Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Θεσσαλονίκη - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό cosygatos » Τρί 31 Δεκ, 2013 10:59

Valsam, ψαχτο και μην κλαιγεσαι, δεν παιζει σε νορμάλ κατάσταση το +40%. Ακόμα και εμένα που μου φάνηκε μεγάλη η αύξηση (από το +10% που υπολόγιζα αρχικά), τελικά είμαι +20%. Κανεις δεν έχει αναφέρει τέτοια αύξηση κατανάλωσης.

Sent from my rk30sdk using Tapatalk
cosygatos

Δημοσιευσεις: 19

Δημοσίευσηαπό rover214 » Τρί 31 Δεκ, 2013 13:38

Εγω το ΣΚ εβαλα απο Καλπακη (το γνωστο κοντα στο cosmos) με 0,949 και απο χλμ μου εβγαλε μια χαρα.Αλλα απο αλλο στο Φοινικα που ειχα βαλει πιο πριν ειχα δει αυξημενη καταναλωση.Μαλλον θεμα τυχης ειναι τελικα.
Rover 214Si, Lovato Easy Fast χωρίς λαδιέρα
rover214

Δημοσιευσεις: 141

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 31 Δεκ, 2013 14:44

fokion έγραψε:
valsam έγραψε:Κριμα που δεν προλαβα να κανω την αποσβεση(ουτε τα μισα δεν προλαβα να αποσβεσω σε διαστημα 7 μηνων και 10.000 χλμ και αυτο μαλιστα το καταφερα βαζοντας αρκτες φορες απο σκοπια-Βουλγαρια),για αλλα μια φωρα μ@λακας πιαστηκα απο τους Ελληναρες τους πουστ@ραδες που αντι να εξοικονομισω εγω κανα φραγκο που εβαλα υγραεριο στο αυτοκινητο μου κοιτουσαν να τα οικονομισουν αυτοι !
Να τις χαιρεστε τις αντλιες σας μαγκες!!!!!!!

Θυμισου απλά ποσο καιρο το "κοσκινιζες" για να βαλεις.....
ακουγοντας διαφορους..... μη λεω ονοματα....
που ελεγαν οτι θα εφτανε το υγραεριο στο 1.2..... περσι τετοια εποχη.....
τα ξεχναμε......
το καλοκαιρι???? κανεις δε μιλαγε στο 0,79....

τελος παντων...
Καλη χρονια με περισσότερο καθαρο μυαλο....

Ναι fokion εχεις δικιο το κοσκινιζα φοβουμενος διαφορα οπως π.χ το οτι θα παει 1,2 ευρω το λιτρο ,οτι θα μου βγαλει ζημια , και στο οτι ηταν πολλα τα 1300-1500 ευρω που μου ζητουσαν για εγκατασταση!
Τελικα οι φοβου μου εν'μερη επιβεβαιωθηκαν(το εν'μερη το λεω γιατι ευτηχως ακομη δεν μου εβγαλε την ζημια στις βαλβιδες!),παρολου που γλυτωσα τα 1300-1500 που ζητουσαν προ χρονου-διετιας και εδωσα μονο 850 ευρω ετσι οπως ειναι σημερα η τιμη του υγραεριου αποσβεση για να κανω ειναι μαθηματικα αλλα και πρακτικα αδυνατον , το 1,2 ευρω το λιτρο που λες fokion το ξεπερασαμε ,στην καλυτερη των περιπτωσεων με τα καλα μιγματα που εβαζα και ειχα μονο 20% αυξηση της καταναλωσης με ενα ευρω που εχει τωρα η τιμη λιτρου θα ημουν στο 1,20+(λαδιερα γαρ!)και αν υπολογισω και το εξτρα κοστος του σερβις του κιτ υγραεριου και το οτι κανω ανα 10.000 χλμ ρυθμισμα βαλβιδων(για να εχω το κεφαλι μου ησυχω μιας και το αυτοκινητο μου ειναι στην black list) θα ημουν πανω απο 1,30 ευρω το λιτρο κινουμενος με υγραεριο ,νασου ομως που εδω και 2 σχεδον μηνες η αυξηση καταναλωσης μου εχει ξεφυγει πανω απο 40% καταλαβαινεις οτι δεν με συμφερει πια το υγραεριο και πιστεψε με δεν ειμαι ο μονος,και τα φιλαρακια με τα maverick και ο κουνιαδος μου με το alpha 156 σταματησαν να κινουνται με υγραεριο τον τελευταιο μηνα!
Το μεγαλο γελιο ειναι οτι πολλοι δεν καταλαβαινουν το τι φευγει απο την τσεπη τους και νομιζουν οτι κερδιζουν ακομη πολλα κινουμενοι με υγραεριο βλεποντας μονο και μονο την τιμη πινακιδας π.χ 0,990 και συγκρινοντας το με το 1,57 της βςνζινης σου λεει καλα ειναι ακομη 58 λεπτα στο λιτρο διαφορα εχουμε ,κουνια που σας κουναγε!
Για παραδειγμα σε αυτο που λεω οτι πολλοι δεν καταλαβαινουν τι τους συμφερει και το καταλαβαινουν αφου την εχουν πατησει και μετα ,που λες χθες που ημουν στην προπονηση της κορης μου ηταν ενας φιλος γονεας και μιλουσαμε για την θερμανση και μου λεει "εμεις φετος δεν βαλαμε πετρελαιο παρολου που δικαιουμε επιδοτουμενο με (0,90 δηλ το λιτρο)γιατι δεν υπαρχει σεντς και για οικονομια την βγαζουμε με το ανοιχτο μαντεμενιο τζακι καιγοντας ξυλα",ποσο τα αγοραζεις ρε Μιχαλη τον ρωταω τα ξυλα και μου λεει 65 ευρω το κυβικο ,"πως τα κυβιζει" τον ρωταω και μου λεει στην καροτσα,ωπα ρε Μιχαλη του λεω (βγαζω το κινητο και κανω τις πραξεις)65 ευρω το χυδην = 245 ευρω ο τονος(ο ξερος) με το ανοιχτο τζακι που στην καλυτερη εχεις 15% αποδοση εισαι με τα αυτια μεσα για μεσα και για να ζεσταθεις με το ξυλο το πληρωνεις χρυσαφι και στην τελικη δεν ζεσταινεσαι,για ξαναπεστο μου λεει δεν το καταλαβα αφου ολοι λενε οτι με το ξυλο ειναι πιο οικονομικα, ρε Μιχαλη ασε το τι λενε του λεω και τον ρωταω "εσυ ζεσταινεσαι" ,να σου πω την αληθεια τον εχουμε δαγκωσει λιγο, ποσα κυβικα εχεις αγορασει ρε Μιχαλη τον ξαναρωταω,ποσα λεφτα εχεις δωσει ,μα εχουμε πολυ βαρη χειμωνα μου λεει γιάυτο εχω δωσει πολλα για τα ξυλα,αχ ρε Μιχαλη του λεω τα νουμερα δεν κανουν λαθος βαλε πετρελαιο να σωθεις!
Ετσι που λες fokion,ο Μιχαλης εκανε μαγκα τον Ελληναρα τον ξυλα εκανε μαγκα τον Βουλγαρο τον εμπορα, με λιγα λογια τους εκανε ολους μαγκες και αυτος την πλερωνε,εγω Μιχαλης δεν γινωμαι με το υγραεριο!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 31 Δεκ, 2013 15:08

valsam έγραψε:
fokion έγραψε:
valsam έγραψε:Κριμα που δεν προλαβα να κανω την αποσβεση(ουτε τα μισα δεν προλαβα να αποσβεσω σε διαστημα 7 μηνων και 10.000 χλμ και αυτο μαλιστα το καταφερα βαζοντας αρκτες φορες απο σκοπια-Βουλγαρια),για αλλα μια φωρα μ@λακας πιαστηκα απο τους Ελληναρες τους πουστ@ραδες που αντι να εξοικονομισω εγω κανα φραγκο που εβαλα υγραεριο στο αυτοκινητο μου κοιτουσαν να τα οικονομισουν αυτοι !
Να τις χαιρεστε τις αντλιες σας μαγκες!!!!!!!

Θυμισου απλά ποσο καιρο το "κοσκινιζες" για να βαλεις.....
ακουγοντας διαφορους..... μη λεω ονοματα....
που ελεγαν οτι θα εφτανε το υγραεριο στο 1.2..... περσι τετοια εποχη.....
τα ξεχναμε......
το καλοκαιρι???? κανεις δε μιλαγε στο 0,79....

τελος παντων...
Καλη χρονια με περισσότερο καθαρο μυαλο....

Ναι fokion εχεις δικιο το κοσκινιζα φοβουμενος διαφορα οπως π.χ το οτι θα παει 1,2 ευρω το λιτρο ,οτι θα μου βγαλει ζημια , και στο οτι ηταν πολλα τα 1300-1500 ευρω που μου ζητουσαν για εγκατασταση!
Τελικα οι φοβου μου εν'μερη επιβεβαιωθηκαν(το εν'μερη το λεω γιατι ευτηχως ακομη δεν μου εβγαλε την ζημια στις βαλβιδες!),παρολου που γλυτωσα τα 1300-1500 που ζητουσαν προ χρονου-διετιας και εδωσα μονο 850 ευρω ετσι οπως ειναι σημερα η τιμη του υγραεριου αποσβεση για να κανω ειναι μαθηματικα αλλα και πρακτικα αδυνατον , το 1,2 ευρω το λιτρο που λες fokion το ξεπερασαμε ,στην καλυτερη των περιπτωσεων με τα καλα μιγματα που εβαζα και ειχα μονο 20% αυξηση της καταναλωσης με ενα ευρω που εχει τωρα η τιμη λιτρου θα ημουν στο 1,20+(λαδιερα γαρ!)και αν υπολογισω και το εξτρα κοστος του σερβις του κιτ υγραεριου και το οτι κανω ανα 10.000 χλμ ρυθμισμα βαλβιδων(για να εχω το κεφαλι μου ησυχω μιας και το αυτοκινητο μου ειναι στην black list) θα ημουν πανω απο 1,30 ευρω το λιτρο κινουμενος με υγραεριο ,νασου ομως που εδω και 2 σχεδον μηνες η αυξηση καταναλωσης μου εχει ξεφυγει πανω απο 40% καταλαβαινεις οτι δεν με συμφερει πια το υγραεριο και πιστεψε με δεν ειμαι ο μονος,και τα φιλαρακια με τα maverick και ο κουνιαδος μου με το alpha 156 σταματησαν να κινουνται με υγραεριο τον τελευταιο μηνα!
Το μεγαλο γελιο ειναι οτι πολλοι δεν καταλαβαινουν το τι φευγει απο την τσεπη τους και νομιζουν οτι κερδιζουν ακομη πολλα κινουμενοι με υγραεριο βλεποντας μονο και μονο την τιμη πινακιδας π.χ 0,990 και συγκρινοντας το με το 1,57 της βςνζινης σου λεει καλα ειναι ακομη 58 λεπτα στο λιτρο διαφορα εχουμε ,κουνια που σας κουναγε!
Για παραδειγμα σε αυτο που λεω οτι πολλοι δεν καταλαβαινουν τι τους συμφερει και το καταλαβαινουν αφου την εχουν πατησει και μετα ,που λες χθες που ημουν στην προπονηση της κορης μου ηταν ενας φιλος γονεας και μιλουσαμε για την θερμανση και μου λεει "εμεις φετος δεν βαλαμε πετρελαιο παρολου που δικαιουμε επιδοτουμενο με (0,90 δηλ το λιτρο)γιατι δεν υπαρχει σεντς και για οικονομια την βγαζουμε με το ανοιχτο μαντεμενιο τζακι καιγοντας ξυλα",ποσο τα αγοραζεις ρε Μιχαλη τον ρωταω τα ξυλα και μου λεει 65 ευρω το κυβικο ,"πως τα κυβιζει" τον ρωταω και μου λεει στην καροτσα,ωπα ρε Μιχαλη του λεω (βγαζω το κινητο και κανω τις πραξεις)65 ευρω το χυδην = 245 ευρω ο τονος(ο ξερος) με το ανοιχτο τζακι που στην καλυτερη εχεις 15% αποδοση εισαι με τα αυτια μεσα για μεσα και για να ζεσταθεις με το ξυλο το πληρωνεις χρυσαφι και στην τελικη δεν ζεσταινεσαι,για ξαναπεστο μου λεει δεν το καταλαβα αφου ολοι λενε οτι με το ξυλο ειναι πιο οικονομικα, ρε Μιχαλη ασε το τι λενε του λεω και τον ρωταω "εσυ ζεσταινεσαι" ,να σου πω την αληθεια τον εχουμε δαγκωσει λιγο, ποσα κυβικα εχεις αγορασει ρε Μιχαλη τον ξαναρωταω,ποσα λεφτα εχεις δωσει ,μα εχουμε πολυ βαρη χειμωνα μου λεει γιάυτο εχω δωσει πολλα για τα ξυλα,αχ ρε Μιχαλη του λεω τα νουμερα δεν κανουν λαθος βαλε πετρελαιο να σωθεις!
Ετσι που λες fokion,ο Μιχαλης εκανε μαγκα τον Ελληναρα τον ξυλα εκανε μαγκα τον Βουλγαρο τον εμπορα, με λιγα λογια τους εκανε ολους μαγκες και αυτος την πλερωνε,εγω Μιχαλης δεν γινωμαι με το υγραεριο!

βρε valsam νομιζεις οτι τελικα εισαι κερδισμενος που εκανες εγκατασταση με 850 ευρω, αν θα το ειχες βαλει πριν 2.5 χρονια με 1500 που λες, τωρα θα εισουν στο κερδος και οχι στο ακομα περιμενε για "αποσβεση"
καλη χρονια.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 31 Δεκ, 2013 15:46

hlias έγραψε:

βρε valsam νομιζεις οτι τελικα εισαι κερδισμενος που εκανες εγκατασταση με 850 ευρω, αν θα το ειχες βαλει πριν 2.5 χρονια με 1500 που λες, τωρα θα εισουν στο κερδος και οχι στο ακομα περιμενε για "αποσβεση"
καλη χρονια.

Αντε ρε Ηλια για πες μου ποσο κερδισμενος θα ημουν αν ειχα κανει την μεταροπη πριν 2 χρονια που λες(το εχω ηδη 7 μηνες αρα 2 χρονια καθυστερησα να κανω την εγκατασταση που λες και οχι 2,5)?
Φιλε ελαχιστα!
Κερδισμενος θα ησουν εσυ σαν εγκαταστατης με τα 1500 ευρωπουλα για εγκατασταση ,κερδισμενοι θα ηταν οι συμπαθεις σε εσενα πρατηριουχοι που καθε φορα που εσκαγα στο πρατηριο θα με εβλεπαν σαν ξερολουκουμο και στο τελος εγω τα ψιχουλα(και αυτο αν υπηρχαν ψιχουλα)!!!!!!!
Με εναν μ.ο 35- 40% διαφορας πραγματικης οικονομια αναμεσα στα 2 καυσιμα σε αυτα τα 2 χρονια και 40.000 χλμ που θα ειχα κανει σε αυτα τα 2 χρονια θα ειχα βγαλει ισα ισα την εγκατασταση ,με τα ψυκτελαια μου και τα 2 σερβις στο κιτ υγραεριου και απο σημερα και περα θα κερδιζα τι?
1-3-5%?
Παιξαμε και χασαμε που λες που περιμενα αυτα τα 2 χρονια και η χασουρα μου αντε να ειναι 400-450 ευρω που μου εμειναν μεχρι την αποσβεση,που στην πραγματικοτητα χαμενος δεν ειμαι γιατι αυτα τα 2 χρονια κινουμουν με ενα starlet κυριος και οχι με την μαουνα παρα ελαχιστα,κουτσα στραβα με τα γεμισματα στις γειτονικες χωρες θα τα αποσβεσω και αυτα που θα παει και μετα θα το καψω το ρημαδι και θα παρω ενα ντιζελακι να βρω την ησηχια μου,μεχρι τοτε αν συνεχισουν αυτες οι τιμες και αυτα τα μιγματα ουτε με σφαιρες ξανα υγραεριο!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 31 Δεκ, 2013 16:25

2,5 χρονια ειναι μεχρι σημερα και σε αυτη την διαρκεια θα ειχες βαλει και λεφτα στην τσεπη οπως εκαναν και αυτοι που το εβαλαν με 1500+ αλλα το προβλημα σου τελικα εσενα ειναι να μην κονομησει ο Α ή ο Β και οχι να εχεις κερδος εσυ, μεσα στην μουρμουρα εισαι πολυ πριν βαλεις υγραεριο, πατα το ρημαδι το κουμπακι και μην ξαναχρισιμοποιησεις υγραεριο ζημια ειναι για εσενα τελικα. ;)
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 31 Δεκ, 2013 18:37

hlias έγραψε:2,5 χρονια ειναι μεχρι σημερα και σε αυτη την διαρκεια θα ειχες βαλει και λεφτα στην τσεπη οπως εκαναν και αυτοι που το εβαλαν με 1500+ αλλα το προβλημα σου τελικα εσενα ειναι να μην κονομησει ο Α ή ο Β και οχι να εχεις κερδος εσυ, μεσα στην μουρμουρα εισαι πολυ πριν βαλεις υγραεριο, πατα το ρημαδι το κουμπακι και μην ξαναχρισιμοποιησεις υγραεριο ζημια ειναι για εσενα τελικα. ;)

Ωπα ρε συ φιλε καποιο λαθος κανεις,το προβλημα μου δεν ειναι να οικονομισω μονο εγω και κανενας αλλος,το προβλημα μου ειναι να οικονομανε ολοι οι αλλοι εκτος του μ@λακα που επεσε στην παγιδα και εξαπατιθηκε(ναι περι εξαπατησης προκειτε!)και εριξε τα λεφτουδακια του για να εξοικονομισει χρηματα και τελικα ειναι η τελευταια τρυπα του ζουρνα και ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ αυτος που οικονομαει η και δεν οικονομαει καθολου!
Θα μου πεις απο την μερια σου ¨σιγα ρε φιλε και εμεις οι εγκαταστατες οπως και οι πρατηριουχοι ριξαμε πολυ περισσοτερα λεφτα απο εσενα ως επενδυση και οπως και να το κανουμε και σαν δουλεια θελουμε να βγαλουμε κερδος" και εχεις απολυτο δικαιο φιλε Ηλια,αλλα εδω υπαρχει ενα πολυ μεγαλο ΑΛΛΑ,και το αλλα αυτο που εγω το χαρακτηριζω ως εξαπατιση ειναι αυτο το "30-40-50% φθηνοτερα απο την βενζινη" οπως και οι αλλλες π@παριες "προστατευμενη τιμη βαση ευρωπαικου νομου του υγραεριου εως της Αγιας Θεκλας" και τα "5-10% αυξηση καταναλωσης το πολυ σε σχεση με την βενζινη"που τελικα εφτασαν το 40%+ κ.τ.λ!
Αν δεν υπηρχε αυτη η εξαπατιση το ξαναλεω δεν θα εκανα την μ@λακια να βαλω υγραεριο φιλε,θα εδινα το αυτοκινητο 2 χιλιαρικα και με αλλα 2-3 θα εκανα το ΣΩΤΣΟ κουμαντο μου και θα αγοραζα ενα μεταχειρο ντιζελ και θα ειχα το κεφαλι μου ησυχο!
Τωρα πια το κουμπακι το εχω πατησει στο off και το ξερεις πολυ καλα οτι στο on θα ξαναπαει μονο οταν πεταχτω στα Σκοπια η στην Βουλγαρια η αν ποτε τα φιλαρακια σου τα οποια και πολυ συμπονεις οι πρατηριουχοι λογικευθουν επιτελους και αυτο το"ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΑΜΕ ΓΙΑ 2-3 ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΛΙΤΡΟ"το ξεχασουν και το αντιστρεψουν και πουν 'ναι θα δουλεψουμε το υγραεριο οπως δουλευαμε την βενζινη"για να γινει εστο και λιγο ελκιστικη πλεον η υγραεριοκινηση ξανα!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ(και μακαρι ξανα υγραεριοκινητος!)!
valsam

Δημοσίευσηαπό gakost » Τρί 31 Δεκ, 2013 19:27

Εικόνα

Το καταλάβαμε, δεν συμφέρει εσένα και το μετάνιωσες.

Με την γκρίνια δεν κερδίζεις παραπάνω € / 100 κμ

Καλή χρονιά
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό hlias » Τρί 31 Δεκ, 2013 19:46

βενζινα και τα μυαλα στα καγκελα.
φιλαρακια το ακουτε?????????
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 31 Δεκ, 2013 19:59

ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 46 επισκέπτες