papoys έγραψε:Εγώ δεν θεωρώ πως οι τιμές βγαίνουν ανάλογα το πως κυμαίνεται ο μετρικός τόνος στο διυλιστήριο.
Απλά βγαίνουν κατόπιν συνενόησης εταιρειών -πρατηριούχων.
Και αυτή την εποχή όπως είπε παραπάνω κάποιος συμφουρμίτης είχαν χασούρα από την πτώση στην κατανάλωση
πετρέλαιο θέρμανσης κίνησης - βενζίνα και έτσι αντισταθμίζουν την όποια χασούρα κρατώντας ψηλα την τιμή του
υγραερίου.
Όπως έγραψα και παραπάνω Ανατολική Αττική έχουν εφοδιαστεί όχι 1 αλλά πάνω από 5 φορές από τότε που
άρχισε η πτώση τιμής . Και όμως σχεδόν δύο μήνες η τιμή είναι ίδια 96,8.
Επιτροπή ανταγωνισμού.

Η συζήτηση σε αυτό το επίπεδο έχει νόημα .
Λοιπόν , όλα ξεκινάνε απο εκεί..
ΔΕΝ λειτουργεί ο ανταγωνισμός . Η επιτροπή ανταγωνισμού ( εδώ πέφτει το γέλιο της αρκούδας )
είναι ανύπαρκτη και όπως είναι φυσικό σε μιά ελεύθερη αγορά , κάποιοι πουλάνε πιο ακριβά και κάποιοι φθηνότερα .¨Αλλο όμως "πουλάω ακριβά" και άλλο "λαμόγια" ,"κλέφτες " και δεν ξέρω εγώ τι άλλο ακούγεται εδώ μέσα . Εγώ προσωπικά αν κινηθώ ξανά με υγραέριο ( θυμίζω ότι απέχω συνειδητά απο τη χρήση του εδω και τρισίμισι μήνες ) θα προτιμήσω να βάλω απο τον ακριβότερο
που μου δίνει απόδειξη και κατά συνέπεια αποδίδει στο κράτος τους αναλογούντες φόρους , παρά απο τον φθηνότερο "ξεβράκωτο σκοπιανό" ( όπως τον χαρακτηρίζει κάποιος πιο πάνω )
που δεν μου αποδίδει τίποτα πίσω , αντίθετα τον "φτιάχνω σιγά - σιγά με πολλά "βρακιά" , και ως γνωστόν , όταν κάποιος αποκτήσει " πολλά βρακιά " αποθρασύνεται , και ο νοών νοείτω !!!!...
Αυτά .....