unstoppablegr έγραψε:παντως μια καλη coral gas ειναι κοντα στο δασος χαιδαριου πανω στη λεωφορο αθηνων...3 χιλιομετρα μακρια απο τη φαωνος ειναι..στο επομενο μου γεμισμα θα ξαναβαλω απο εκει παλι γιατι μου φαινεται στη φαωνος βγαζω λιγοτερα χιλιομετρα.απο την coral gas που ανεφερα ειχα βγαλει καπου 400 χιλιομετρα και στην φαωνος με το ζορι 350.
gkazakias έγραψε:unstoppablegr έγραψε:παντως μια καλη coral gas ειναι κοντα στο δασος χαιδαριου πανω στη λεωφορο αθηνων...3 χιλιομετρα μακρια απο τη φαωνος ειναι..στο επομενο μου γεμισμα θα ξαναβαλω απο εκει παλι γιατι μου φαινεται στη φαωνος βγαζω λιγοτερα χιλιομετρα.απο την coral gas που ανεφερα ειχα βγαλει καπου 400 χιλιομετρα και στην φαωνος με το ζορι 350.
Κανε το τεστ με την κοραλ και μετα κανε το επομενο φουλαρισμα σε αλλο πρατηριο με πετρογκαζ παλι(εκτος φαωνος). Αν οντως κατι εχει το μιγμα της πετρογκαζ και το καις γρηγοροτερα πρεπει να στο κανει σε οποιοδηποτε πρατηριο, υπο την προυποθεση οτι θα μπουν τα σωστα λιτρα.
NickSt έγραψε:gkazakias έγραψε:unstoppablegr έγραψε:παντως μια καλη coral gas ειναι κοντα στο δασος χαιδαριου πανω στη λεωφορο αθηνων...3 χιλιομετρα μακρια απο τη φαωνος ειναι..στο επομενο μου γεμισμα θα ξαναβαλω απο εκει παλι γιατι μου φαινεται στη φαωνος βγαζω λιγοτερα χιλιομετρα.απο την coral gas που ανεφερα ειχα βγαλει καπου 400 χιλιομετρα και στην φαωνος με το ζορι 350.
Κανε το τεστ με την κοραλ και μετα κανε το επομενο φουλαρισμα σε αλλο πρατηριο με πετρογκαζ παλι(εκτος φαωνος). Αν οντως κατι εχει το μιγμα της πετρογκαζ και το καις γρηγοροτερα πρεπει να στο κανει σε οποιοδηποτε πρατηριο, υπο την προυποθεση οτι θα μπουν τα σωστα λιτρα.
...και θα κάνεις ακριβώς την ίδια διαδρομή με τις ίδιες συνθήκς οδήγησης και φορτίου !!!!..
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 75 επισκέπτες
|
|
|