...ά...να μη ξεχάσω να "ενημερώσω" τόν "επιστήμονα" τι δουλειά κάνω../..λοπόν , εργάζομαι στο Operation dpt Ναυτιλιακής εταιρείας../..καιι έχω τόση σχέση με τα "αέρια" , όση έχει με τα ...διαστημόπλοια ο παππάς της ενορίας μου !!!!!
tasoshunter έγραψε:Φιλε valsam.
Τελικα σε συμφερει το υγραεριο η οχι?
Τι δουλεια κανεις?
Αν σε συμφερει γιατι τοσο κοντρα?
Αν δεν σε συμφερει γιατι δεν το βγαζεις?
Εφ'οσον βαζεις αεριο απο Βουλγαρια και εισαι κερδισμενος κανεις και τις βολτες σου για ποιο λογο φωναζεις?
Αν ολοι εμεις ειμαστε υποπτοι εσυ τι εισαι ?
tasoshunter έγραψε:tasoshunter έγραψε:Φιλε valsam.
Τι δουλεια κανεις?
Εφ'οσον βαζεις αεριο απο Βουλγαρια και εισαι κερδισμενος κανεις και τις βολτες σου για ποιο λογο φωναζεις?
Aυτα τα ξαναρωταω!!!
valsam έγραψε:tasoshunter έγραψε:tasoshunter έγραψε:Φιλε valsam.
Τι δουλεια κανεις?
Aυτα τα ξαναρωταω!!!
1)Με συμφερει ελαχιστα με αποτελεσμα να εχω κανει 16.000 χλμ και ακομη να μην εχω κανει αποσβεση!
2)Ειχα συνεργειο με αντικειμενο την οικοδομη και τωρα πια κανα μερεμετακι μιας και εχει ψωφισει πια η οικοδομη!
3)Η κοντρα αν δεν το καταλαβες ακομη ειναι γιατι εγω εβαλα υγραεριο και ολοι θελουν να οικονομισουν στην μπακα μου, εκτος απο'μενα που επιτελους θελω να το'δω αυτο το γ@μημενο το κερδος που θα μου εδινε το υγραεριο αλλα το μονο που βλεπω ειναι να ξαναξηλωνομαι για επισκευη βαλβιδων!
4)Το ξαναλεω,δεν το βγαζω γιατι ακομη δεν εχω κανει αποσβεση!
5)Σωπα ρε'συ ,ετσι ε',ευκολο το εχεις δηλ. το παν-ελα 300 χλμ για Βουλγαρια,δηλ. συμφωνα με την λογικη σου βολεμα ειναι αυτο ε'?
Βολεμα ειναι αυτο που εχεις κανει εσυ φιλε tasoshunter που για την παρτη σου και μονο εχεις πετυχει καλυτερη τιμη απο ολα τα υπολοιπα κοροιδα Θεσ/νικεις συμφορουμιτες και οχι αυτο που κανω εγω δηλ. το παν-ελα Βουλγαρια,εχεις και μου αρεσει που μας την λες και απο πανω!
Αντε ρε μαγκα,για δωσε μια λογικη εξηγηση γιατι δεν βρωμας απο που και ποιον βαζεις φθηνοτερα υγραεριο?
Στο χερι σου ειναι να σπασει αυτο το γ@μημενο καρτελ και εσυ το συγκαλυπτεις και εχεις και το θρασος και μας την λες?
Ελεος πια!
Ας ειχα και'γω σημερα τιμη 0,78 στην Θεσ/νικη και αχνα δεν θα εβγαζα,ακου εκει γιατι φωναζω.
valsam έγραψε:Οπως παντα,οι κλασικες μ@λακιες και τα μπαρμπαδακια και μετα λενε εμενα τρολ τα τρολ!
Ο kyriak το ειχε πει αν θυμαμαι καλα οτι του fokion το συστημα μπηκε κουτρανταν με ανταλαγμα το αβανταδοριλικη,ισχυει η δεν ισχυει,ας μας απαντησει ο ιδιος fokion και οχι να πεταγονται σαν τις ουτσες μερικοι μερικοι και να γραφουμ παλι οτι'να΄ναι!
Που ρε συ Αινσταιν μου εσυ super director of Operation dpt NickSt διαβασες οτι ειπα οτι ο fokion ειναι πρατηριουχος?
Οτι να'ναι το ξαναλεω μονο και μονο για να γ@μας την οποιαδιποτε συζητηση!
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 46 επισκέπτες
|
|
|