valsam έγραψε:Μιλαμε για πολυ γελιο,απο την μια τα ακουω εδω στο φορουμ που τα χωνω στο υγραεριο απ΄την αλλη πριν απο λιγο τα ακουσα και απο φιλο που πηγε και εβαλε και αυτος υγραεριο στο sx4 του και μαλιστα με 100 ευρω μονο το εβαλε !
Γυρναει ο φιλος (πολυ χαβαλε τυπος)που εχει βαλει lovato με 100 ευρω απο το τρακαρισμενο αυτοκινητο του πατερα του και σε μαστορα φιλο κολλητο του που τα μονα χρηματα που του πηρε ηταν 100 ευρω για τιμολογια και ΚΤΕΟ και μου λεει "ρε συ τι σε ακουσα και και πηγα και εβαλα υγραεριο, τι μ@λακια ειναι αυτο το πραμα ρε συ?" ,2 βδομαδες και το εσβησα,ασε μας ρε Μητσο με τον πονο μας παιζεις του απαντω ,"οχι ρε συ δεν σου κανω πλακα στα ισια δεν καιω υγραεριο αλλο μου λεει""τσαμπα το εβαλες και μιλας και απο πανω" του λεω "με τον νταλκα μας παιζεις,δηλ. τι να πουμε και'μεις"
Με λιγα λογια αυτο που μου ειπε ηταν οτι δεν τραβαει το αυτοκινητο οπως με την βενζινη ,εχει 20 +% αυξηση καταναλωσης και του καιει και αρκετη βενζινη με ψεκασμους και με τιμη υγραεριου 96 λεπτα,λιγα πραματα για να κινηθω με υγραεριο μου ειπε κατα λεξη,και του λεω αν θα πεσει η τιμη κανα 10λεπτο και ανεβει η βενζινη στα 1,70, τοτε ναι γ@μιοντας θα ξαναβαλω απαντησε!
Δηλαδη με εσενα φιλο "που τα χωνεις στο υγραεριο" και παρ' ολα αυτα πηγε κι εβαλε υγραεριο?????????????????????