Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό ginakos » Τετ 21 Νοέμ, 2012 11:48

0,10λεπτα εως και 0,25 στο λιτρο βγαζουν παιδια αναλογως το καταστατικο που εχουν υπογραψει με την εταιρια παντα σε ιδιοκτιτα πρατυρια.Στα πρατυρια εταιριων το κερδος το περνει η εταιρια.Να κατεβασουν την τιμη ολοι τους και θα αναγκαστουν να το κανουν και οι εταιριες...................ξερω και ενα αλλο με τον ΤΟΤΟ να το πω? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ Ο.Ε. - HLGAS
16ο χλμ. Λ.Λαυρίου, Παιανία
τηλ.: 210 6643490
ginakos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 59

Δημοσίευσηαπό xepetas » Τετ 21 Νοέμ, 2012 11:52

dimhas έγραψε:[*]
xepetas έγραψε:Καλησπέρα σε ολους τους φιλους οδηγους με υγραεριοκινηση .

Στην Καστορια εδω και μηνες βαζουμε αεριο απο Αλβανια , τιμη 0.60 ευρω το λιτρο σταθερη !!!
Η δε αμολυβδη 1.30 ευρω το λιτρο !
Ουτε εγω ουτε και αλλοι φιλοι ειχαμε ποτε προβλημα ποιοτητας και ποσοτητας στα καυσιμα μας .

Στα εδω 2 πρατηρια της περιοχης η τιμη πριν την εξισωση ηταν 0.90 ευρω το λιτρο , μετα την εξισωση 0.99 , και τις τελευταιες 2 μερες ανεβηκε στο 1.05 !!!

Ελεος ! Νισαφι πια !!![/quot

xepetas μπορεις να στειλεις λεπτομεριες? σου εστειλα και πμ

Εχεις απάντηση
xepetas

Δημοσιευσεις: 4

Δημοσίευσηαπό sakisf » Τετ 21 Νοέμ, 2012 13:20

Η τιμή του αργού έπεσε κατά 3% στις αγορές. Η τιμή του υγραερίου από τα διυλιστήρια έπεσε κατά 6 ευρώ. Δεν ξέρω αν συνδέονται μεταξύ τους αλλά σήμερα δεν είδα πτώση από τα υγραεράδικα. Πάντως το μποϋκοτάζ από ό,τι ακούω δεν έχει και μεγάλη συμμετοχή. Εγώ αν και πρακτικά ακόμη έχω μεγάλο κέρδος (7λ/100=11,2 @1.6 βενζ κ 8λ/100=8 @1 υγρ => 3.2€ κέρδος/100) συμμετέχω γιατί τα έχω πάρει με τη Φαώνος (έβαζα αποκλειστικά από εκεί) πού ανέβηκε 14 ολόκληρα λεπτά σε ένα μήνα αντί για τα 7-8 πού έφερε η αύξηση του ΕΦΚ. Και μιλάμε για ένα βενζινάδικο πού εργοδοτεί μόνο Πακιστανούς και πιθανότατα παράνομους. Οι υπόλοιποι πού ήταν ήδη ακριβοί συγκριτικά έχουν ανέβει 10-11 λεπτά.
sakisf

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό doukias » Τετ 21 Νοέμ, 2012 14:41

καλημερα στην υγραεριοκινητη κοινωνια .

μετα απο καιρο μπηκα στο σαιτ και τι βλεπω ρε παιδια?
γεμισε ο κοσμος αντιστασιακους,συγχρονους τσεκεβαρα ,ετοιμοι για πολεμο με τους κερδοσκοπους πρατυριουχους,εγκαταστατες,πολιτεια κυβερνηση και εγω δεν ξερω ποιους αλλους.
μηπως πρεπει να σοβαρευτουμε?
καιω υγραεριο εδω και τρια χρονια και 70.000 χιλ.
ολα καλα μεχρι που καποια μερα τα δελτια φημων (ειδησεων) λενε διαφορα μπαρδακια.
ελα ομως που λεγε λεγε φαγαμε 10 λεπτα στον κολο?
κακο αυτο.ενταξει.
τωρα τι κανουμε?
πολεμος στους κερδοσκοπους,να ριξουν τις τιμες οι εγκαταστατες (εγω δηλαδη)να κερδισεις εσυ.να κοψουν απο το κερδος τους οι πρατυριουχοι (μαζι σας) να κανουμε περισοτερα φθηνα χιλιομετρα εμεις,να κερδισουμε εμεις.ωραια.
βγαινουν λοιπον οι αμυαλοι υγραεριοκινητη (εγω)και αντιστεκομαι,λαμογιο ο εγκαταστατης, λαμογιο ο πρατυριουχος λαμογιο το κρατος (αυτο και αν ειναι λαμογιο) σωστα ως εδω.
αν κανουμε ομως και λιγη αυτοκριτικη και δουμε τα πραγματα καθαρα θα διαπιστοσουμε τα εξεις.
πρωτα πρωτα το υγραεριο το εβαλα να κερδισω αρα κατα τα λεγομενα σας (μας) λαμογιο.
μας ανεβασανε την τιμη και δεν κερδιζουμε πολυ,αρα τωρα δεν κερδοσκοπω.
δεν κανουμε γρηγορη αποσβεση,αρα κακη επενδυση.
ποια κακη επενδηση βρε παιδια? καραεπενδηση ειναι.
με ενα χιλιαρικο η 1230 με το φπα ειναι λιγα να κερδιζεις 20-30-40% το χρονο?
εχετε σκεφτει εαν ειχατε ενα χιλιαρικο στην τραπεζα τι θα κερδιζαται?
τα κοαλια θα κερδιζαται.
εχεται σκεφτει αν ειχατε ενα χιλιαρικο σε σιγουρα κατα τα αλλα ομολογα του πακιστανελαδισταν τι κουρεμα θα τρωγατε?
μονο με αυτα δεν ειναι λοιπον επενδυση?
σκεφτητε λοιπον τη κερδιζεται με το χιλιαρικακη και διαλεξτε.
θελετε να κανεται αποχη και να καιτε βενζινη?κακο του κεφαλιου σας και τις τσεπης σας.
ειστε βιαστικοι ως τον χρονο τις αποσβεσεις?κακο του κεφαλιου σας.
θελεται να κανετε τους μαγγες και να καιτε βενζινη?τοτε μην διαμαρτυρεστε ταχα μου για τον χρονο αποσβεσεις.
συνετιστειτε λοιπον και αφηστε κατα τοπους τις μαγγιες.
ειμαστε στο φορουμ. ποσοι ημαστε?εσταξε η ουρα του γαιδαρου.
δεν λεω ,θα φωναξουμε αλλα ας μην κοροιδευουμε τον εαυτο μας.
ζουμε σε ενα κρατος χρεοκοπημενο, ενα κρατος που ολοι (καπου φταιμε και εμεις)παιξανε και παιζουν εις βαρος μας.αρα λοιπον κοιταμε και εμεις την παρτι μας.
με αυτα το σεντονι μεγαλωσε και σας παραζαλισα.
λοιπον οι υγραεριοκινητη φωναζουμε αλλα κοιταμε και το συμφερων μας.
οι μη υγραεριοκινητη σκεφτονται σοβαρα την επενδηση δηλαδη τοποθετηση κιτ.
οι συντηρητικη αν εχουν κανενα χιλιαρικο (δυσευρετο δυστυχως) ας το κανουν εντοκα γραματια και να κερδισουν κουρεμα ξυρισμα.
τελος βλεπω οτι το εκανα το σεντονι και σας κουραζω.

καταλιγω λοιπον.

φωναξτε αλλα αφηστε τα κουβαρνταλικια βαλτε αεριο.

ολα αυτα ειναι γνωμη μου .

φιλικα
(ενας λαμογιο εγκαταστατης κινουμενος με υγραεριο.)
Τελευταία επεξεργασία από doukias και Τετ 21 Νοέμ, 2012 15:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doukias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τετ 21 Νοέμ, 2012 14:52

εχεις δικιο φιλε σε αυτα που λες,αλλα ξεχασες να πεις την προωρη φθορα του κινητηρα απο την χρηση lpg δεν εχεις μονο οικονομια απο το lpg αλλα και παραπανω φθορα κινητηρα ετσι στο 20-30-40 τα % κερδος που λες τον χρονο βγαλε αρκετο ποσοστο,απο μια μελοντικη ζημια σε βαλβιδες και εδρανα που θα ειχες απο την μη χρηση Lpg.σιγουρα συμφερει το υγραεριο ακομα και τωρα αλλα δεν βρισκω λογο να πρυμοδοτω εγω τον καθενα που θελει να αισχροκερδισει και να βγαζει 20 λεπτα + το λιτρο στην πλατη μου και στην αναγκη μου για οικονομια,ενω μπορω να του μειωσω το κερδος και να ρηξει την τιμη.σε αυτην την χωρα παντα καποιοι την πληρωνουμε πολυ και καποιοι λιγο,ε καιρος να την πληρωσουμε ολοι το ιδιο,δεν γινετε να βγαζει ο αλλος το ιδιο που εβγαζε απο ενα λιτρο πριν την κριση με τα τωρα δεδομενα._
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό doukias » Τετ 21 Νοέμ, 2012 15:38

vaxalis έγραψε:εχεις δικιο φιλε σε αυτα που λες,αλλα ξεχασες να πεις την προωρη φθορα του κινητηρα απο την χρηση lpg δεν εχεις μονο οικονομια απο το lpg αλλα και παραπανω φθορα κινητηρα ετσι στο 20-30-40 τα % κερδος που λες τον χρονο βγαλε αρκετο ποσοστο,απο μια μελοντικη ζημια σε βαλβιδες και εδρανα που θα ειχες απο την μη χρηση Lpg.σιγουρα συμφερει το υγραεριο ακομα και τωρα αλλα δεν βρισκω λογο να πρυμοδοτω εγω τον καθενα που θελει να αισχροκερδισει και να βγαζει 20 λεπτα + το λιτρο στην πλατη μου και στην αναγκη μου για οικονομια,ενω μπορω να του μειωσω το κερδος και να ρηξει την τιμη.σε αυτην την χωρα παντα καποιοι την πληρωνουμε πολυ και καποιοι λιγο,ε καιρος να την πληρωσουμε ολοι το ιδιο,δεν γινετε να βγαζει ο αλλος το ιδιο που εβγαζε απο ενα λιτρο πριν την κριση με τα τωρα δεδομενα._

σωστοτατος,
η ζημια ομως δεν ειναι δεδομενο εκτος αν στην δυσκολη εποχη που ζουμε επελεξες ενα φθηνο συστημα σε εναν τυχαιο <τεχνιτη> η το αυτοκινητο σου ηταν ετοιμο να παθει . πρεπει να γινει γνωστο οτι η ζημια που θα σου εβγενε αυριο το υγραεριο θα σου την βγαλει σημερα.
Τελευταία επεξεργασία από doukias και Τετ 21 Νοέμ, 2012 15:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doukias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό psir10115 » Τετ 21 Νοέμ, 2012 15:40

Παιδιά καλησπέρα

Κορινθία πλέον με 3 πρατήρια και ένα σε αναμονή, άρχισε να λειτουργεί λίγο α ανταγωνισμός!! Τα 2 πάνω από[color=#000080]
1 ευρώ ο τρίτος 0,998! Αναγκαστικά στηρίζουμε τον φθηνότερο αν και εξακολουθεί να έχει τρελό κέρδος και αυτός!

Οποιαδήποτε πρόταση για μαζική αντίδραση δεκτή!![/color]
psir10115

Δημοσιευσεις: 53

Δημοσίευσηαπό doukias » Τετ 21 Νοέμ, 2012 15:49

psir10115 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα

Κορινθία πλέον με 3 πρατήρια και ένα σε αναμονή, άρχισε να λειτουργεί λίγο α ανταγωνισμός!! Τα 2 πάνω από[color=#000080]
1 ευρώ ο τρίτος 0,998! Αναγκαστικά στηρίζουμε τον φθηνότερο αν και εξακολουθεί να έχει τρελό κέρδος και αυτός!

Οποιαδήποτε πρόταση για μαζική αντίδραση δεκτή!![/color]

ναι στυριζουμε τους σωστους επαγγελματιες.

κατερινη νεα εφεσος 89,2 γιατι? μηπως χανει κιολας?
οχι. απλα ειναι επαγγελματιας και ξερει να βγαζει κερδος απο τον τζιρο.

λιγα απο πολλους και οχι πολλα απο λιγους.

τον στυριζουμε.
Τελευταία επεξεργασία από doukias και Τετ 21 Νοέμ, 2012 16:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
doukias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό vaxalis » Τετ 21 Νοέμ, 2012 15:59

η ζημια ειναι δεδομενη ειτε ειναι καλοδιατηρημενο το αυτοκινητο σου ειτε οχι,θα εχει προωρη φθορα εδρων πολυ ποιο γρηγορα απο οτι στην βενζινη με την ιδια χρηση και το ξερουμε ολοι δυστυχως.
vaxalis

Δημοσιευσεις: 297

Δημοσίευσηαπό doukias » Τετ 21 Νοέμ, 2012 16:59

vaxalis έγραψε:η ζημια ειναι δεδομενη ειτε ειναι καλοδιατηρημενο το αυτοκινητο σου ειτε οχι,θα εχει προωρη φθορα εδρων πολυ ποιο γρηγορα απο οτι στην βενζινη με την ιδια χρηση και το ξερουμε ολοι δυστυχως.

δεν μπαινω σε αντιπαραθεση.
οτι πεις.
doukias
Εγκαταστάτης

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες