valsam έγραψε:fokion έγραψε:Απο ενα σημειο και μετα κατανταει κουραστικό.
Καις +40% και βριζεις
μετα παραδεχεσαι οτι δε μετραγες σωστα
ολοι σου λενε οτι ΔΕΝ εχουν δει τετοια διαφορά
παρ' ολα αυτα εσυ συνεχιζεις και βριζεις....
ε οκ... σορρυ δηλαδη και οποιοδήποτε ποσοστό δίκιου να εχεις το εχεις χασει με τις υπερβολές σου...
ενσυνείδητα επεισεις εχω αφήσει την πολιτικη διασταση του θεματος του να βαζεις βενζινα + υγραεριο + αλλα ψωνια εκτός....
απλά σκεψου(σκεφτείτε) τι συνεπεια μπορει να εχει το οτι μερος των χρηματων που πληρωνεις(τε) στα σκοπια, ειναι φορος που δυναμωνει ενα κρατος που διεκδικει τι??????????????
food for thought......
μη μου απαντήσεις(τε)... δεν υπάρχει λογος.....
Εγω θα σου απαντησω θελεις δεν θελεις fokion γιατι τις υπερβολες εσυ τις λες φιλε και οχι εγω .
To oτι δεν μετρουσα σωστα αφορουσε το οτι τα 10 λιτρα τα 100 εγιναν 10,5-10,7 το περασμενο καλοκαιρι και οχι για το +40% το τορινο !
Το +40% εγινε και μετρουσα πολυ σωστα τωρα και απο συγκεκριμενα πρατηρια!
Το + 20% εγινε επισης τωρα και μετρησα σωστα απο το πρατηριο που εβαζα και παλαιοτερα και τοτε στο +20% ημουν!
Και ασε το ηθικο διδαγμα για τις συνεπειες απο τα χρηματα που ξοδευω φιλε fokion για αλλου,μια χαρα καλο κανω στους Ελληναρες να καταλαβουν σε τι εποχες ζουμε!
Το εχω ξαναπει και θα το πω και ξαναπω πολλες φορες,αν μου πουλουσαν σημερα στην Θεσ/νικη 0.89 οπως εχει σημερα στην Κατερινη και οχι 10 ολοκληρα λεπτα ακριβοτερα δεν θα εβαζα ξανα σεντς στους Βουλγαρους και Σκοπιανους, επισης παρε παραδειγμα αυτοι που πανε και φτιαχνουν τα δοντια τους στα Σκοπια και στην Βουλγαρια ,ενα σφραγισμα στα Σκοπια εχει 10 ευρω και εδω 40-50, δηλ. οσο ειχε και προ κρισης,και φιλε τους δικαιολογω απολυτος που ολους αυτους που πανε κατα χιλιαδες πια στα Σκοπια,αν ειχε πεσει εδω τωρα το σφραγισμα στα 25-30 ευρω δεν θα τους δικαιολογουσα αλλα τωρα τους συγχαιρω κι'ολας!
Αλλοθι στον εαυτο σου θες να δωσεις παλι.