Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 05 Ιουν, 2014 15:24

Παππου μιας και εισαι σε διαδικασια μετρησεων, βαλε στο επομενο γεμισμα απο κανενα κοραλ στη Καβαλας να δουμε αν δεις διαφορά. Στο εταρικο της κοραλ θα προτεινα διπλα στον Παππα oil.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 05 Ιουν, 2014 18:33

Να τόκανα ευχαρίστως αλλά μούρχετε ανάποδα χωρίς νάχω και κάποιο κέρδος.
Κατεβαίνω από κέντρο βάζω Φάωνος και γυρίζω αμέσως προς τα πίσω.Για να βάλω από coral πρέπει να περάσω το
ποτάμι και να πάω Θηβών να γυρίσω.
Ας το κάνει κάποιος άλλος που βολεύεται και να μας πει πως πήγε.
Εγώ έλεγα μήπως την επόμενη φορά βάλω από κανένα δικό μου coral μόνο και μόνο για μία μέτρηση όπως λες,επειδή
χτες είδα ότι είχαν πέσει στα 0,859 αλλά αυτό ήταν.Πριν λίγο πέρασα από Κλεισθένους (Γέρακα) και είδα ότι ο πονηρούλης
ο Ασμάτογλου ξαναπήγε 0,879.
Οπότε ούτε για μέτρηση πρόκειται να βάλω.Προτιμώ Φάωνος και Πετρογκάζ εκτός αν ανέβει και αυτός 2-3 λεπτά. 8-)
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Σάβ 07 Ιουν, 2014 02:05

παντως μια καλη coral gas ειναι κοντα στο δασος χαιδαριου πανω στη λεωφορο αθηνων...3 χιλιομετρα μακρια απο τη φαωνος ειναι..στο επομενο μου γεμισμα θα ξαναβαλω απο εκει παλι γιατι μου φαινεται στη φαωνος βγαζω λιγοτερα χιλιομετρα.απο την coral gas που ανεφερα ειχα βγαλει καπου 400 χιλιομετρα και στην φαωνος με το ζορι 350.
Citroen C3 1400cc - Σύστημα Landirenzo EVO χωρίς λαδιέρα - 6000 χιλιομετρα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσιευσεις: 193

Re: Απ: Πρατήριο Πετρογκάζ - Φαωνος 67 & Ιφιγενείας

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Σάβ 07 Ιουν, 2014 03:34

unstoppablegr έγραψε:παντως μια καλη coral gas ειναι κοντα στο δασος χαιδαριου πανω στη λεωφορο αθηνων...3 χιλιομετρα μακρια απο τη φαωνος ειναι..στο επομενο μου γεμισμα θα ξαναβαλω απο εκει παλι γιατι μου φαινεται στη φαωνος βγαζω λιγοτερα χιλιομετρα.απο την coral gas που ανεφερα ειχα βγαλει καπου 400 χιλιομετρα και στην φαωνος με το ζορι 350.

Κανε το τεστ με την κοραλ και μετα κανε το επομενο φουλαρισμα σε αλλο πρατηριο με πετρογκαζ παλι(εκτος φαωνος). Αν οντως κατι εχει το μιγμα της πετρογκαζ και το καις γρηγοροτερα πρεπει να στο κανει σε οποιοδηποτε πρατηριο, υπο την προυποθεση οτι θα μπουν τα σωστα λιτρα.
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό NickSt » Σάβ 07 Ιουν, 2014 11:43

gkazakias έγραψε:
unstoppablegr έγραψε:παντως μια καλη coral gas ειναι κοντα στο δασος χαιδαριου πανω στη λεωφορο αθηνων...3 χιλιομετρα μακρια απο τη φαωνος ειναι..στο επομενο μου γεμισμα θα ξαναβαλω απο εκει παλι γιατι μου φαινεται στη φαωνος βγαζω λιγοτερα χιλιομετρα.απο την coral gas που ανεφερα ειχα βγαλει καπου 400 χιλιομετρα και στην φαωνος με το ζορι 350.

Κανε το τεστ με την κοραλ και μετα κανε το επομενο φουλαρισμα σε αλλο πρατηριο με πετρογκαζ παλι(εκτος φαωνος). Αν οντως κατι εχει το μιγμα της πετρογκαζ και το καις γρηγοροτερα πρεπει να στο κανει σε οποιοδηποτε πρατηριο, υπο την προυποθεση οτι θα μπουν τα σωστα λιτρα.

...και θα κάνεις ακριβώς την ίδια διαδρομή με τις ίδιες συνθήκς οδήγησης και φορτίου !!!!..
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Σάβ 07 Ιουν, 2014 15:18

NickSt έγραψε:
gkazakias έγραψε:

...και θα κάνεις ακριβώς την ίδια διαδρομή με τις ίδιες συνθήκς οδήγησης και φορτίου !!!!..

εννοειται αυτο.παντα οδηγαω μεχρι τις στροφες στο 80% της ροπης του αυτοκινητου.καλα οπου νανε κιολας πρεπει να κοιταξω το αυτοκινητο γιατι κατι δεν δουλευει καλα
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσίευσηαπό fabiawrc » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 00:22

για πρωτη φορα η φαωνος μου εβγαλε 40χλμ λιγοτερα.οδηγηση ιδια και ακομα πιο οικονομικη!
skoda fabia sedan 1.4 101 16v elegance. lpg kit=romano 40.000χλμ
fabiawrc

Δημοσιευσεις: 29

Δημοσίευσηαπό unstoppablegr » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 01:44

καιγω το ιδιο εχω παρατηρησει εδω και 1 μηνα περιπου... εμενα μου βγαζει περιπου 50 χιλιομετρα λιγοτερα..περιμενω να ξανανοιξει η coral που εβαζα πριν γιατι κανουν κατι εργασιες.. μολις αδειασει η δεξαμενη να σας πω και εδω ποσο μου εβγαλε! παντως σιγουρα κατι τρεχει με τη φαωνος.
Άβαταρ μέλους
unstoppablegr

Δημοσίευσηαπό papoys » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 05:42

Εμένα μου φαίνεται παράξενο αυτό που λέτε.
Ειδικά στα τελευταία δύο γεμίσματα,πιθανόν και λόγω καλοκαιρινού μίγματος, μου έριξε την κατανάλωση κάτω από
τα 8 λίτρα στα 100 χιλ.
Να σημειωθεί ότι στα προηγούμενα 3000 χιλ.από το ίδιο πρατήριο μετρούσα κατανάλωση 8 λίτρα στα 100 χιλ.,
μέσο όρο πράγμα το οποίο θα βρείτε και σε προηγούμενες εγγραφές μου.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό skarpouzis » Πέμ 03 Ιούλ, 2014 10:36

Γειά,
Είχα κι εγώ πρόβλημα με καύσιμο απο την Φάωνος που έβαλα γύρω στις 15 Μαίού. Άναψε κίτρινο λαμπάκι πάνω σε επιτάχυνση (πάνω σε φορτίο στην μηχανή), με πέταξε σε βενζίνη και έσβυσε 1-2 φορές σε ανέβασμα απο το ρελαντί.
Ευχαριστώ
PRINS VSI 1.0 με VALVECARE
VW TOUAREG 3.2 V6 2004 κιν. AZZ
skarpouzis

Δημοσιευσεις: 60

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 84 επισκέπτες