prometheas έγραψε:anastasis1 έγραψε:Εγω παντως πιστευω πως δε θα περασει τελικα το μετρο αυτο.
Οπως και να το δει κανεις, οποια συνιστωσα και να παραμετροποιησεις τα νουμερα δε θα βγαινουν.
Ισα ισα αντιθετο αποτελεσμα θα υπαρξει.
Η υγραεριοκινηση ειναι ισως ο μοναδικος κλαδος μεσα στη κριση που σημειωνει αναπτυξη.
Και cent παραπανω στο λιτρο μονο ζημια θα κανει, και οι του υπουργειου το γνωριζουν καλα αυτο.
Ενδεχομενως πανω στη φοροφουρτουνα που προσπαθουν να επιβαλλουν, να τους περασε απ'το μυαλο μιας και ειναι και της μοδας τα τελευταια χρονια να χτυπησουν και το LPG, τα καυσιμα και το αυτοκινητο γενικοτερα.
Αλλα σιγουρα τα νουμερα δε θα τους βγαινουν.
Στη πραγματικη οικονομια ποτε δε χτυπας εναν αναπτυσσομενο κλαδο που στο κρατος φερνει εσοδα γιατι θα τον καταστρεψεις.
Θα το κανεις μονο αν υπαρχει δολος απο πισω η υπογεια συμφεροντα που δε ξερω ποιους εξυπηρετουν.
Δεν ειμαι πρατηριουχος, απλως ενας κατοχος υγραεριοκινητου αυτοκινητου 2χρονια τωρα.
^ σκέφτεσαι με τη λογική - όμως ζούμε ένα εντελώς παράλογο φορολογικό σύστημα το οποίο ΗΔΗ έχει καταστρέψει δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις και έχει στείλει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στην ανεργία....
Στόχος των μέτρων που παίρνονται είναι ξεκάθαρα η εξαθλίωση του κόσμου και όχι η υγιής ανάπτυξη της οικονομίας.
Αλήθεια, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν θα γίνει άλλη μια φορά το ίδιο?
Την απαντηση την εδωσες μονος σου στο ξεκινημα της σκεψης σου.
Σκεφτηκα με βαση τη λογικη και γενικοτερα προσπαθω να βλεπω την αισιοδοξη πλευρα του πραγματος.
Θα μπορουσα και γω να σε ρωτησω κατι αναλογο, δηλ. εσενα τι σε κανει να πιστευεις οτι θα εχουμε αυξηση οπωσδηποτε?
Μη μου απαντησεις, δε χρειαζεται. απλα κουβεντα κανουμε ο καθενας με τα δικα του συμπερασματα.
Ο χρονος θα δειξει παντως.