Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Βόρεια προάστια Αττικής - Πρατήρια Υγραερίου

Δημοσίευσηαπό george7009 » Δευτ 19 Ιαν, 2015 10:44

Αφήστε τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα.
Είμαστε σε ένα δημοκρατικό φόρουμ ανταλλαγής απόψεων .
Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα .
Τι τον βρίζετε τον άνθρωπο , έχετε πέσει όλοι να τον φάτε .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Peugeot 207 1.4 16v KFU ET3J4

BRC Plug & Drive
Άβαταρ μέλους
george7009

Δημοσιευσεις: 416

Δημοσίευσηαπό NickSt » Δευτ 19 Ιαν, 2015 13:25

george7009 έγραψε:Αφήστε τον άνθρωπο να εκφραστεί ελεύθερα.
Είμαστε σε ένα δημοκρατικό φόρουμ ανταλλαγής απόψεων .
Ο καθένας μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα .
Τι τον βρίζετε τον άνθρωπο , έχετε πέσει όλοι να τον φάτε .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Πολύ σωστά , ο καθένας καταθέτει τις απόψεις του . Αυτός καταθέτει τις δικές του και μας βρίζει και εμείς καταθέτουμε τις δικές μας και τον βρίζουμε !!!!..η Δημοκρατία βλέπεις , ΔΕΝ είναι μονόπλευρη !!!.. :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
NickSt

Δημοσιευσεις: 651

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 19 Ιαν, 2015 20:53

Eιστε των ακρων και απολυτοι ολοι σας,και ο kyriak και οι επικριτες τους!!!!!!!!
Δεν ειναι ολα ασπρα η μαυρα με το υγραεριο ,ολα καπως γκρι τα βλεπω εγω!
Το υγραεριο σαφος και συμφερει σε αυτους που εχουν ανθεκτικα αυτοκινητα(αν αυτα υπαρχουν θα το δειξει ο χρονος!) και σε περιοχες με σημερινη τιμη 57-60 λεπτα σε σχεση με την βενζινη που εχει 1,25-1,30,και σαφος και δεν συμφερει για αυτοκινητα που βγαζουν πολυ ευκολα προβλημα VSR (οπως το δικο μου και αλλα παρα πολλα που δεν εχω δει σε καμια λιστα!)και σε περιοχες που εχουν ακριβο υγραεριο οπως η Θεσ/νικη με 77 λεπτα,αυτα ειναι περιπτωσεις ασπρο και μαυρο!
Γκρι ειναι η περιπτωση που εχουμε ενα αυτοκινητο που αντικειμενικα ειναι παθιαρικο στο υγραεριο οπως το δικο μου(ασε που ακομη και σημερα αμα πω σε καναν μαστορα οτι εχω αυτο το προβλημα θα γυρισει και θα κανει λες και του ειναι πρωτακουστο να συμβαινει τετοιο πραγμα,π.χ σημερα σταματησα να παρω ενα κιλο ψυκτελαιο για να υπαρχει για οταν παω Σκοπια ξανα να βαλω υγραεριο και ο εγκαταστατης οταν του ειπα για το προβλημα vsr εκανε λες και πρωτη φορα ακουγε για τετοιο πραγμα και μιλαμε για μεγαλο εμπορο-εγκαταστατη!)αλλα σε περιοχη που εχει φθηνο υγραεριο,δηλ. εγω αν εμενα π.χ στη Αθηνα και μπορουσα να βαλω υγραεριο με 58 λεπτα αντι βενζινης με 1,25 υγαρεριο θα εβαζα και ας γ@μουσα το κεφαλαρι, βρε και με 30% αυξηση καταναλωσης που εχω και με ψυκτελαια και με τα σερβις θα μου εβγαινε 80 λεπτα το αντιστοιχο λιτρο αντι 1,25 ,στις 10,000 χλμ κερδος 450 ευρω ,20,000 χλμ και θα ειχα βγαλει το γ@μησιατικο του vsr,θα το εφτιαχνα με τις βαλβιδες και εδρες (ενισχυμενες)που εχω κατα νου και θα εβλεπα καναμε η δεν καναμε τιποτα!
Το καναμε δεν καναμε ειναι η περιπτωση Γκρι που λεω,γιατι αν δεν καναμε τιποτα με τις ενισχυμενες εδρες και βαλβιδες και ειναι καθε 20-40,000 χλμ να πηγαινουμε για ρεκτιφιε δεν καναμε τιποτα και το υγαρεριο δεν μας αφησε κανενα κερδος, γι'αυτες τις περιπτωσεις μιλαει και ο kyriak μονο που ο kyriak ειναι απολυτος και θεωρει οτι δεν υπαρχουν ανθεκτικα στο υγραεριο αυτοκινητα,αν ειναι ετσι τοτε ο kyriak εχει δικιο αν ομως υπαρχουν παραδειγματα αυτοκινητων που εχουν κανει 80-10,000 χλμ με υγραεριο και δεν εχουν παθει απολυτος τιποτα τοτε αφηστε τον kyriak να λεει!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 19 Ιαν, 2015 22:18

Θα μου επιτρεψεις να θεωρω το μοτερ μου ως.... ασπρο.

Θυμιζω - ενημερωνω οτι ειναι το MAZDA FE3N 16v me 271.271 χιλιομετρα ( τα επισημα...Φημες λενε για + 80 με 100+ ) εκ των οποιων τα τελευταια 40.000 και κατι ψιλά με υγραεριο...και χωρις να εχει ανοιχτει απο την κεφαλή και κατω...
ουτε καν τρομπα λαδιου η ερμη....

Στην αποφαση μου να βαλω αεριο συνετελεσε σοβαρα το γεγονος οτι ΙΔΙΟ αυτοκινητο με παρομοια σκληρη χρηση με το δικο μου ειχε τοτε 60.000 χλμ με αεριο ( με πνευμονα ) χωρις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα... (80.000+ τωρα)

Απο κει και περα

40.000 χλμ με ενα μοτερ που
εκαψε φλατζα το 2008 στα 182.000 χλμ και ΚΑΠΑΚΙ ετρεξε offroad αγωνα 1000 χλμ μεσα σε 24 ωρες ετσι για.... στρωσιμο.... Α ναι - τερματισε και 6ο στα 40+.... ( 30 που καταφεραν και τερματισαν )

Εικόνα
Και πρωτο - απο τα 6 - ΚΙΑ...
Εικόνα

Εχει επεισεις ενας Θεος ξερει που/ποσα ρηγματα απο πριν το υγραεριο ( μαλλον στην κεφαλή καπου ) τα οποια λογω αφραγγιας και αλλων πιο σοβαρων αναγγων εχουν "μπαλωθει" δις με wondarweld αφου οι "φωκιες" αποτυγχαναν.

Δηλ εν συντωμια ενα μοτερ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ παρταλι εχει ζησει επι 40.000 χλμ με αεριο και σκληρη χρηση.....

Οκ αν μη τι αλλο οι βαλβιδες του...

Παρα περι του αντιθετου προβλεψεων μαστορων ( antonis team...) και τις δικές μου...

το οποιο αδυνατει να σηκωσει πιεση λαδιου της προκοπής αν δεν πιασει 40 βαθμους θερμοκρασία
μια και στο κρυο ακους χαρακτιριστικά το piston slapping.....

Α ναι και καιει εως 15 λιτρα αεριο στα 100 με..... χαλαρη ( εως 3.000 στροφες γιατι μετα θα βγει κανα πιστονι απο την εξατμιση) οδηγηση εντος προαστειων
κουβαλαει τα παντα ολα
ανεβαινει βουνα με κοντη πρωτη και 10 χλμ
και οτι αλλη μαλακια μου κατεβαινει στον εγκεφαλο....

ενα μοτερ που βρισκω ΠΛΗΡΗ ανακατασκευασμενη κεφαλη με 350 και.... ΟΛΟΚΛΗΡΟ αυτοκινητο με.... 1200...

αυτο ειναι το δικο μου "χαρτι και μολυβι".........................

Ναι Valsam θεωρω οτι το μοτερ μου ειναι "αθραυστο".....
Τελευταία επεξεργασία από fokion και Δευτ 19 Ιαν, 2015 22:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 19 Ιαν, 2015 22:28

Εικόνα

Σημερινη...
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό papoys » Δευτ 19 Ιαν, 2015 23:10

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Η βενζίνα ανάβει κόκκινο και θα κάψης αντλία. :lol: :lol:
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 19 Ιαν, 2015 23:15

Τα τελευταια 50-60.000 μη σου πω....

Πριν το αεριο αν δεν εσβηνε φρεναροντας δεν εβαζα.... :oops: :oops: :oops:
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό fokion » Δευτ 19 Ιαν, 2015 23:59

Τον επεισα τον valsam και παει να αγορασει sportage!!!!!!!!!!!!!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσίευσηαπό valsam » Τρί 20 Ιαν, 2015 04:12

fokion έγραψε:Τον επεισα τον valsam και παει να αγορασει sportage!!!!!!!!!!!!!

Πανω απο 2λιτρο μοντελο εχει?
Γιατι θελω κυβικα!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό papoys » Τρί 20 Ιαν, 2015 06:51

fokion έγραψε:Τον επεισα τον valsam και παει να αγορασει sportage!!!!!!!!!!!!!

Αν έχει κάποιος ένα τέτοιο αυτοκίνητο πιστεύω ότι η μόνη λύση για να το κυκλοφοράει είναι το lpg.
Και σήμερα συζητούσα με ένα γείτονα που έχει ένα παρόμοιο το οποίο και αυτός τόχει με υγραέριο.Είναι και αυτός
χομπίστας όπως ο fokion με αντικείμενο όμως κηνύγι και ψάρεμα (ψαροντούφεκο) με συνέπεια να κινείται σε βουνά
και λαγκάδια. :lol:
Έχει κάνει σχεδόν 50.000 χιλιόμετρα όπως μου είπε και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Πιστεύω η μόνη λύση πριν το πετάξης (γιατί για πούλημα δεν το συζητάμε :mrgreen: ) και όσο αντέξει.
opel vectra 1,6 με emmegas (πριν zanardi) 219.000 χιλ. με lpg και 347.000 στο κοντέρ
Άβαταρ μέλους
papoys

Δημοσιευσεις: 1960

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 88 επισκέπτες