Τελικά συμφέρει;
Και η απαντηση είναι Εγω με νυχια και με δοντια το αυτοκινητο το κρατησα μεχρι που παρεδωσε πνευμα το κεφαλαρι από το υγραεριο,το κερδος μου μηδεν αυτά τα 2μιση χρονια αν ηταν να το φτιαξω(και λιγο μεσα θα εμπαινα),φιλος όμως με peugot εβγαλε λεφτα από το υγραεριο,εκανε 200,000 χλμ και μολις ηταν να του μεινει το ξεφορτωθηκε και σε καλη τιμη επειδή ειχε και ατου την εγκατασταση υγραεριου

!
Ευτυχης κατοχος πλεον ενός Honda civic 5 με 125 αλογα και καταναλωση μικτη 7-7,5 λιτρων τα 100(με νορμαλ-προσεκτικη οδηγηση,δηλ. όπως όταν ειχα υγραεριο και στο κοστος χρησης μια η άλλη με όταν ειχα το υγραεριο(14 λιτρα υγραεριο τα 100 από 10,5-11 που ειχα με βενζινη),για να λεμε και του στραβου το δικιο,αν δεν ηταν Honda και αυτό το αυτοκινητο μου και ηταν κανα peugot-renault-citroen με τον γνωστο κινητηρα του φιλου μου ισος με γαργαλουσε να του περασω κανα υγραεριο !
Όπως ειπα δεν την ξανακανω την μετατροπή με τιποτα ξανα τωρα με το Civic, και να εχει πιο ανθεκτικες εδρες και βαλβιδες από το crv και παρολου που εχω το συστημα από το "χτυπημενο" μου Honda crv και εχω μονο να πληρωσω μαστορικα και τιμολογια για την εγκατασταση!
Ειδικα με την αυξηση από 1-1-2017 στην τιμη του υγραερίου που παρολου που λενε 7,5-8 λεπτα η ιστορια μας εχει αποδειξει ότι κατω από 10 λεπτα δεν φτασει στον καταναλωτη και σημερινη τιμη στην Θεσ/νικη 73 λεπτα(μ.ο) και αλλα 10 πηγαμε στα 83 λεπτα + 30+% που είναι η πραγματικη και όχι η 12 εως 20% φτωχομιγμαπλασματικη που εχουν ορισμένοι αυξηση καταναλωσης = 1,07 ευρω το λιτρο υγραερίου αντι 1,45-1,47 τιμη λιτρου της βενζίνης μαζι με την αυξηση αυτης στις 1-1-2017!
40 λεπτα στο αντιστοιχο λιτρο δεν τα λες και λιγα,και για έναν που κανει 15,000 τον χρονο όπως εγω είναι ένα 500σαρικο κερδος αλλα ακομη και με σχεδόν τζαμπανταν συστημα θα χρειαστω 3 χρονια παλι για να κανω αποσβεση τοποθέτησης συστηματος και επισκευης κεφαλης "αν" που μαλλον θα μου την βγαλει!
Ξερω θα βγουν παλι οι γνωστοι να με κραξουν(σας ελειψα τσακαλακια?)αλλα ηθελα
να τα πω!
Και το ξαναλεω :ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΥΣ και σιγουρα και ορισμένους καταναλωτες υπο προϋποθέσεις(λιγους κατοχους αυτοκινητων με ανθεκτικούς στο υγραεριο κινητήρες )!