valsam έγραψε:sso έγραψε:valsam έγραψε:File sso τιμη που ειδα προχθες τα ξημερώματα μολις σημερα ενημερωθηκε στο Fuelgr!
Δεν μένω Θεσ/νίκη και δεν ξέρω από πρώτο χέρι. Όμως αν ισχύουν οι τιμές που δίνει το fuelgr (και φαντάζομαι ισχύουν, άλλωστε μπορεί κάποιος να το διασταυρώσει με ένα τηλεφώνημα) τότε υπάρχουν αρκετές επιλογές και στην Θεσ/νικη για καλές τιμές στο υγραέριο, που σε κάποιες περιπτώσεις είναι και κάτω από το 50% από την τιμή της αμόλυβδης.

Φιλε ξεχνα το για Θεσ/νικη ,είναι το θεμα πολύ παλιο
και εσυ λογο του νεου στο φορουμ δεν το γνωρίζεις,μην κοιτας αυτό που βλέπεις στο fuel σημερα γιατι δεν εχει ενημερωθεί ακομη όπως σου ειπα πιο πριν.
Στην Θεσ/νικη ολοι την τιμη την εχουν στο limit up και παιζουν χιλιοστα του σεντς αντε στα 1 μαξ 2 σεντς!
Δηλ. αφου ειδες 85,8 σε έναν σε λιγο ολοι πανω κατω αυτή την τιμη θα εχουν!
Δηλαδή, για να καταλάβω, λες ότι οι τιμές που βλέπω τώρα στο fuelgr δεν ισχύουν;
Η λες ότι ισχύουν μεν αλλά θα προσαρμοστούν σύντομα στην γραμμή που χάραξαν οι "πρωτοπόροι"; Αυτό μπορούμε να εξακριβώσουμε τις επόμενες μέρες. Μάλιστα λέω αύριο να κάνω μερικά τηλεφωνήματα σε κάποια βενζινάδικα και να δω αν ισχύουν οι τιμές που λέει το fuelgr.
Tο νέος η παλιός στο φόρουμ δεν έχει καμιά σημασία στο συγκεκριμένο που συζητάμε. Μιλάμε για πραγματικά στοιχεία όχι για γνώμες και εικασίες. Η ισχύουν οι τιμές η δεν ισχύουν.
Τώρα όσο για τις καταναλώσεις μπορώ να πω τι γίνεται στο δικό μου αυτ/το.
Επειδή το αγοράσαμε μεταχειρισμένο και μετά από λίγο βάλαμε υγραέριο δεν έχω δικές μου ακριβείς μετρήσεις για την κατανάλωση με βενζίνη.
Ψάχνοντας στα τεχνικά στοιχεία του αυτ/του βλέπω ότι δίνουν τα εξής:
Κατανάλωση καυσίμου - Κύκλος εντός πόλης 8.9 λ./100 χλμ
Κατανάλωση καυσίμου - Κύκλος εκτός πόλης 5.7 λ./100 χλμ
που σημαίνει ότι με ιδανικές συνθήκες θα έχουμε μέση κατανάλωση 6,98 lit/100 km, που για μένα σημαίνει πραγματική κατανάλωση κοντά στα 8 lit/100 km.
Με το υγραέριο έχω μετρήσει αναλυτικότατα με την εφαρμογή fuelio, για 6000 km και έχω κατανάλωση:
Υγραέριο: 8 lit/100 km
Βενζίνη: 0,5 lit/100 km
Αυτά...φιλικά πάντα,χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΧΑΡΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα