Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Κόστη και κέρδη πρατηρίων υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 20 Φεβ, 2014 12:07

αν εχεις ενοικιο 5000 ευρω και η αδεια κανει 12 μηνες να βγει (πιστευω οτι κανει παραπανω αν κρινω απο το χρονο που θελουν οι αδειες για τα συνεργεια, στο ιδιο υπουργειο υπαγονται) εχεις δωσει αλλα 60000 σε ενοικια, αυτα τα χρηματα δεν μετρανε στο συνολικο κοστος επενδυσης?
valsam θα στο ξαναγραψω, υπαρχουν καποια εξοδα που δεν μπορεις να τα φανταστεις αν δεν εισαι στον ιδιο χωρο μεσα και αυτα κρινουν την τελικη τιμη του προιοντος.[/quote]

valsam θελω απαντηση σε αυτο.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 20 Φεβ, 2014 12:08

hlias έγραψε:
valsam έγραψε:Qgas αν δεν με πιστευεις για τα κοστολογια που εγραψα gοoglaρε "εκγαταστασεις υγραεριο για πρατηρια" και στην δευτερη σελιδα θα βρεις εγξκαταστατη απο Θεσ/νικη(ονομα δεν βαζω μην το θεωρησει κανεις και διαφημιση!), και παρε σε παρακαλω ενα τηλ. και ζητα να σου δοσει μια προσφορα!

αν εχεις ενοικιο 5000 ευρω και η αδεια κανει 12 μηνες να βγει (πιστευω οτι κανει παραπανω αν κρινω απο το χρονο που θελουν οι αδειες για τα συνεργεια, στο ιδιο υπουργειο υπαγονται) εχεις δωσει αλλα 60000 σε ενοικια, αυτα τα χρηματα δεν μετρανε στο συνολικο κοστος επενδυσης?
valsam θα στο ξαναγραψω, υπαρχουν καποια εξοδα που δεν μπορεις να τα φανταστεις αν δεν εισαι στον ιδιο χωρο μεσα και αυτα κρινουν την τελικη τιμη του προιοντος.

Γιατι ρε Ηλια βαζεις τα ενοικια,και φυσικα δεν μετρανε στο συνολικο κοστος επενδυσης!
Hλια το ενοικιο ουτος η αλλος δεν το πληρωνει ρε φιλε ο πρατηριουχος?
Εσυ δηλ. στο στυνεργειο σου δεν το πληρωνεις ηδη το ενοικιο,αν βαλεις π.χ αλλη μια ραμπα θα πληρωσεις περαν της εγκαταστασης της και των λειτουργικων της και εξτρα ενοικιο στον ιδιοκτητη?
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 20 Φεβ, 2014 12:14

Eπισης ξεχασα να πω οτι υπαρχουν και παρα πολλα ιδιοκτητα πρατηρια,εμενα ο κολλητος μου εχει ιδιοκτητο και 3 που ξερω επισης στην περιοχη ιδιοκτητα ειναι αλλα και παλι αυτο δεν εχει σχεση γιατι και να τα νοικιαζαν οπως ξερω αλλα 2 εδω γυρο που πληρωνουν ενοικιο ουτος η αλλος λειτουργουν σαν βενζιναδικα με βενζινη αν δηλ. εβαζαν και αλλη μια αντλια με υγραεριο δεν θα πληρωσουν παραπανω ενοικιο!
valsam

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 20 Φεβ, 2014 12:18

χωρις αδεια το πρατηριο δεν μπορει να αγορασει και να πουλησει αλλα πληρωνει το ενοικιο κανονικα αν ο χωρος δεν ειναι ιδιοκτητος, οποτε που μετραμε αυτο το ποσο που θα μαζευτει απο τα ενοικια οταν δεν δουλευει η επιχειρηση?
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 20 Φεβ, 2014 12:45

hlias έγραψε:χωρις αδεια το πρατηριο δεν μπορει να αγορασει και να πουλησει αλλα πληρωνει το ενοικιο κανονικα αν ο χωρος δεν ειναι ιδιοκτητος, οποτε που μετραμε αυτο το ποσο που θα μαζευτει απο τα ενοικια οταν δεν δουλευει η επιχειρηση?

Ηλια ξερεις κανενα πρατηριο που να εγινε καινουργιο μονο και μονο για να πουλαει υγραεριο?
Ολα τα πρατηρια που πουλανε υγραεριο ηταν ηδη πρατηρια και πληρωνουν ηδη ενοικιο αρα το ενοικιο ηταν στανταρντ στα παγια εξοδα και δεν θα τα προσμετρησουμε στα εξοδα επειδη δηλ. μπηκε και αλλο ενα ειδος!
Εχεις εσυ συνεργειο αυτοκινητου σωστα,αν αυριο βαλεις σε μια γωνια εναν παγκο και πουλας ντανατς π.χ μεσα στο συνεργειο σου θα χρεωσει δηλ ο ιδιοκτητης εξτρα ενοικιο για τον παγκο?
valsam

Re: Κόστος πρατηρίου υγραερίου

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 20 Φεβ, 2014 12:55

πρατηρια υγραεριου καινουρια υπαρχουν πολλα, σε υπαρχοντα πρατηρια η προσθηκη του υγραεριου δεν εγινε απο τον ιδιο τον επιχειρηματια αλλα νοικιασε καποιον μερος του χωρου του σε αλλον για το υγραεριο, ξερω και τετοιες περιπτωσεις.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Κέρδος πρατηρίων

Δημοσίευσηαπό n75 » Δευτ 07 Απρ, 2014 09:08

Σας Παραθέτω το σχόλιο από την ποιο πάνω ανάρτηση μου.
Tasos Isopoulos το καλό δεν το ξέρετε....... Σήμερα πήγα να βάλω υγραέριο και τον ρώτησα (Έλληνα και όχι αλλοδαπό) γιατί πήρε ξανα τα ύψη η τιμή! μου είπε λοιπόν ότι σε λίγο θα φτάσει στα 1,3-1,4 ευρώ το λίτρο (μάλλον για εκφοβισμό ή χαζομάρα) και σε λίγο θα κλαίω που έβαλα υγραέριο.... Του απάντησα λοιπόν ότι ούτε και εμένα με νοιάζει γιατι το έχω κάνει απόσβεση από το 2010 και γυρίζω σε βενζινούλα.... Εσένα (του λέω) να δουμε τι θα κάνεις που θα κλαίς την εγκατάσταση και τα έξοδα......Τοτε άρχισε να γελάει και μου είπε : εγώ την εγκατάσταση την έκανα απόσβεση σε 3 μήνες.... δηλαδή 50.000 € που θέλει η εγκατάσταση τα πήρε πίσω σε 3 μήνες... και έχει και το λιγότερο κέρδος.... ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΡΑΤΗΡΙΟΥΧΟΙ!!!!! ΛΑΜΟΓΙΑ!!!
n75

Δημοσιευσεις: 8

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 07 Απρ, 2014 17:27

Μαλιστα....

Δηλ. εβγαζε ΚΕΡΔΟΣ ( περιπου αφου επρεπε να αποσβεσει την επενδυση ) 16.600 ευρω το μηνα
δηλ αν πουμε οτι σε καθε λιτρο αντιστηχουσε 10 λεπτα για την αποσβεση - οχι για την τσεπη του ή για την εφορια, αυτα ειναι επιπλεον

εχουμε να πουλαει 166.600 λιτρα το μηνα /30 μερες 5.500 λιτρα τη μερα... δηλ πες 100 αυτοκινητα γεμισμα τη μερα δηλ 6 αυτοκινητα την ωρα...

τι δουλεια ειπαμε οτι κανει αυτος που το εγραψε???
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 07 Απρ, 2014 19:14

fokion μη σου φαίνεται παράξενο έτσι είναι.

Ρώτησα και εγώ υπάλληλο πρατηρίου της περιοχής που τον γνωρίζω (παλιά που έβαζα από κει) :lol: :lol: και μου είπε ότι
πουλάνε περίπου 6.000 λίτρα lpg ημερησίως.
Εμείς που γνωριζουμε τα κέρδη τους στο περίπου αν κάτσουμε και αναλύσουμε βλέπουμε ότι αυτά που λέει στο
παραπάνω μηνυμα ισχύουν.
Και βέβαια σε τρεις μήνες ξεχρεώνει την επένδυση και βάζει κέρδος στην άκρη.Είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 07 Απρ, 2014 19:50

fokion δηλ. πιστευεις οτι οτι γραφω μπουρδες ειναι?
Το εχω γραψει ,ο αλλος με πρατηριο στο γ@μηδι που θελεις χαρτη για να πας μου ειπε οτι η 18ρα δεξαμενη του παει 3-4 μερες!!!!!
4,5 με 6 τονους την ημερα!!!!!
Πηρα τηλ. σε εταιρια που κανει εγκαταστασεις σε πρατηρια και πηρα τιμη με το κλειδι στο χερι και την ειπα εδω στο φορουμ !!!!
Και πο την στιγμη που εδω Θεσσαλονικη παντου πουλανε 13-14 λεπτα πιο ακριβα απο την επαρχια που και εκει ασφαλος θα βγαζουν ενα κερδος καταλαβαινεις οτι τα κουκια ειναι μετρημενα και η οικονομα τεραστια!
Οποιος δεν πιστευει ας κανει μια ερωτηση σε πρατηριουχο καθος θα γεμιζει,"ρε φιλε ποσσα λιτρα δινεις την ημερα?"θα του απαντησει,ας googlaρει και "εγκαταστασεις υγρεριου, για πρατηρια" και θα του βγαλει 3-4 εταιριες και ας παρει ενα τηλ. και θα του δοσουν και τιμη με το κλειδι στο χερι("Η τιμη για μια 9ρα δηλ,. 9000 λιτρα ειναι 29,000 ευρω με το κλειδι στο χερι οπως μου ειπε και για 18,000 λιτρα 34.000 ευρω,οταν του ειπα τι ενοει με το κλειδι στο χερι δηλ. αν ειναι και τα χωματουργικα και η περιφραξη και οι αδεια και η πυροπροστασια κ.τ.λ,μου ειπε οχι αλλα αναλαμβανουμε και αυτα με 2-2,5 χιλιαρικα για χωματουργικα και περιφραξη και 3000 ευρω κομπλε ολα για αδειες και πυροπροστασια δηλ. μου λεει για μια 9ρα πραγματικα με το κλειδι στο χερι 34,000 ευρω και για 18ρα 39,000!") !
Φιλε n75 ο πρατηριουχος ειπε στον αλλον που τον ρωτησε σε ενα τριμηνο εκανε αποσβεση,τριμηνο χαχαχαχα ας γελασω,ακου εκει τριμηνο για να κανει αποσβεση,απλα θα το ειπε για να μην τον προκαλεσει!
Βρηκαν την κοτα με τα χρυσα αυγα και την προστατευουν με μπαζουκας και πυραυλους εδαφους-αερος!!!!!!!
valsam

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 41 επισκέπτες