dimhas έγραψε:[*]xepetas έγραψε:Καλησπέρα σε ολους τους φιλους οδηγους με υγραεριοκινηση .
Στην Καστορια εδω και μηνες βαζουμε αεριο απο Αλβανια , τιμη 0.60 ευρω το λιτρο σταθερη !!!
Η δε αμολυβδη 1.30 ευρω το λιτρο !
Ουτε εγω ουτε και αλλοι φιλοι ειχαμε ποτε προβλημα ποιοτητας και ποσοτητας στα καυσιμα μας .
Στα εδω 2 πρατηρια της περιοχης η τιμη πριν την εξισωση ηταν 0.90 ευρω το λιτρο , μετα την εξισωση 0.99 , και τις τελευταιες 2 μερες ανεβηκε στο 1.05 !!!
Ελεος ! Νισαφι πια !!![/quot
xepetas μπορεις να στειλεις λεπτομεριες? σου εστειλα και πμ
vaxalis έγραψε:εχεις δικιο φιλε σε αυτα που λες,αλλα ξεχασες να πεις την προωρη φθορα του κινητηρα απο την χρηση lpg δεν εχεις μονο οικονομια απο το lpg αλλα και παραπανω φθορα κινητηρα ετσι στο 20-30-40 τα % κερδος που λες τον χρονο βγαλε αρκετο ποσοστο,απο μια μελοντικη ζημια σε βαλβιδες και εδρανα που θα ειχες απο την μη χρηση Lpg.σιγουρα συμφερει το υγραεριο ακομα και τωρα αλλα δεν βρισκω λογο να πρυμοδοτω εγω τον καθενα που θελει να αισχροκερδισει και να βγαζει 20 λεπτα + το λιτρο στην πλατη μου και στην αναγκη μου για οικονομια,ενω μπορω να του μειωσω το κερδος και να ρηξει την τιμη.σε αυτην την χωρα παντα καποιοι την πληρωνουμε πολυ και καποιοι λιγο,ε καιρος να την πληρωσουμε ολοι το ιδιο,δεν γινετε να βγαζει ο αλλος το ιδιο που εβγαζε απο ενα λιτρο πριν την κριση με τα τωρα δεδομενα._
psir10115 έγραψε:Παιδιά καλησπέρα
Κορινθία πλέον με 3 πρατήρια και ένα σε αναμονή, άρχισε να λειτουργεί λίγο α ανταγωνισμός!! Τα 2 πάνω από[color=#000080] 1 ευρώ ο τρίτος 0,998! Αναγκαστικά στηρίζουμε τον φθηνότερο αν και εξακολουθεί να έχει τρελό κέρδος και αυτός!
Οποιαδήποτε πρόταση για μαζική αντίδραση δεκτή!![/color]
vaxalis έγραψε:η ζημια ειναι δεδομενη ειτε ειναι καλοδιατηρημενο το αυτοκινητο σου ειτε οχι,θα εχει προωρη φθορα εδρων πολυ ποιο γρηγορα απο οτι στην βενζινη με την ιδια χρηση και το ξερουμε ολοι δυστυχως.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 73 επισκέπτες
|
|
|