από valsam » Δευτ 07 Απρ, 2014 19:50
fokion δηλ. πιστευεις οτι οτι γραφω μπουρδες ειναι?
Το εχω γραψει ,ο αλλος με πρατηριο στο γ@μηδι που θελεις χαρτη για να πας μου ειπε οτι η 18ρα δεξαμενη του παει 3-4 μερες!!!!!
4,5 με 6 τονους την ημερα!!!!!
Πηρα τηλ. σε εταιρια που κανει εγκαταστασεις σε πρατηρια και πηρα τιμη με το κλειδι στο χερι και την ειπα εδω στο φορουμ !!!!
Και πο την στιγμη που εδω Θεσσαλονικη παντου πουλανε 13-14 λεπτα πιο ακριβα απο την επαρχια που και εκει ασφαλος θα βγαζουν ενα κερδος καταλαβαινεις οτι τα κουκια ειναι μετρημενα και η οικονομα τεραστια!
Οποιος δεν πιστευει ας κανει μια ερωτηση σε πρατηριουχο καθος θα γεμιζει,"ρε φιλε ποσσα λιτρα δινεις την ημερα?"θα του απαντησει,ας googlaρει και "εγκαταστασεις υγρεριου, για πρατηρια" και θα του βγαλει 3-4 εταιριες και ας παρει ενα τηλ. και θα του δοσουν και τιμη με το κλειδι στο χερι("Η τιμη για μια 9ρα δηλ,. 9000 λιτρα ειναι 29,000 ευρω με το κλειδι στο χερι οπως μου ειπε και για 18,000 λιτρα 34.000 ευρω,οταν του ειπα τι ενοει με το κλειδι στο χερι δηλ. αν ειναι και τα χωματουργικα και η περιφραξη και οι αδεια και η πυροπροστασια κ.τ.λ,μου ειπε οχι αλλα αναλαμβανουμε και αυτα με 2-2,5 χιλιαρικα για χωματουργικα και περιφραξη και 3000 ευρω κομπλε ολα για αδειες και πυροπροστασια δηλ. μου λεει για μια 9ρα πραγματικα με το κλειδι στο χερι 34,000 ευρω και για 18ρα 39,000!") !
Φιλε n75 ο πρατηριουχος ειπε στον αλλον που τον ρωτησε σε ενα τριμηνο εκανε αποσβεση,τριμηνο χαχαχαχα ας γελασω,ακου εκει τριμηνο για να κανει αποσβεση,απλα θα το ειπε για να μην τον προκαλεσει!
Βρηκαν την κοτα με τα χρυσα αυγα και την προστατευουν με μπαζουκας και πυραυλους εδαφους-αερος!!!!!!!