fokion έγραψε:valsam έγραψε:Κριμα που δεν προλαβα να κανω την αποσβεση(ουτε τα μισα δεν προλαβα να αποσβεσω σε διαστημα 7 μηνων και 10.000 χλμ και αυτο μαλιστα το καταφερα βαζοντας αρκτες φορες απο σκοπια-Βουλγαρια),για αλλα μια φωρα μ@λακας πιαστηκα απο τους Ελληναρες τους πουστ@ραδες που αντι να εξοικονομισω εγω κανα φραγκο που εβαλα υγραεριο στο αυτοκινητο μου κοιτουσαν να τα οικονομισουν αυτοι !
Να τις χαιρεστε τις αντλιες σας μαγκες!!!!!!!
Θυμισου απλά ποσο καιρο το "κοσκινιζες" για να βαλεις.....
ακουγοντας διαφορους..... μη λεω ονοματα....
που ελεγαν οτι θα εφτανε το υγραεριο στο 1.2..... περσι τετοια εποχη.....
τα ξεχναμε......
το καλοκαιρι???? κανεις δε μιλαγε στο 0,79....
τελος παντων...
Καλη χρονια με περισσότερο καθαρο μυαλο....
Ναι fokion εχεις δικιο το κοσκινιζα φοβουμενος διαφορα οπως π.χ το οτι θα παει 1,2 ευρω το λιτρο ,οτι θα μου βγαλει ζημια , και στο οτι ηταν πολλα τα 1300-1500 ευρω που μου ζητουσαν για εγκατασταση!
Τελικα οι φοβου μου εν'μερη επιβεβαιωθηκαν(το εν'μερη το λεω γιατι ευτηχως ακομη δεν μου εβγαλε την ζημια στις βαλβιδες!),παρολου που γλυτωσα τα 1300-1500 που ζητουσαν προ χρονου-διετιας και εδωσα μονο 850 ευρω ετσι οπως ειναι σημερα η τιμη του υγραεριου αποσβεση για να κανω ειναι μαθηματικα αλλα και πρακτικα αδυνατον , το 1,2 ευρω το λιτρο που λες fokion το ξεπερασαμε ,στην καλυτερη των περιπτωσεων με τα καλα μιγματα που εβαζα και ειχα μονο 20% αυξηση της καταναλωσης με ενα ευρω που εχει τωρα η τιμη λιτρου θα ημουν στο 1,20+(λαδιερα γαρ!)και αν υπολογισω και το εξτρα κοστος του σερβις του κιτ υγραεριου και το οτι κανω ανα 10.000 χλμ ρυθμισμα βαλβιδων(για να εχω το κεφαλι μου ησυχω μιας και το αυτοκινητο μου ειναι στην black list) θα ημουν πανω απο 1,30 ευρω το λιτρο κινουμενος με υγραεριο ,νασου ομως που εδω και 2 σχεδον μηνες η αυξηση καταναλωσης μου εχει ξεφυγει πανω απο 40% καταλαβαινεις οτι δεν με συμφερει πια το υγραεριο και πιστεψε με δεν ειμαι ο μονος,και τα φιλαρακια με τα maverick και ο κουνιαδος μου με το alpha 156 σταματησαν να κινουνται με υγραεριο τον τελευταιο μηνα!
Το μεγαλο γελιο ειναι οτι πολλοι δεν καταλαβαινουν το τι φευγει απο την τσεπη τους και νομιζουν οτι κερδιζουν ακομη πολλα κινουμενοι με υγραεριο βλεποντας μονο και μονο την τιμη πινακιδας π.χ 0,990 και συγκρινοντας το με το 1,57 της βςνζινης σου λεει καλα ειναι ακομη 58 λεπτα στο λιτρο διαφορα εχουμε ,κουνια που σας κουναγε!
Για παραδειγμα σε αυτο που λεω οτι πολλοι δεν καταλαβαινουν τι τους συμφερει και το καταλαβαινουν αφου την εχουν πατησει και μετα ,που λες χθες που ημουν στην προπονηση της κορης μου ηταν ενας φιλος γονεας και μιλουσαμε για την θερμανση και μου λεει "εμεις φετος δεν βαλαμε πετρελαιο παρολου που δικαιουμε επιδοτουμενο με (0,90 δηλ το λιτρο)γιατι δεν υπαρχει σεντς και για οικονομια την βγαζουμε με το ανοιχτο μαντεμενιο τζακι καιγοντας ξυλα",ποσο τα αγοραζεις ρε Μιχαλη τον ρωταω τα ξυλα και μου λεει 65 ευρω το κυβικο ,"πως τα κυβιζει" τον ρωταω και μου λεει στην καροτσα,ωπα ρε Μιχαλη του λεω (βγαζω το κινητο και κανω τις πραξεις)65 ευρω το χυδην = 245 ευρω ο τονος(ο ξερος) με το ανοιχτο τζακι που στην καλυτερη εχεις 15% αποδοση εισαι με τα αυτια μεσα για μεσα και για να ζεσταθεις με το ξυλο το πληρωνεις χρυσαφι και στην τελικη δεν ζεσταινεσαι,για ξαναπεστο μου λεει δεν το καταλαβα αφου ολοι λενε οτι με το ξυλο ειναι πιο οικονομικα, ρε Μιχαλη ασε το τι λενε του λεω και τον ρωταω "εσυ ζεσταινεσαι" ,να σου πω την αληθεια τον εχουμε δαγκωσει λιγο, ποσα κυβικα εχεις αγορασει ρε Μιχαλη τον ξαναρωταω,ποσα λεφτα εχεις δωσει ,μα εχουμε πολυ βαρη χειμωνα μου λεει γιάυτο εχω δωσει πολλα για τα ξυλα,αχ ρε Μιχαλη του λεω τα νουμερα δεν κανουν λαθος βαλε πετρελαιο να σωθεις!
Ετσι που λες fokion,ο Μιχαλης εκανε μαγκα τον Ελληναρα τον ξυλα εκανε μαγκα τον Βουλγαρο τον εμπορα, με λιγα λογια τους εκανε ολους μαγκες και αυτος την πλερωνε,εγω Μιχαλης δεν γινωμαι με το υγραεριο!