Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 07 Φεβ, 2014 13:47

Συνδυασε το με το κατα ποσον "εξαρτονται" απο τις μη πωλησεις πετρελαιου θερμανσης και λογω καιρου και λογω ανεχειας του κοσμου.....

+ οτι.
0.968 - 0,885 μας δινει 0,080 διαφορά στο λιτρο, δηλ. Χ56 λιτρα που χωραω απο αδειος 4.48 ευρω κερδος.
και οτι αν οπως εγω καις 13-14 λιτρα αεριο μεσα στην Αθηνα Χ 25 χλμ πανω κατω να πας και να ερθεις απο Γερακα στη μεταμορφωση + διοδια Αττικης οδου + τον οποιο χαμενο χρονο, αν τα βαλεις λοιπον κατω ψυχρα λογικα δε ΣΥΜΦΑΙΡΕΙ να πας...
κι εκει πονταρουν.

( Αληθεια που ακριβως ειναι η Φαωνος γιατι δε τη βρηκα στο google maps)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 07 Φεβ, 2014 13:56

Ακυρο το βρηκα
Ακαδημια Πλατωνος κι οχι μεταμορφωσαη που λεω απο πανω

50!!! χλμ απο γερακα μεσω Αττικης οδου ή καμια 30αρια αλλα διασχιζοντας ολη την Αθηνα....
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό papoys » Παρ 07 Φεβ, 2014 15:19

Όχι κανονικά πήγα μέσω κέντρου και γύρισα το ίδιο.
Η Αθήνα πλέον δεν είναι όπως παλιά που δεν κυκλοφορουσες με τίποτε .Που ήταν όλα σταματημένα.

Προσωπικά έχω αποφασίσει κατεβαίνω και φουλάρω κάθε Κυριακή πρωί που δεν έχει καθόλου κίνηση και
πας μέσω κέντρου σφαίρα.Και κέρδος έχεις και δεν ρίχνεις νερό στο μύλο των δικών μας.
Απλά σήμερα έτυχε να κατέβω γιατί είχα κάποια δουλειά στο κέντρο και με την ευκαιρία έβαλα και αέριο.

Για σε όσους μένουν στην Αθήνα και τριγύρω δεν είναι δικαιολογία η απόσταση.Μπορούν να το κάνουν όπως
το κάνω εγω κάθε Κυριακή.Πίστεψέ με .Θα νοιώσουν ωραία που δεν σιγοντάρουν τους δικούς μας.

Από την άλλη τα 8 λεπτά είναι πάρα πολύ μεγάλη διαφορά.Να το σκεφτείς αν το βάλουμε αναλογικά στο
λίτρο πχ με τη βενζίνα έπρεπε να πουλάνε 15 λεπτά διαφορά.Δηλαδή να πουλούσαν στην Αθήνα 160 και
στο Γέρακα 1,75.Δεν θα πήγαινες Αθήνα να φουλάρης ???.

Και όμως στο υγραέριο μας φαίνεται φυσιολογική αυτή η διαφορά των 8 λεπτών.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 07 Φεβ, 2014 15:33

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ok παππου

Απλά τα τελευταια.... 3 χρονια και βαλε ΔΕΝ κυκλοφωρω με αυτοκινητο στο κεντρο παρα μονο με το μετρο, οποτε δεν ξερω οτι οι κυκλοφωριακες συνθηκες εχουν αλλαξει. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 07 Φεβ, 2014 17:48

Aπυβδησα πια ,φτανει δεν ασχολουμαι αλλο,αν κανετε τιποτα η οποιαδιποτε κινηση μεσα θα ειμαι αλλα η κοροιδια με εφτασε στα ορια μου και τζαμπα χαλιεμαι ,και χαλεμαι και πολυ ασχημα μαλιστα και με κατι μ@λακες συμφορουμιτες που μου πουλανε και ειρωνεια απο πανω,αντε γεια λοιπον αφου ειστε τοσο ευχαρηστημενοι με τις τιμουλες του υγραεριο!
Η σιχασια μου εφτασε στα ορια της σημερα τωρα πριν απο λιγο,κατεβηκα το πρωι κατω στην πολη και καθος κατεβαινα βλεπω να ανεφοδιαζετε εκεινη την στιγμη ενα πρατηριο που ειχε τιμη λιτρου στα 95,7 γυρναω πριν απο λιγο και ξαναβλεπω τιμη λιτρου 95,7,ρε αληταραδες ρε σημερα με τιμη διυλιστηριου 672,890 EURO/MT,τον θεο τους δεν εχουν πια!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό mosaicm » Παρ 07 Φεβ, 2014 21:49

Ηρθα περτουλι για 1 τριημερακι..και ευχαριστηθηκα 0.79
Αν εχω κανενα περιεργο...θα ενημερωσω
mosaicm

Δημοσιευσεις: 124

Δημοσίευσηαπό apagogeas » Παρ 07 Φεβ, 2014 22:19

valsam έγραψε:Η σιχασια μου εφτασε στα ορια της σημερα τωρα πριν απο λιγο,κατεβηκα το πρωι κατω στην πολη και καθος κατεβαινα βλεπω να ανεφοδιαζετε εκεινη την στιγμη ενα πρατηριο που ειχε τιμη λιτρου στα 95,7 γυρναω πριν απο λιγο και ξαναβλεπω τιμη λιτρου 95,7,ρε αληταραδες ρε σημερα με τιμη διυλιστηριου 672,890 EURO/MT,τον θεο τους δεν εχουν πια!

Αυτό το έχω δει ήδη 2 φορές στη Πάτρα να γίνεται με γέμισμα βυτίου κάπου 10-15 μέρες μετά και ενώ υπήρχε μεγάλη πτώση στις τιμές διυλιστηρίου 100+e, η τιμή δεν άλλαξε. Αυτά βλέπω που με κάνουν 101% σίγουρο ότι έχουν στήσει καρτέλ. Και υπάρχουν και ακόμα χειρότερα από αυτά που ζείτε στην Αθήνα, αν ζήσετε Πάτρα είναι ακόμα χειρότερα η κατάσταση με το LPG. Αυτή τη στιγμή η τιμή είναι κάτω 170e και εμείς είδαμε στην αντλία μείωση 1 λεπτό όλο και όλο σε όλο αυτό το διάστημα.
apagogeas

Δημοσιευσεις: 385

Δημοσίευσηαπό papoys » Σάβ 08 Φεβ, 2014 16:14

Εγώ δεν θεωρώ πως οι τιμές βγαίνουν ανάλογα το πως κυμαίνεται ο μετρικός τόνος στο διυλιστήριο.

Απλά βγαίνουν κατόπιν συνενόησης εταιρειών -πρατηριούχων.

Και αυτή την εποχή όπως είπε παραπάνω κάποιος συμφουρμίτης είχαν χασούρα από την πτώση στην κατανάλωση
πετρέλαιο θέρμανσης κίνησης - βενζίνα και έτσι αντισταθμίζουν την όποια χασούρα κρατώντας ψηλα την τιμή του
υγραερίου.
Όπως έγραψα και παραπάνω Ανατολική Αττική έχουν εφοδιαστεί όχι 1 αλλά πάνω από 5 φορές από τότε που
άρχισε η πτώση τιμής . Και όμως σχεδόν δύο μήνες η τιμή είναι ίδια 96,8.

Επιτροπή ανταγωνισμού. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 08 Φεβ, 2014 17:42

papoys έγραψε:Εγώ δεν θεωρώ πως οι τιμές βγαίνουν ανάλογα το πως κυμαίνεται ο μετρικός τόνος στο διυλιστήριο.

Απλά βγαίνουν κατόπιν συνενόησης εταιρειών -πρατηριούχων.

Και αυτή την εποχή όπως είπε παραπάνω κάποιος συμφουρμίτης είχαν χασούρα από την πτώση στην κατανάλωση
πετρέλαιο θέρμανσης κίνησης - βενζίνα και έτσι αντισταθμίζουν την όποια χασούρα κρατώντας ψηλα την τιμή του
υγραερίου.
Όπως έγραψα και παραπάνω Ανατολική Αττική έχουν εφοδιαστεί όχι 1 αλλά πάνω από 5 φορές από τότε που
άρχισε η πτώση τιμής . Και όμως σχεδόν δύο μήνες η τιμή είναι ίδια 96,8.

Επιτροπή ανταγωνισμού. =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Η συζήτηση σε αυτό το επίπεδο έχει νόημα .
Λοιπόν , όλα ξεκινάνε απο εκεί..ΔΕΝ λειτουργεί ο ανταγωνισμός . Η επιτροπή ανταγωνισμού ( εδώ πέφτει το γέλιο της αρκούδας ) είναι ανύπαρκτη και όπως είναι φυσικό σε μιά ελεύθερη αγορά , κάποιοι πουλάνε πιο ακριβά και κάποιοι φθηνότερα .¨Αλλο όμως "πουλάω ακριβά" και άλλο "λαμόγια" ,"κλέφτες " και δεν ξέρω εγώ τι άλλο ακούγεται εδώ μέσα . Εγώ προσωπικά αν κινηθώ ξανά με υγραέριο ( θυμίζω ότι απέχω συνειδητά απο τη χρήση του εδω και τρισίμισι μήνες ) θα προτιμήσω να βάλω απο τον ακριβότερο που μου δίνει απόδειξη και κατά συνέπεια αποδίδει στο κράτος τους αναλογούντες φόρους , παρά απο τον φθηνότερο "ξεβράκωτο σκοπιανό" ( όπως τον χαρακτηρίζει κάποιος πιο πάνω )που δεν μου αποδίδει τίποτα πίσω , αντίθετα τον "φτιάχνω σιγά - σιγά με πολλά "βρακιά" , και ως γνωστόν , όταν κάποιος αποκτήσει " πολλά βρακιά " αποθρασύνεται , και ο νοών νοείτω !!!!...
Αυτά .....
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό FiKiFiKi » Σάβ 08 Φεβ, 2014 19:46

Ρίχτε κάνα σχολιάκι για το καρτελάκι...
Αν υπάρχει και κανά διάγραμμα τιμών από το gasprice ακόμα καλύτερα!!
http://taxalia.blogspot.gr/2014/02/blog-post_599.html
FiKiFiKi

Δημοσιευσεις: 66

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες