paul1980 έγραψε:καταρχην καλησπερα θα ηθελα να πω την γνωμη μου σε σχεση με ολα αυτα που διαβαζω της τελευταιες ημερες στο forum τον αξιζει να βαλει κανεις lpg αν την πατησαμε εμεις που το βαλαμε προσφατα.Εγω ενα εχω να πω ας αναλογιστουμε τι εχουμε δωσει τα τελευταια 7-8 χρονια ως κλασικοι νεοελληνες μ@λ@κες σε κινητα σε υπολογιστες σε ipad και σε αλλες τεχνολογικες μ@λ@κιες που στην ουσια δεν ξεραμε και να τα χειριστουμε και τα παιρναμε καταβαλοντας αρκετες χιλιαδες ευρω γιατι τοσα ειναι αν τα υπολογισετε χωρις στην ουσια χωρις να μας προσφερουν τιποτα απλα για να ειμαστε στην μοδα να μην κουβαλαμε κινητα παντοφλες να μην μπλεκουμε με καλωδια και ολα τα σχετικα.μ@λ@κιεςδηλαδη Ακομα και στον χωρο του αυτοκινητου τι εχουμε δωσει για ζαντες και σποιλερ και φρυδακια γιατι τα δωσαμε? με την λογικη της αποσβεσης?οχικαι αν μαζεψετε ολα αυτα σημερα αξιζουν καποιες εκατονταδες ευρω στην ουσια πεταμενα λεφτα για ενα γουστο για μια φιακα. Και καθομαστε και συζηταμε σημερα αν αξιζει να εχεις υγραεριο το αν συμφερει να σου αφηνει ακομα και 100 και 200 και 300 ευρω το χρονο (που σιγουρα ειναι παραπανω) τι να πω για αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε και μας φταινε και η αλλοι περαστικα μας
BOURTZI έγραψε:Κατα την γνωμη μου,και χωρις να εξετασω αν η αυξηση ειναι δικαιη η αδικη,το φρενο καποια στιγμη επρεπε να μπει γιατι με τον ρυθμο που η υγραεριοκινηση αυξανοταν στην Ελλαδα πολυ συντομα θα ξεπερναγαμε αυτο το περιβοητο 8% αυτοκινητων με υγραεριο (μεσος ορος υγραεριοκινησης στη Ε.Ε.)και τοτε ειναι σιγουρο οτι η αυξηση θα ερχοταν παλλαπλασια αυτης.
Καλως η κακως,ολους εμας που κινουμαστε με υγραεριο μας συμφερει να ανεβαινει αθορυβα η υγραεριοκινηση και οχι σε πολυ μεγαλο ποσοστο,ετσι ωστε το κρατος να μην μπαινει στην διαδικασια να μετραει απωλειες εσοδων.

'Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 125 επισκέπτες
|
|
|