Ευελπιστώ ότι δεν θα μου τα πει μαζεμένα

gbiliou έγραψε:EΙμαι στο παρα πεντε να βάρω και εγώ υγραέριο στο αυτοκινητό μου αλλά απο οτι βλέπω όλοι μιλάτε για αυξηση της κατανάλωσης. Κάπου είδα και ακόμα + 20% με BRC. Τελικά ρε παιδιά αξίζει το κόπο η το όφελος θα είναι πολύ μικρό σε σχέση με το έξοδο που θα κάνω για την εγκατάσταση? Κάποιος μου είπε πως ο υγρός ψεκασμός είναι οικονομικότερος απο τον αέριο. Ποιό σύστημα είναι τελικά το οικονομικότερο?Κάνω 15.000 χλμ το χρόνο.
Στην πράξη το υγραέριο είναι ένα εναλλακτικό καύσιμο 109-116 οκτανίων, κάτι που εξαρτάται από την ποσοστιαία αναλογία του προπανίου στο μείγμα, η οποία στο υγραέριο που συνήθως χρησιμοποιείται στα αυτοκίνητα είναι της τάξης του 60%. Ο έτσι κι αλλιώς μεγαλύτερος αριθμός οκτανίων, όμως, σημαίνει μεγαλύτερη δύναμη; Δυστυχώς, δεν είναι τόσο εύκολες οι απαντήσεις. Το LPG έχει μεγαλύτερη θερμοδυναμική απόδοση ανά 1.000 γρ., αλλά μικρότερη αν το υπολογίσεις ανά όγκο ανά λίτρο, γιατί απλώς έχει μικρότερη πυκνότητα από τη βενζίνη. Σε ό,τι αφορά τη χρήση του στα αυτοκίνητα, ο όγκος είναι αυτός που έχει σημασία, γιατί απλούστατα ο χώρος καύσης δε γεμίζει με το κιλό! Για να το κάνουμε απλό, τα παραπάνω οκτάνια του LPG είναι κρίσιμα και καθοριστικά, όσο πιο πολλή συμπίεση έχει ένας κινητήρας, αφού το LPG είναι δυνατόν να συμπιεστεί ακόμα και σε κινητήρες που λειτουργούν με σχέση 12:1. Επομένως, ένας συμβατικός ατμοσφαιρικός κινητήρας με συμπίεση 9:1 θα αποδίδει λιγότερο σε λειτουργία LPG από ό,τι, για παράδειγμα, ένας κινητήρας άμεσου ψεκασμού, που συνήθως λειτουργεί με μεγαλύτερη αναλογία συμπίεσης, ή σε σχέση με υπερτροφοδοτούμενους κινητήρες, όπου η υπερπλήρωση αντικαθιστά την αυξημένη συμπίεση.
spyroskos έγραψε:elianna έγραψε:ευχαριστω παρα πολυ για τις πληροφοριες,το θεμα ειναι πως οτι εγινε εγινε
το θεμα ειναι τι χρειαζεται να ακνω απο εδω και στο εξης,να παω σε καποιον τεχνικο που ξερετε να δει ολο το συστημα απο την αρχη αν και που εχει προβλημα ,να το ξηλωσω η να το αφησω και βλεπουμε?
Να πας εκεί που σου το βάλανε - πουθενά αλλού- και να απαιτήσεις να δουλέψει, εκτός αν σου είπανε ότι θα το βάλεις εδώ, και ότι πρόβλημα παρουσιαστεί θα πάς αλλού. Αν δε δουλέψει, να στο ξηλώσουν και να σου δώσουν τα λεφτά σου πίσω. Δεν υπάρχουν άλλες λύσεις. Πλήρωσες για να έχεις αυτοκίνητο, και αυτοκίνητο ΔΕΝ έχεις...
Αν δεν πιάσει με το καλό, με την απειλή φασαρίας ενωπίον πελατών, και ακόμη περισσότερο με την απειλή δικηγόρου, θα βρεις λύση. Καλά ξεμπερδέματα.
maen έγραψε:...που με πεταγε εκτός αερίου για άγνωστο λόγο κανένα άλλο..

manoliss έγραψε:με την σημερινη τιμη υγραεριου στα 85 λεπτα μεσο ορο και την βενζινα στα 1,85 με μια σωστη εγκατασταση δεν νομιζω οτι θα ειναι κανεις μετανιωμενος
Ομως με το υγραεριο στο 1,10 βενζινα στο 1,85 και με τον φορο που φημολογειτε στα 300 ευρα ε εκει μαλλον πολλοι θα τα ξηλωσουν γιατι θα τους ερχετε μια η αλλη με την βενζινα ........ εκει θα αρχισει να φαινετε η εννοια του κατα ποσο εχουμε μετανιωσει η οχι......
Επιστροφή στο Γενική συζήτηση για το LPG
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες
|
|
|