βενζινης στην Αθηνα για το 2014 λες 1,58-1,59, πες μας που τα ειδες αυτα γραμμενα για να συζητησουμε σοβαρα απο εδω και περα.
ολοι οσοι φορανε υγραεριο εκαψαν και βαλβιδες? πες μας και ενα επισημο σαιτ, εγραφο, οτι θελεις τελος παντων που να το αποδεικνυει αυτο.
ο valsam αν δεν φοραγε υγραεριο δεν θα εκαιγε βαλβιδες σε αυτο το διαστημα? αν θα διαβασεις το ποστ του πιστευω οτι θα καταλαβεις πολλα.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό kyriak » Δευτ 20 Οκτ, 2014 18:30

Αυτό που λες δεν είναι η μέση τιμή σήμερα , αλλά η εβδομαδιαία μέση τιμή νομού , που είναι πλασματική φυσικά, γιατί ανεβαίνει από τα περιφερικά πρατήρια που πουλάν ακριβότερα στο σύνολο του νομού .

Αυτές είναι οι μέσες τιμές σήμερα π.χ. με ελάχιστα και μέγιστα
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1,475 1,596 1,880
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
1,505 1,584 1,698
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
1,499 1,580 1,698
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
1,509 1,575 1,899
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1,497 1,573 1,776

http://www.fuelprices.gr/PriceStats?pro ... order_by=9
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό kyriak » Δευτ 20 Οκτ, 2014 18:36

hlias έγραψε:βρε κυριακο για κανε μια ερωτηση στον valsam ποσα λεφτα τον μηνα χαλαγε σε βενζινη για την εκκινηση μεχρι να μπει το υγραεριο?? πες μας και ενα επισημο σαιτ, εγραφο, οτι θελεις τελος παντων που να το αποδεικνυει αυτο..

Για ρώτα τον εσύ? ποτέ είχε περισσότερα λεφτά στην τσέπη?, πριν ή μετά και λιγότερο άγχος? Ας ψάχνει τώρα μέρα νύχτα για βιονικές έδρες και βαλβίδες

Εάν δεν μπορείς να το διαβάσεις να στο μεταφράσω αν θες
http://www.amrautos.co.uk/index.php/lpg-systems
LPG Problems Important Notice
With regard to the ever increasing cost of LPG and the problems associated with Severe Valve Seat Recession on most modern engines (mostly post 2006 vehicles) AMR Autogas have decided to suspend LPG Conversions for the foreseeable future. We will continue to support and service our existing customers' LPG Conversions.This is due to a number of factors as listed below.
kyriak

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 20 Οκτ, 2014 19:10

Edit..
Είναι άξια θαυμασμού η υπομονή ορισμένων συν-φορουμιτών που συνεχίζουν να ασχολούνται με τις "επιστημονικές" μ@λακίες του "κομήτη".... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

...και μη μου πείτε ότι βρίζω...είναι η μόνη γλώσσα που "αντιλαμβάνεται" ο "μάστορας"../..ά...και μη ξεχνάτε , μας έλεγε πιο παλιά ότι το υγραέριο το 2012 θα είναι στο...1,30 ευρώ το λίτρο !!!!!! ...χέχέχέεεεε.. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :ymdevil: :ymdevil: :D :D :)) :)) :))
Τελευταία επεξεργασία από NickSt και Δευτ 20 Οκτ, 2014 20:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 20 Οκτ, 2014 19:56

Κυριακο αν το διαβασεις κατ' ουσιαν δεν λεει κατι καινουργιο καθοτι αποκλειει ολες τις φορντ μηχανες ( που το ξερουμε ) και ολες τις οπελ twinport που επεισεις το ξεραμε....
και μερικα νισσαν τυπου κασκαι κ.λ.π.

και συν τοις αλλοις ειναι λογικό να σταματαει τις εγκαταστασεις LPG απο την στιγμη που απο οτι δειχνει ειναι εξειδικευμενο συνεργειο Land Rover που εχει προβλημα "εκ γεννετης".

αυτο το πραγματικά καινουργιο ( για μενα τουλαχιστον ) ειναι η πιο πληρης λιστα οχηματων της Prins απο αυτη που ξεραμε ( εγω τουλαχιστον ) μεχρι στιγμής....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 20 Οκτ, 2014 19:58

kyriak έγραψε:Αυτό που λες δεν είναι η μέση τιμή σήμερα , αλλά η εβδομαδιαία μέση τιμή νομού , που είναι πλασματική φυσικά, γιατί ανεβαίνει από τα περιφερικά πρατήρια που πουλάν ακριβότερα στο σύνολο του νομού .

Αυτές είναι οι μέσες τιμές σήμερα π.χ. με ελάχιστα και μέγιστα
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1,475 1,596 1,880
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
1,505 1,584 1,698
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
1,499 1,580 1,698
ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΘΗΝΩΝ
1,509 1,575 1,899
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
1,497 1,573 1,776

http://www.fuelprices.gr/PriceStats?pro ... order_by=9

θελουμε τουλαχιστον τιμες σε ετησια βαση.... ουτε η σημερινη περιοδος με το βαρελι στα 80 δολαρια ειναι αντιπροσωπευτική ουτε πριν καιρο που η 95αρα χτυπαγε εντονως την πορτα του 1,8 με το βαρελι στα 110+ δολλαρια...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό kyriak » Δευτ 20 Οκτ, 2014 21:32

NickSt έγραψε:Edit..
Είναι άξια θαυμασμού η υπομονή ορισμένων συν-φορουμιτών που συνεχίζουν να ασχολούνται με τις "επιστημονικές" μ@λακίες του "κομήτη".... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

...και μη μου πείτε ότι βρίζω...είναι η μόνη γλώσσα που "αντιλαμβάνεται" ο "μάστορας"../..ά...και μη ξεχνάτε , μας έλεγε πιο παλιά ότι το υγραέριο το 2012 θα είναι στο...1,30 ευρώ το λίτρο !!!!!! ...χέχέχέεεεε.. :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted: :ymdevil: :ymdevil: :D :D :)) :)) :))

Έλεγα ότι η τιμή θα πάει στο 1,1 με 1,2 και ότι τα κανάλια λεγανε ότι θα πάει 1,25 και ότι και εγώ συμφωνούσα να πάει τόσο, ήταν δίκαιο , όμως η δική μου εκτίμηση ήταν 1,1 με 1,2 και για την βενζίνη έλεγα 1,6 με 1,7 τελικά είχε πάει
0,97 με 1,15 τραγικέ, χααχαχ, και η βενζίνη είχε πάει στο 1,68 δηλαδή διάφορα 0,64€
Τώρα που μιλάμε είναι πάλι τόσο και συνέχεια τόσο ήταν όλο το καλοκαίρι αλλά σε λίγο το υγραέριο θα πάρει την άνοδο…. .άρα ή 1,05 με βενζίνη 1,7 ή 0,85 με βενζίνη 1,55 είναι το ίδιο … και άρα δεν συμφέρει το είδαμε και ποιο πάνω με τους υπολογισμούς του Φωκίωνα …….βασανίσου .

Το θέμα όμως δεν είναι μόνο αυτό , είναι ότι χαλάει και τα βουβού ρε Νικολάκη , πώς να τα κάνουμε να ουμε , κάθε χρόνο θα τρέχουμε για κεφαλάρια? Δεν αγοράζουμε όλοι αμάξια για ένα και δυο χρόνια μόνο ρε !!!! και μετά επισκευή …

Αρε κοράκια εγκαταστάτες που μου είστε όλοι με καινούργια dieselakia και εδώ μέσα ,αλλά και σε άλλα φόρα παπαγαλίζετε για να βάλει ακόμη ο κόσμος lpg ….. νέμεσης …..νέμεσης ./
Κάθε 30000~60000κμ να κάμνουμε και από ένα ρεκτιφιέ για να κονομήσετε εσείς , τι πειράζει αφού θα έχουμε βγάλει την ζημιά μια η άλλη για μας , κονομα για εσάς.
kyriak

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 20 Οκτ, 2014 21:39

Οπως ειπα..
Δε θεωρω οτι θα μεινει το 1,499 που εχει σημερα Ανατ Αττικη η βενζινα ουτε το 074?? 073?? της Φαιονως...

Δυστυχως.....
Το μονο καλό ειναι οτι εχει συμπαρασυρει και το πετρελαιο θερμανσης....

Απο κει και περα μονο σε αναξωγη πραγματικών τιμων σε ετησια βαση ( και βενζινα και υγραεριο) εχει νοημα η κουβεντα...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 20 Οκτ, 2014 22:27

Εγώ ξέρω ότι για όσο διάστημα έχω κάνει τη μετραπή (17 μήνες) η διαφορά στην τιμή υγραερίου - βενζίνης που
βάζω εγώ είναι από 70 έως 80 λεπτά το λίτρο.

Επίσης ξέρω ότι στους 17 μήνες έχω ξεχρεώσει το σύστημα και έχω κερδίσει και 1.100 ευρώ περίπου.
Μέχρι στιγμής όλα λειτουργούν άψογα.Και βαλβίδες να κάψω αύριο πρωί,μπορώ να τις αντικαταστήσω και πάλι
κέρδος θα μου έχει μείνει.
Τώρα αν στο valsam του έκατσε βλάβη τι να κάνουμε.Μην ξεχνάμε ότι έκανε μετατροπή σε ένα αυτοκίνητο 17 ετών
το οποίο μπορεί και χωρίς τη μετατροπή να του εμφάνιζε βλάβη.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό NickSt » Τρί 21 Οκτ, 2014 13:33

"Παππού" , δεν ξέρεις ΤΙΠΟΤΑ !!!...δώσε τα "δεδομένα" σου στον "επιστήμονα" πιο πάνω , και με την "επιστημονική" ανάλυση της π@π@ρολογίας , θα πάθεις την πλάκα σου !!!!!...σίγουρα θα βγείς και ΠΟΛΥ χρεωμένος../..άκου λέει ξέρεις....χέχέχέεεεεε... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες