Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 21 Ιουν, 2014 23:52

Αδέρφια , απόψε μάθαμε ότι και ο Fokion είναι....πρατηριούχος !!!!!!...χάχάχάααααα..πως μπορούσες και κρυβόσουνα τόσο καιρό ρε θηρίο Fokiona ????...χάχάχάααααα....μιλάμε ότι έχω χεστεί στο κλ@σιμο απο τα γέλια!!!!...τελικά φίλοι μου τα trolls έχουν μεγάλη πλάκα :lol: :lol: :lol: :lol: :)) :)) :)) :)) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ...

...ά...να μη ξεχάσω να "ενημερώσω" τόν "επιστήμονα" τι δουλειά κάνω../..λοπόν , εργάζομαι στο Operation dpt Ναυτιλιακής εταιρείας../..καιι έχω τόση σχέση με τα "αέρια" , όση έχει με τα ...διαστημόπλοια ο παππάς της ενορίας μου !!!!!
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 22 Ιουν, 2014 00:24

Οπως παντα,οι κλασικες μ@λακιες και τα μπαρμπαδακια και μετα λενε εμενα τρολ τα τρολ!
Ο kyriak το ειχε πει αν θυμαμαι καλα οτι του fokion το συστημα μπηκε κουτρανταν με ανταλαγμα το αβανταδοριλικη,ισχυει η δεν ισχυει,ας μας απαντησει ο ιδιος fokion και οχι να πεταγονται σαν τις ουτσες μερικοι μερικοι και να γραφουμ παλι οτι'να΄ναι!
Που ρε συ Αινσταιν μου εσυ super director of Operation dpt NickSt διαβασες οτι ειπα οτι ο fokion ειναι πρατηριουχος?
Οτι να'ναι το ξαναλεω μονο και μονο για να γ@μας την οποιαδιποτε συζητηση!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Κυρ 22 Ιουν, 2014 00:28

tasoshunter έγραψε:Φιλε valsam.
Τελικα σε συμφερει το υγραεριο η οχι?
Τι δουλεια κανεις?
Αν σε συμφερει γιατι τοσο κοντρα?
Αν δεν σε συμφερει γιατι δεν το βγαζεις?
Εφ'οσον βαζεις αεριο απο Βουλγαρια και εισαι κερδισμενος κανεις και τις βολτες σου για ποιο λογο φωναζεις?
Αν ολοι εμεις ειμαστε υποπτοι εσυ τι εισαι ?

Aυτα τα ξαναρωταω!!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 22 Ιουν, 2014 02:34

tasoshunter έγραψε:
Τι δουλεια κανεις?
Εφ'οσον βαζεις αεριο απο Βουλγαρια και εισαι κερδισμενος κανεις και τις βολτες σου για ποιο λογο φωναζεις?

Aυτα τα ξαναρωταω!!!

1)Με συμφερει ελαχιστα με αποτελεσμα να εχω κανει 16.000 χλμ και ακομη να μην εχω κανει αποσβεση!
2)Ειχα συνεργειο με αντικειμενο την οικοδομη και τωρα πια κανα μερεμετακι μιας και εχει ψωφισει πια η οικοδομη!
3)Η κοντρα αν δεν το καταλαβες ακομη ειναι γιατι εγω εβαλα υγραεριο και ολοι θελουν να οικονομισουν στην μπακα μου, εκτος απο'μενα που επιτελους θελω να το'δω αυτο το γ@μημενο το κερδος που θα μου εδινε το υγραεριο αλλα το μονο που βλεπω ειναι να ξαναξηλωνομαι για επισκευη βαλβιδων!
4)Το ξαναλεω,δεν το βγαζω γιατι ακομη δεν εχω κανει αποσβεση!
5)Σωπα ρε'συ ,ετσι ε',ευκολο το εχεις δηλ. το παν-ελα 300 χλμ για Βουλγαρια,δηλ. συμφωνα με την λογικη σου βολεμα ειναι αυτο ε'?
Βολεμα ειναι αυτο που εχεις κανει εσυ φιλε tasoshunter που για την παρτη σου και μονο εχεις πετυχει καλυτερη τιμη απο ολα τα υπολοιπα κοροιδα Θεσ/νικεις συμφορουμιτες και οχι αυτο που κανω εγω δηλ. το παν-ελα Βουλγαρια,εχεις και μου αρεσει που μας την λες και απο πανω!
Αντε ρε μαγκα,για δωσε μια λογικη εξηγηση γιατι δεν βρωμας απο που και ποιον βαζεις φθηνοτερα υγραεριο?
Στο χερι σου ειναι να σπασει αυτο το γ@μημενο καρτελ και εσυ το συγκαλυπτεις και εχεις και το θρασος και μας την λες?
Ελεος πια!
Ας ειχα και'γω σημερα τιμη 0,78 στην Θεσ/νικη και αχνα δεν θα εβγαζα,ακου εκει γιατι φωναζω.
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Κυρ 22 Ιουν, 2014 03:05

valsam έγραψε:
tasoshunter έγραψε:
Τι δουλεια κανεις?

Aυτα τα ξαναρωταω!!!

1)Με συμφερει ελαχιστα με αποτελεσμα να εχω κανει 16.000 χλμ και ακομη να μην εχω κανει αποσβεση!
2)Ειχα συνεργειο με αντικειμενο την οικοδομη και τωρα πια κανα μερεμετακι μιας και εχει ψωφισει πια η οικοδομη!
3)Η κοντρα αν δεν το καταλαβες ακομη ειναι γιατι εγω εβαλα υγραεριο και ολοι θελουν να οικονομισουν στην μπακα μου, εκτος απο'μενα που επιτελους θελω να το'δω αυτο το γ@μημενο το κερδος που θα μου εδινε το υγραεριο αλλα το μονο που βλεπω ειναι να ξαναξηλωνομαι για επισκευη βαλβιδων!
4)Το ξαναλεω,δεν το βγαζω γιατι ακομη δεν εχω κανει αποσβεση!
5)Σωπα ρε'συ ,ετσι ε',ευκολο το εχεις δηλ. το παν-ελα 300 χλμ για Βουλγαρια,δηλ. συμφωνα με την λογικη σου βολεμα ειναι αυτο ε'?
Βολεμα ειναι αυτο που εχεις κανει εσυ φιλε tasoshunter που για την παρτη σου και μονο εχεις πετυχει καλυτερη τιμη απο ολα τα υπολοιπα κοροιδα Θεσ/νικεις συμφορουμιτες και οχι αυτο που κανω εγω δηλ. το παν-ελα Βουλγαρια,εχεις και μου αρεσει που μας την λες και απο πανω!
Αντε ρε μαγκα,για δωσε μια λογικη εξηγηση γιατι δεν βρωμας απο που και ποιον βαζεις φθηνοτερα υγραεριο?
Στο χερι σου ειναι να σπασει αυτο το γ@μημενο καρτελ και εσυ το συγκαλυπτεις και εχεις και το θρασος και μας την λες?
Ελεος πια!
Ας ειχα και'γω σημερα τιμη 0,78 στην Θεσ/νικη και αχνα δεν θα εβγαζα,ακου εκει γιατι φωναζω.

παιξε τζοκερ, εχεις προφητικες ικανοτητες.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 22 Ιουν, 2014 03:33

Ηλια αν ειχα προφητικες ικανοτητες θα μπορουσα να σου σε ποσα χρονια θα εκανα αποσβεση, μιας και δεν εχω ομως μου ειναι αγνωστο!
valsam

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 22 Ιουν, 2014 10:34

valsam έγραψε:Οπως παντα,οι κλασικες μ@λακιες και τα μπαρμπαδακια και μετα λενε εμενα τρολ τα τρολ!
Ο kyriak το ειχε πει αν θυμαμαι καλα οτι του fokion το συστημα μπηκε κουτρανταν με ανταλαγμα το αβανταδοριλικη,ισχυει η δεν ισχυει,ας μας απαντησει ο ιδιος fokion και οχι να πεταγονται σαν τις ουτσες μερικοι μερικοι και να γραφουμ παλι οτι'να΄ναι!
Που ρε συ Αινσταιν μου εσυ super director of Operation dpt NickSt διαβασες οτι ειπα οτι ο fokion ειναι πρατηριουχος?
Οτι να'ναι το ξαναλεω μονο και μονο για να γ@μας την οποιαδιποτε συζητηση!

................γιατί χλευάζεις το επάγγελμά μου ?????.............ούτε αυτό δεν μπορείς να σεβαστείς ??????....
Τελευταία επεξεργασία από NickSt και Κυρ 22 Ιουν, 2014 11:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
NickSt

Δημοσίευσηαπό valsam » Κυρ 22 Ιουν, 2014 11:05

Τι εγινε NickSt,νευρακια ,νευρακια?
Πανιβαλκα εχεις το θρασος και μιλας για ελειψη σεβασμου και οτι εγω σε χλευαστικα ?
Ποιος ο πρωταθλητης της ειρωνειας και ο ανθρωπος που εχει ξεφτυλισει τα μπαρμπαδακια(εικονιδια!) μετα απο καθε μου ποστ!!!!!!
Δεν θα σου κανω την χαρη να σου απαντησω και'γω με τις εκφαρσεις που χρησιμοποιεις και που δειχνουν το επιπεδο σου ,δεν πεφτω τοσο χαμηλα!

(mods επιτελους ριξτε κανα ban και αν γινετε και σε'μενα μπας και ξεκολησω απο αυτο το φορουμ γιατι εχει καταντησει αηδια!)
valsam

Δημοσίευσηαπό NickSt » Κυρ 22 Ιουν, 2014 11:25

Εγώ αναγνωρίζω ότι παρασύρθηκα και σου έδωσα αυτό που ζητάς , δλδ "τροφή" για να συνεχίζεις !!!...διέγραψα τους χαρακτηρισμούς.../..εσύ έχεις το θάρρος να ζητήσεις συγγνώμη για το γεγονός ότι χλευάζεις το επάγγελμα κάποιου ?????..το οποίο είναι αυτό που ζεί μια οικογένεια????..αλλά που να βρούνε το θάρρος οι "κότες"...μόνο περίσσιο θράσος έχουν...
NickSt

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Κυρ 22 Ιουν, 2014 11:39

Λοιπο ακου γιατι μας εχεις ζαλισει!!!!
1.για να εχεις τοσο μικρο κερδος κατι δεν εχεις κανει καλα εσυ η ο εγκαταστατης σου!!!
2.τωρα μαλιστα ειχες συνεργειο οικοδομων!! εισαι απο αυτους που ολες τους οι δραστηριοτητες ειναι νομιμες!! που δηλωνες τα παντα και εκοβες παραστατικα!!! που ολες οι κατασκευες που εκανες ηταν να μην πω γιατι!!! που ειχες κοστος τετραγωνικου 1ευρω και πουλουσες δεκα!!!ασε καταλαβα!!
Το κυκλωμα των πρατηριων ειναι αγγελοι μπροστα στο δικο σας κυκλωμα. Εξαιρεση αποτελουν οι οικοδομοι που εχουν πληγει ανεπανορθωτα!!!
3.Και ετσι οπως πας δεν προκειται να δεις κερδος!!! Οσο για τις βαλβιδες του αυτοκινητου εχεις μαντικες ικανοτητες και ξερεις οτι θα χαλασουν?
εκτος αν εβαλες το συστημα σε ζαχαροπλαστειο και οχι σε συνεργειο!!!
4.Αντε βρε με το καλο να κανεις αποσβεση και να το ξαναγυρισεις σε βενζινη και θα εισαι μια χαρα!!!
5.Εσυ δεν μας λες οτι παω στη βουλγαρια βαζω φθηνα τρωω κανω την βολτα μου και εχω και κερδος? που ειναι το προβλημα λοιπον ? keep walking !!
oσο για το οτι εγω βαζω πιο φθηνα αληθευει αλλα εγω απο εκει που βαζω βαζουν 5 αυτοκινητα της οικογενειας μου (τις περισσοτερες φορες τα πηγαινω εγω)
κανουν μεγαλο τζιρο στο πρατηριο και οτι πετυχα το πετυχα με διαλογο και συζητηση οχι με βλαχομαγκιες και βρισιες σαν εσενα.Περιμενεις με το που θα πας και θα του πεις βαλε ενα ταλληρο γιατι θα παω να γεμισω στη βουλγαρια να σου πει αμεσως ελα να σου γεμισω την δεξαμενη τσαμπα? πλανασαι οικτρα!!!
Η λεξεις προσφορα- ζητηση- εμπορικη συμφωνια σου λενε κατι? Αυτο εχω κανει και τιποτε παραπανω.
Σταματα να τρολλαρεις λοιπον γιατι σε εχουν ολοι για πλακα αν δεν το εχεις καταλαβει .
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 37 επισκέπτες