Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 11 Φεβ, 2014 07:33

valsam έγραψε:Μιλαμε για πολυ γελιο,απο την μια τα ακουω εδω στο φορουμ που τα χωνω στο υγραεριο απ΄την αλλη πριν απο λιγο τα ακουσα και απο φιλο που πηγε και εβαλε και αυτος υγραεριο στο sx4 του και μαλιστα με 100 ευρω μονο το εβαλε !
Γυρναει ο φιλος (πολυ χαβαλε τυπος)που εχει βαλει lovato με 100 ευρω απο το τρακαρισμενο αυτοκινητο του πατερα του και σε μαστορα φιλο κολλητο του που τα μονα χρηματα που του πηρε ηταν 100 ευρω για τιμολογια και ΚΤΕΟ και μου λεει "ρε συ τι σε ακουσα και και πηγα και εβαλα υγραεριο, τι μ@λακια ειναι αυτο το πραμα ρε συ?" ,2 βδομαδες και το εσβησα,ασε μας ρε Μητσο με τον πονο μας παιζεις του απαντω ,"οχι ρε συ δεν σου κανω πλακα στα ισια δεν καιω υγραεριο αλλο μου λεει""τσαμπα το εβαλες και μιλας και απο πανω" του λεω "με τον νταλκα μας παιζεις,δηλ. τι να πουμε και'μεις"
Με λιγα λογια αυτο που μου ειπε ηταν οτι δεν τραβαει το αυτοκινητο οπως με την βενζινη ,εχει 20 +% αυξηση καταναλωσης και του καιει και αρκετη βενζινη με ψεκασμους και με τιμη υγραεριου 96 λεπτα,λιγα πραματα για να κινηθω με υγραεριο μου ειπε κατα λεξη,και του λεω αν θα πεσει η τιμη κανα 10λεπτο και ανεβει η βενζινη στα 1,70, τοτε ναι γ@μιοντας θα ξαναβαλω απαντησε!

Δηλαδη με εσενα φιλο "που τα χωνεις στο υγραεριο" και παρ' ολα αυτα πηγε κι εβαλε υγραεριο?????????????????????

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 11 Φεβ, 2014 09:54

valsam έγραψε:
Αυτο εδω ειναι ,διαβασε το λεει ακριβος τι κανει,
http://www.europegas.info/en/Products/L ... d,433.html
http://www.europegas.pl/documents/EN_EG ... l_v110.pdf
http://www.youtube.com/watch?v=LQPEOhKzbOw
και θα μου το στειλουν αρχες Μαρτιου μου ειπαν μιας και ακομη το δοκιμαζουν και μαλιστα με τα παιδια που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι υπερευχαριστημενοι με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα (τα ιδια ειπε και πανω κατω και ο Qgas που οπως λεει φορεσε ενα σε δικο του αυτοκινητο!).

Η μονη σοβαρη πληροφορια 100 και βαλε σελιδες τωρα... Πραγματικά ενδιαφερον.
βεβια υπαρχει ηδη η ΑΕΒ απο οσο ξερω αλλα οκ..
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 11 Φεβ, 2014 10:13

Προς τον admin του forum:
Kατα καιρους παρουσιαζονται διαφοροι τυποι οι οποιοι εχουν αποκλειστικο σκοπο την παραπληροφορηση και την δυσφημηση της υγραεριοκινησης και δυστυχως διαλεγουν site και forum με μεγαλη επισκεψιμοτητα.
Για να ξεκαθαρισω την θεση μου ειμαι ανεργος και ποτε δεν ειχα συνεργειο η πρατηριο καυσιμων ωστε να δικαιολογειται η θεση που παιρνω σαν διαφημιση στο υγραεριο λογω συμφεροντων. Τα στοιχεια μου ειναι στη διαθεση του admin για εξακριβωση των οσων λεω.
Πριν καιρο παρουσιαστηκε ενας κυριος και εκανε το forum ανω κατω με αποτελεσμα να ακουγονται εδω μεσα ανεπιτρεπτοι διαλογοι και φρασεις. Τωρα ενας αλλος παρουσιαστηκε και με τον δικο του τροπο βαζει διαρκως φυτιλια και η κατασταση παλι ξεφευγει διαρκως. Εκτος του οτι χρησιμοποιει ασχημο λεξιλογιο εστω και με @@ προετρεπε παλαιοτερα σε ασχημες ενεργειες ολο το forum.
Σιγα σιγα με την κουβεντα εφτασε στο σημειο που ηθελε να μας πει οτι το υγραεριο δεν ειναι συμφερον καυσιμο και ολα τα επακολουθα. Κανεις δεν ειπε οτι ειναι ολα τελεια και δεν υπαρχουν ατελειες .Και η τιμη ανεβηκε αρκετα και προβληματα παρουσιαζονται σε μετατροπες και οι καταναλωσεις σε μερικους ισως να ειναι αυξημενες αλλα σε γενικες γραμμες το υγραεριο ειναι ενα καυσιμο πολυ πιο συμφερον απο την βενζινη.
Και δεν νομιζω οτι ολοι εδω μεσα που υποστηριζουν την υγραεριοκινηση να ασχολουνται με τον κλαδο η εχουν συμφερον λογω επαγγελματος. Δεκτες ολες οι ενστασεις αλλα με αποδειξεις. Αν φτασουμε στο σημειο να λεμε ο γνωστος μου , του κουμπαρου μου ο φιλος, ο ξαδερφος και δεν ξερω τι αλλο, το ξεκατινιασμα θα παει συννεφο.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ λοιπον τον admin για την προφυλαξη του forum.

Eυχαριστω..
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 11 Φεβ, 2014 11:28

gakost έγραψε:Μια φορά και έναν καιρο:

valsam έγραψε:Μιλαμε για πολυ γελιο,απο την μια τα ακουω εδω στο φορουμ που τα χωνω στο υγραεριο απ΄την αλλη πριν απο λιγο τα ακουσα και απο φιλο που πηγε και εβαλε και αυτος υγραεριο στο sx4 του και μαλιστα με 100 ευρω μονο το εβαλε !
Γυρναει ο φιλος (πολυ χαβαλε τυπος)που εχει βαλει lovato με 100 ευρω απο το τρακαρισμενο αυτοκινητο του πατερα του και σε μαστορα φιλο κολλητο του που τα μονα χρηματα που του πηρε ηταν 100 ευρω για τιμολογια και ΚΤΕΟ και μου λεει "ρε συ τι σε ακουσα και και πηγα και εβαλα υγραεριο, τι μ@λακια ειναι αυτο το πραμα ρε συ?" ,2 βδομαδες και το εσβησα,ασε μας ρε Μητσο με τον πονο μας παιζεις του απαντω ,"οχι ρε συ δεν σου κανω πλακα στα ισια δεν καιω υγραεριο αλλο μου λεει""τσαμπα το εβαλες και μιλας και απο πανω" του λεω "με τον νταλκα μας παιζεις,δηλ. τι να πουμε και'μεις"
Με λιγα λογια αυτο που μου ειπε ηταν οτι δεν τραβαει το αυτοκινητο οπως με την βενζινη ,εχει 20 +% αυξηση καταναλωσης και του καιει και αρκετη βενζινη με ψεκασμους και με τιμη υγραεριου 96 λεπτα,λιγα πραματα για να κινηθω με υγραεριο μου ειπε κατα λεξη,και του λεω αν θα πεσει η τιμη κανα 10λεπτο και ανεβει η βενζινη στα 1,70, τοτε ναι γ@μιοντας θα ξαναβαλω απαντησε!

και ζήσαν αυτοί καλά (που δεν γουστάρουν να κάνουν οικονομία έστω και 25, 30% βάζοντας ουσιαστικά δωρεάνενα σύστημα υγραεριοκίνησης και πατήσαν το κουμπάκι να καίνε βενζίνη) και εμείς (που το χρυσοπληρώσαμε το σύστημα και έχει πραγματική οικονομία ~ 40% ΜΟ / έτος ) καλύτερα.

Ηθικό διδαγμα: Ο φίλος σου δεν ήξερε από τον πατέρα του που είχε το σύστημα ότι δεν κάνει οικονομία και είναι αποτυχία και έπρεπε να το δοκιμάσει και αυτός για να μάθει; Αλλά με 100€ τιμολόγια μαζί με κτεό δηλαδή χωρίς ΦΠΑ 40€ καθαρά όσο κολητός και να είναι ο άλλος τι να περιμένεις; Ένα τυπικό σερβις για αλλαγή αναλωσίμων χρεώνουν τόσο εργασία.

Μπας και είσαι ο αφηγητής

Επεξεργασία: Τώρα το σκέφτηκα αν προσθέσεις και τα ψιλολοϊα του στυλ κολάρα, παραφλού, σωληνώσεις, κλπ παίζει να έχει βάλει και από την τσέπη του ο μάστορας.

Tελος παντων τσαμπα το γραφω αλλα θα το γραψω,ο φιλος(οχι τιποτα κολλητος ,απλα γνωστος φιλος που τον βλεπω κατα διαστηματα στο γηπεδο)παλαιοτερα ειχε αποθηκη με μεταχειρισμενα ανταλακτικα και απ΄οτι μου ειπε αυτον που του το περασε το συστημα τσαμπα οταν εκλεισε την αποθηκη του εδωσε διαφορα πραγματα και του ηταν υποχρεωμενος και μαλιστα και το 100ρικο αυτος με το ζορι του το εδωσε!
Ο πατερας του (70 χρονων)ολο κι'ολο 2 μηνες ειχε που το φορουσε το συστημα και συμπαιρενοντας απο πολλους απο'δω απο το φορουμ αναθεμα με αν ηξερε ποση ακριβος οικονομια ειχε με το υγραεριο!
Ο τυπος επισης ειναι λιωστης και δεν το γουσταρει το υγραεριο γιατι πως ειπε δεν τραβαει το αυτοκινητο οπως με την βενζινη και για τοσο λιγο κερδος δεν το γουσταρει(ουτε καν μπηκαμε στην συζητηση Γιαπωνεζικο=βαλβιδες!).
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 11 Φεβ, 2014 11:47

fokion έγραψε:

Δηλαδη με εσενα φιλο "που τα χωνεις στο υγραεριο" και παρ' ολα αυτα πηγε κι εβαλε υγραεριο?????????????????????

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Aν θες το πιστευεις αν θες οχι ,δεν με νοιαζει,ειπαμε δεν ειναι και κολλητος απλα γνωστος φιλος,δεν θα το αναφερα καν το συμβαν εδω μεσα γιατι το ηξερα οτι παλι θα μου αρχιζατε τις ειρωνιες αλλα μου φανηκε εμενα πολυ κουφο να μου την πει εστο και στην πλακα(ειπαμε πολυ χαβελετζης ειναι ο τυπος ,σοβαρα ομως μιλουσε οτι δεν θα καιει αλλο υγραεριο!).
Δεν ξερω ισος σκεφτηκε οτι εγω του ελεγα μ@λακιες ειτε απο την γνωστη ζηλιοκακια για να μην βαλει υγραεριο στο αυτοκινητο του και εξοικονομισει (να ψοφισει η κατσικα του γειτονα)και αυτος γιατι μια δυο φορες που με ρωτησε "τι λεει το γκαζι?" του ειπα οτι ειναι 20% το πολυ οι οικονομια με το υγραεριο και οτι τα Γιαπωνεζικα βγαζουν ζημιες στις βαλβιδες,αλλοι μπορει οπως και εσεις οι πολλοι ευχαριστημενοι με το υγραεριο να του ειπαν βαλε εχω 30-40% και κανενα προβλημα ουτε με βαλβιδες ουτε με το τραβηγμα του αυτοκινητου,τσαμπα του ηρθε και το εβαλε λοιπον,τωρα για να με πειραξει μου πεταξε το "τι σε ακουσα" ,που μαλλον ακουγε οτι ηθελε!
valsam

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 11 Φεβ, 2014 12:03

fokion έγραψε:
valsam έγραψε:
Αυτο εδω ειναι ,διαβασε το λεει ακριβος τι κανει,
http://www.europegas.info/en/Products/L ... d,433.html
http://www.europegas.pl/documents/EN_EG ... l_v110.pdf
http://www.youtube.com/watch?v=LQPEOhKzbOw
και θα μου το στειλουν αρχες Μαρτιου μου ειπαν μιας και ακομη το δοκιμαζουν και μαλιστα με τα παιδια που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι υπερευχαριστημενοι με τα μεχρι στιγμης αποτελεσματα (τα ιδια ειπε και πανω κατω και ο Qgas που οπως λεει φορεσε ενα σε δικο του αυτοκινητο!).

Η μονη σοβαρη πληροφορια 100 και βαλε σελιδες τωρα... Πραγματικά ενδιαφερον.
βεβια υπαρχει ηδη η ΑΕΒ απο οσο ξερω αλλα οκ..

Σοβαρα,thank's ρε φιλαρακι!
Ευτυχως γιατι παλι ελεγε θα μου τα χωσει καποιος!
Γιατι μου την ειπαν για ολα αυτα τα copy paste και τις αναρτησεις απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες με τις καταναλωσεις που εβαζα, με ειπαν και ξερολα με ειπαν και παπαγαλακι !
valsam

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 11 Φεβ, 2014 12:10

Δεν ειναι κατι για να με ευχαριστεις.

Εξ αλλου το εχω πει
εχεις δικιο ειναι καρτελ.
εχεις δικιο ναι εχουν ακουστει ΠΟΛΛΕΣ παπατζες απο "εγκαταστατες" ( τα εισαγωγικά εχουν νοημα) και να παρασυρουν το κοσμο οποτε και να εχει εξωπραγματικές απαιτησεις, κι οταν προφανως δεν επιτυγχανονται να τρελενεται

Μαζι σου διαφωνω σε 3 βασικα πραγματα απο κει και περα
στο τροπο σου
στο στοχο σου ( πρατηριουχοι κυριως)
σε πολλά απο τα επιχειρηματα σου περι συμφαιρει δε συμφαιρει

το οτι γραφεις εσυ κατι ( ή ο οποιοσδηποτε εσυ ) δεν κατατασει τα γραφωμενα αυτοματως σε μαλακιες...
οταν εμενα μου κανει κατι σωστο το λεω...
ετσι απλά
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό magellan » Τρί 11 Φεβ, 2014 13:11

Καταρχήν για να μην παραεξηγηθώ.

Ποτέ δεν είπα ότι το υγραέριο δεν είναι συμφέρον.
Εξάλλου για αυτό το λόγο το έβαλα.

Απλά μίλησα για ΚΛΕΦΤΕΣ με όλη τη σημασία της λέξης.

30 ΛΕΠΤΑ :shock: :shock: :shock: το λίτρο κέρδος είναι ΞΕΦΤΙΛΑ και ΚΛΟΠΗ :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: .

Σίγουρα με 1,65 βενζίνη και και 1,07 υγραέριο απλά φεύγεις μακριά από το LPG.

Η απόσβεση πάει περίπατο. Μιλάω πάντα για Κρήτη και πιο συγκεκριμένα Ηράκλειο.
Απλά ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ πλέον στο Ηράκλειο να βάλεις υγραέριο.

Ευτυχώς εγώ είμαι από τους παλιούς και πρόλαβα και έκανα απόσβεση, τουλάχιστον της εγκατάστασης,
πριν το ΚΑΡΤΕΛ :thumbdown: μοιριστεί "ΑΙΜΑ" και "ΛΙΠΟΣ" αφάγατο.

Δηλαδή αν ο Τρικαλίνος που βρίσκεται στη μέση της Ελλάδος, μακριά από τα κέντρα διανομής, και με 0,79 πληρώνει μεταφορικά, βγάζει και κέρδος, τότε ΑΥΤΟΣ που πουλάει το ίδιο ακριβώς προϊόν με 1,075 πως λέγεται?

Εγώ πάντως νοιώθω για ακόμη μια φορά πολύ μεγάλος Μ@Λ@Κ@Σ στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ
magellan

Δημοσιευσεις: 24

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 11 Φεβ, 2014 13:47

magellan αφου παραδεχεσαι οτι το υγραεριο ειναι ακομη συμφερον σκασε και πες και ενα ευχαριστω και σταματα την μιρλα την γκρινια τις υβρεις και ολα τα σχετικα(θα σε πουν εδω μεσα οπως μου εχουν πει κι'εμενα απειρες φορες !)
Τωρα το ποσο πιο συμφερον ειναι ουδολος μας ενδιαφερει(ετσι παει για!)
magellan σχεδον μια απο τα ιδια και εδω στην Θεσ/νικη,εσυ στην Κρητη με 1,65 βενζίνη και 1,07 υγραέριο(58 λεπτα διαφορα) και'μεις Θεσ/νικη με 1,58 βενζινη και 0,96 υγραεριο (62 λεπτα διαφορα)!
Εδω η αηδια ομως ειναι πολυ μεγαλυτερη γιατι φαντασου τι κοστος μεταφορας εχει για να παει το υγραεριο στην Κρητη,ενω εδω μεσα στο κεντρο της πολης εχουμε διυλιστηριο!
valsam

Δημοσίευσηαπό magellan » Τρί 11 Φεβ, 2014 16:12

gakost έγραψε:Πάμε πάλι
1) Πως ξέρεις πόσο "βγάζει" ο κάθε επαγγελματίας;
2) Πόσο θεωρείς ότι πρέπει να βγάζει;
3) Γιατί θεωρείς ότι είναι κλοπή; Κλοπή είναι να σου πουλάει λιγότερο από όσο πληρώνεις. Δεν υπάρχει κανένας νόμος που να ορίζει την λιανική τιμή και θα πουλήσει όσο πιο ακριβά μπορεί ο κάθε επαγγελματίας, λογικό δεν είναι;

Εγώ πάλι δεν πάω πάλι και δε μπαίνω σε αντιπαραθέσεις.
Απλά πράγματα. Τα ξαναπαραθέτω

1) Το έγραψα και πριν "Δηλαδή αν ο Τρικαλίνος που βρίσκεται στη μέση της Ελλάδος, μακριά από τα κέντρα διανομής, και με 0,79 πληρώνει μεταφορικά, βγάζει και κέρδος, τότε ΑΥΤΟΣ που πουλάει το ίδιο ακριβώς προϊόν με 1,075 πως λέγεται?"

2 & 3) Το έγραψα και πριν αλλά θα κάνω παράθεση από ένα post μου σε άλλο site
"Αλλά για αυτό υπάρχουν στα σοβαρά κράτη, και όχι στο βορειότερο αφρικάνικο κράτος όπως το δικό μας, υπηρεσίες για να προστατεύουν τους πολίτες.
6 πρατήρια στο Ηράκλειο Κρήτης με ίδια τιμή, 4-5 στην Πάτρα, καμια 40αρια στη Θεσσαλονίκη και πάμε λεγοντας.
Απίστευτα πραγματα στο Ελλαδισταν.
Έχουν καταντήσει οι πρατηριουχοι, σαν τους λαδεμπορους της κατοχής.
Είπαμε να κερδίσουν, αλλά όλα έχουν ένα όριο. 30 λεπτα το λιτρο; Ημαρτον.
Και εκεί έρχεται το κράτος και βάζει το οριο.
Η λεξη ΚΑΡΤΕΛ τα λέει όλα.
Τες πάντων.
Σαμπως ποιός έχασε το φιλότιμο για να το βρουν αυτοί.
Τοκογλύφοι κανονικοί, που εκμεταλλεύονται τα πάντα εν μέσω κρίσης"

Αυτά τα ολίγα. Και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Λεπτά τα όρια της νομιμότητας και ακόμη πιο λεπτά αυτά μεταξύ νομιμότητας και ηθικής
magellan

Δημοσιευσεις: 24

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 58 επισκέπτες