Θα μου επιτρεψεις να θεωρω το μοτερ μου ως.... ασπρο.
Θυμιζω - ενημερωνω οτι ειναι το MAZDA FE3N 16v me 271.271 χιλιομετρα ( τα επισημα...Φημες λενε για + 80 με 100+ ) εκ των οποιων τα τελευταια 40.000 και κατι ψιλά με υγραεριο...και χωρις να εχει ανοιχτει απο την κεφαλή και κατω...
ουτε καν τρομπα λαδιου η ερμη....
Στην αποφαση μου να βαλω αεριο συνετελεσε σοβαρα το γεγονος οτι ΙΔΙΟ αυτοκινητο με παρομοια σκληρη χρηση με το δικο μου ειχε τοτε 60.000 χλμ με αεριο ( με πνευμονα ) χωρις ΚΑΝΕΝΑ προβλημα... (80.000+ τωρα)
Απο κει και περα
40.000 χλμ με ενα μοτερ που
εκαψε φλατζα το 2008 στα 182.000 χλμ και ΚΑΠΑΚΙ ετρεξε offroad αγωνα 1000 χλμ μεσα σε 24 ωρες ετσι για.... στρωσιμο.... Α ναι - τερματισε και 6ο στα 40+.... ( 30 που καταφεραν και τερματισαν )

Και πρωτο - απο τα 6 - ΚΙΑ...

Εχει επεισεις ενας Θεος ξερει που/ποσα ρηγματα απο πριν το υγραεριο ( μαλλον στην κεφαλή καπου ) τα οποια λογω αφραγγιας και αλλων πιο σοβαρων αναγγων εχουν "μπαλωθει" δις με wondarweld αφου οι "φωκιες" αποτυγχαναν.
Δηλ εν συντωμια ενα μοτερ ΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ παρταλι εχει ζησει επι 40.000 χλμ με αεριο και σκληρη χρηση.....
Οκ αν μη τι αλλο οι βαλβιδες του...
Παρα περι του αντιθετου προβλεψεων μαστορων ( antonis team...) και τις δικές μου...
το οποιο αδυνατει να σηκωσει πιεση λαδιου της προκοπής αν δεν πιασει 40 βαθμους θερμοκρασία
μια και στο κρυο ακους χαρακτιριστικά το piston slapping.....
Α ναι και καιει εως 15 λιτρα αεριο στα 100 με..... χαλαρη ( εως 3.000 στροφες γιατι μετα θα βγει κανα πιστονι απο την εξατμιση) οδηγηση εντος προαστειων
κουβαλαει τα παντα ολα
ανεβαινει βουνα με κοντη πρωτη και 10 χλμ
και οτι αλλη μαλακια μου κατεβαινει στον εγκεφαλο....
ενα μοτερ που βρισκω ΠΛΗΡΗ ανακατασκευασμενη κεφαλη με 350 και.... ΟΛΟΚΛΗΡΟ αυτοκινητο με.... 1200...
αυτο ειναι το δικο μου "χαρτι και μολυβι".........................
Ναι Valsam θεωρω οτι το μοτερ μου ειναι "αθραυστο".....