Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό kyriak » Πέμ 18 Οκτ, 2012 15:38

Το LPG θα φορολογηθεί TELOS.Οπως είχε ανακοινωθεί στα κανάλια ότι η κυβέρνηση θα εξισώσει τους φόρους στο πετρέλαιο και το έκανε , έτσι θα γίνει και με το lpg . και τότε, με το πετρέλαιο , κάποιοι καλοθελητές – αβανταδόροι λεγανε ότι αυτό δεν θα γίνει , μετά από καμιά 10αρια μέρες λεγανε ότι , να ,δεν έγινε τίποτα . . . ότι τάχα θα βγει άλλο πετρέλαιο , ότι όλα είναι ψέματα ΤΩΝ καναλιών κτλ. . . Τελικά έγινε ψηφίστηκε το καλοκαίρι και την δευτέρα 15/10 κατατέθηκε η τροπολογία , ειναι τροπολογία μόνο για το πετρέλαιο και ΜΟΝΟ δεν εχει σχεση με το lpg και τον φορο που θα μπει και εκει. Έτσι θα γίνει και με το lpg , σε ανύποπτο χρόνο , το lpg θα πάει στο 1,2 ,μέσα σε μια νύχτα ,όπως ανεπίσημα έκανε η κυβερνηση με το πετρέλαιο και μας ενημέρωσε . . . με τα κανάλια , και μετά σε μια νύχτα το ψήφισε ετσι κανει και με το lpg .Και αυτο το κανει γιατί βέβαια δεν είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση να μας ρωτήσει εμάς ή τον κάθε εγκαταστάτη το τι θα κανει,αυτό αποφάσισαν αυτοι, κάποιοι το διέρρευσαν και μέχρι εκεί . Αν νοιαζόταν για τους πολίτες δεν θα έβαζε φόρο στην βενζίνη η οποία χωρίς τους φόρους είναι ποιο φτηνή από το lpg φυσικά , δεν έχει να κάνει η τιμή του lpg με οικολογίες και τρίχες , απλά το lpg δεν είχε κανένα φόρο , και κάθε λογικά σκεπτόμενος καταλαβαίνει πλέον ότι θα μπουν όλοι οι φόροι και εκεί σιγά σιγά , όπως και σε όλα τα άλλα καύσιμα έτσι θα γινει και στο lpg , δεν υπάρχουν ούτε νόμοι από την ΕU ούτε τίποτα που να το απαγορεύουν αυτό , ότι θέλει μπορεί να κάνει κάθε χώρα . .Ολα τα άλλα που ακούγονται είναι παραμύθια των εγκαταστατών αβανταδόρων κτλ .
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό jek » Πέμ 18 Οκτ, 2012 16:04

βρε καλώς τον ΚΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ, για να μην κάθεσαι και γράφεις και παιδεύεσαι, οταν και άμα ανέβει το αέριο βγες και πανηγύριζε, τώρα όμως άσε με να γεμίζω με 0,839 ;)
http://www.aeromodelistis.gr Του χιουντάι φλόγες βγάζ, γιατί καίει μπετρουγκαζ :-)
jek

Δημοσιευσεις: 74

Δημοσίευσηαπό gxalk1970 » Πέμ 18 Οκτ, 2012 19:59

Ρε μάγκες, γιατι τον αποπέρνεται τον άνθρωπο? Μ'αυτούς τους φούστηδες που μας κυβερνούν δηλαδή , δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει έτσι όπως τα λέει ο φίλος? Εδώ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο, στο γκάζι κολλήσατε , αν ανέβει ή όχι 10 λεπτά ? Την χοντρή ζημιά θα την πάθουν μόνο οι εγκαταστάτες που θα μειωθεί η πελατεία τους, οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί το πολυ πολυ να κόψουν τα πολλά χιλιόμετρα αν και πάλι κέρδος θάχουμε σε σχέση με την βενζίνη.
gxalk1970

Δημοσιευσεις: 64

Δημοσίευσηαπό vagos333 » Πέμ 18 Οκτ, 2012 20:30

Λοιπόν Κυριάκο
Άφησε με να γεμίζω το ρεζερβουάρ με 0,799 στη Λάρισα

http://gasprice.gr/main/searchforstations.asp?nomosid=31&gasfirmaid=0&cityid=0&pricestation=&orderid=21&idgas=8&dtimes=6

Χρησιμοποιώντας το αυτοκίνητο στη δούλευα μου & και δίνοντας ποιότητα ζωής στην οικογένειά μου βλέποντας τα Σαββατοκύριακα φίλους και συγγενεις.

Και εσύ βράσε στο ζουμί της αμόλυβδης που σε ανάγκασε να κληρώσεις το αυτοκίνητο σου και να καταπιείς τα κλειδιά περιμενοντας πότε θα κάνει το "θαύμα" η πολιτεία να ανεβάσει το φόρο.

Καλό κουράγιο φίλε μου!!!!!!!!!
vagos333

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Πέμ 18 Οκτ, 2012 22:37

Κυριακο η τροπολογια περασε και λυπαμαι που θα σε στεναχωρησω προς το παρον το υγραεριο κινησης παραμενει ως εχει.
Και επειδη ο κουλουρας λεει σημερινα κουλουρια οχι χθεσινα ουτε αυριανα προς το παρον κινουμαι οικονομικα.Ζηλευεις?=)) =)) =))
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό kyriak » Πέμ 18 Οκτ, 2012 23:07

Λέτε ψέματα αγαπητοί μου κατά τα άλλα, εγκαταστάτες και αβανταδόροι αυτών, ο νόμος ισχύει. Από Τρίτη 01/05/2012 δεν ισχύει ο Μειωμένος Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης για το Πετρέλαιο Θέρμανσης Ν.3986(ΦΕΚ152/Α/11 ΑΘΡΟ36).
Και η τροπολογία για να εφαρμοστεί στην πράξη ήταν αυτό που έγινε την δευτέρα 15/10, δεν έχει σχέση αυτό με την επικείμενη αύξηση του φόρου στο lpg, ανακοινωθηκε πως θα γίνει και θα γίνει, σταματήστε επιτέλους να παραπλανείτε τον κόσμο , και να αναπαράγετε άρθρα απο συγκεκριμένα ( αβανταδόρικα ) ηλεκτρονικά περιοδικά τα οποία από πριν τα έχουν στείλει οι ( εγκαταστάτες ) για να δημοσιευτούν .

Υ.Γ. ρώτησε κάποιος γιατί με βρίζουν . . . . μα καλά είναι δυνατόν να μην με βρίσουν ?,μέσα στην φωλιά τους και τους ξεβρακώνω , , βρίσε ************ ή όπως αλλιώς και να σε λένε , ξεχύσου όπως παλιά σε όλα τα φόρα για να αβαντζάρεις το lpg , τώρα που ξύπνησε ο κόσμος , έμαθε ότι καίγονται τα αυτοκίνητα ότι δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την άνοδο του φόρου μέχρι το 2019 και ότι δεν είναι οικολογικοί οι λόγοι που έκανα το lpg φτηνό , άλλα ότι δεν είχε φόρους . . .έλα αγαπητέ ξεκατινιάσου .

Υ.Γ.2. λέει κάποιος κάτι και μετά ο maevious τσουπ … δεν είναι ο Κυριακός λέει αλλά ο gpg21 !!! και λέω εγώ, άντε και είναι έτσι και μετά ? αλλάζει κάτι αυτό που λες εσύ σε αυτό που λέω εγώ? Δηλ. άμα πεις ότι είμαι κάποιος άλλος ,( και έχει αυτό την λογική σου, εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια, ) τότε αν πω 1+1=2 και συ πεις δεν είμαι ο Κυριακός αλλά ο Μπάμπης τότε νομίζεις ότι 1+1 =3? Αυτό νομίζεις ? γι αυτό το κάνεις αυτό? Νομίζεις ότι έτσι μειώνεις την βαρύτητα του λόγου του άλλου ? .Στο ερώτημα που ήμουν τόσο καιρό , η απάντηση είναι , έχουμε και δουλειές , άλλοι είναι εγκαταστάτες και αβανταδόροι , και είναι όλη την μέρα εδώ μέσα π.χ. mevious , από την μια να μπαίνουν me ena nik τάχα και να ερωτάνε ότι θέλουν να βάλουν lpg , μετά να μπαίνουν με άλλο και να λένε ότι έχουν lpg για πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα …για να κάτσει ο πελάτης .. κατά τα γνωστά Γκεμπελιστικες μέθοδοι ε ***********************
kyriak

Δημοσιευσεις: 160

Δημοσίευσηαπό hlias » Πέμ 18 Οκτ, 2012 23:44

ανακοινωθηκε πως θα γίνει και θα γίνει

μαζι σου κι εγω, αλλα που για να το δω?

Υ.Γ. ρώτησε κάποιος γιατί με βρίζουν . . . .

ποτε δε βριζουμε αυτον που μας διασκεδαζει.

δεν είναι οικολογικοί οι λόγοι που έκανα το lpg φτηνό , άλλα ότι δεν είχε φόρους . .

γι αυτο εχει μειωμενους φορους.

Νομίζεις ότι έτσι μειώνεις την βαρύτητα του λόγου του άλλου ?

εχει και απο αυτο ο λογος σου?

.Στο ερώτημα που ήμουν τόσο καιρό , η απάντηση είναι , έχουμε και δουλειές

κατσε καλυτερα σε αυτες.
κριμα.
hlias
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 2046

Δημοσίευσηαπό Alekos » Παρ 19 Οκτ, 2012 01:19

kyriak έγραψε:Το LPG θα φορολογηθεί TELOS.Οπως είχε ανακοινωθεί στα κανάλια ότι η κυβέρνηση θα εξισώσει τους φόρους στο πετρέλαιο και το έκανε , έτσι θα γίνει και με το lpg . και τότε, με το πετρέλαιο , κάποιοι καλοθελητές – αβανταδόροι λεγανε ότι αυτό δεν θα γίνει , μετά από καμιά 10αρια μέρες λεγανε ότι , να ,δεν έγινε τίποτα . . . ότι τάχα θα βγει άλλο πετρέλαιο , ότι όλα είναι ψέματα ΤΩΝ καναλιών κτλ. . . Τελικά έγινε ψηφίστηκε το καλοκαίρι και την δευτέρα 15/10 κατατέθηκε η τροπολογία , ειναι τροπολογία μόνο για το πετρέλαιο και ΜΟΝΟ δεν εχει σχεση με το lpg και τον φορο που θα μπει και εκει. Έτσι θα γίνει και με το lpg , σε ανύποπτο χρόνο , το lpg θα πάει στο 1,2 ,μέσα σε μια νύχτα ,όπως ανεπίσημα έκανε η κυβερνηση με το πετρέλαιο και μας ενημέρωσε . . . με τα κανάλια , και μετά σε μια νύχτα το ψήφισε ετσι κανει και με το lpg .Και αυτο το κανει γιατί βέβαια δεν είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση να μας ρωτήσει εμάς ή τον κάθε εγκαταστάτη το τι θα κανει,αυτό αποφάσισαν αυτοι, κάποιοι το διέρρευσαν και μέχρι εκεί . Αν νοιαζόταν για τους πολίτες δεν θα έβαζε φόρο στην βενζίνη η οποία χωρίς τους φόρους είναι ποιο φτηνή από το lpg φυσικά , δεν έχει να κάνει η τιμή του lpg με οικολογίες και τρίχες , απλά το lpg δεν είχε κανένα φόρο , και κάθε λογικά σκεπτόμενος καταλαβαίνει πλέον ότι θα μπουν όλοι οι φόροι και εκεί σιγά σιγά , όπως και σε όλα τα άλλα καύσιμα έτσι θα γινει και στο lpg , δεν υπάρχουν ούτε νόμοι από την ΕU ούτε τίποτα που να το απαγορεύουν αυτό , ότι θέλει μπορεί να κάνει κάθε χώρα . .Ολα τα άλλα που ακούγονται είναι παραμύθια των εγκαταστατών αβανταδόρων κτλ .

Γνωρίζεις αν εξισωθεί (και όταν) ο ΕΦΚ του πετρελαίου με τον φόρο του lpg πόσο θα κοστίζει το υγραέριο?Αυτή την στιγμή οι τιμές του υγραερίου είναι από 0,79 έως 0,95 και οι τιμές της βενζίνης από 1,68 έως 1,90,αν λοιπόν εξισωθεί μπορείς να μας πεις τους επόμενους μήνες πόσο θα έχει το υγραέριο και πόσο η βενζίνη?
Ο παρακάτω πίνακας είναι οι τιμές των καυσίμων σε 51 χώρες που έχουν υγραέριο και σε πολλές από αυτές έχουν μπεί ανάλογοι φόροι εδώ και δεκαετίες.
http://www.fuel-prices-europe.info/
Το ότι το κράτος μας και πολλοί από τα ΜΜΕ είναι αναξιόπιστοι το ξέρουμε.Αν γνωρίζεις κάτι παραπάνω μπορείς να μας πληροφορήσεις?
Alekos
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 14

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 19 Οκτ, 2012 07:59

kyriak έγραψε:Λέτε ψέματα αγαπητοί μου κατά τα άλλα, εγκαταστάτες και αβανταδόροι αυτών, ο νόμος ισχύει. Από Τρίτη 01/05/2012 δεν ισχύει ο Μειωμένος Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης για το Πετρέλαιο Θέρμανσης Ν.3986(ΦΕΚ152/Α/11 ΑΘΡΟ36).
Και η τροπολογία για να εφαρμοστεί στην πράξη ήταν αυτό που έγινε την δευτέρα 15/10, δεν έχει σχέση αυτό με την επικείμενη αύξηση του φόρου στο lpg, ανακοινωθηκε πως θα γίνει και θα γίνει, σταματήστε επιτέλους να παραπλανείτε τον κόσμο , και να αναπαράγετε άρθρα απο συγκεκριμένα ( αβανταδόρικα ) ηλεκτρονικά περιοδικά τα οποία από πριν τα έχουν στείλει οι ( εγκαταστάτες ) για να δημοσιευτούν .

Υ.Γ. ρώτησε κάποιος γιατί με βρίζουν . . . . μα καλά είναι δυνατόν να μην με βρίσουν ?,μέσα στην φωλιά τους και τους ξεβρακώνω , , βρίσε ************ ή όπως αλλιώς και να σε λένε , ξεχύσου όπως παλιά σε όλα τα φόρα για να αβαντζάρεις το lpg , τώρα που ξύπνησε ο κόσμος , έμαθε ότι καίγονται τα αυτοκίνητα ότι δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την άνοδο του φόρου μέχρι το 2019 και ότι δεν είναι οικολογικοί οι λόγοι που έκανα το lpg φτηνό , άλλα ότι δεν είχε φόρους . . .έλα αγαπητέ ξεκατινιάσου .

Υ.Γ.2. λέει κάποιος κάτι και μετά ο maevious τσουπ … δεν είναι ο Κυριακός λέει αλλά ο gpg21 !!! και λέω εγώ, άντε και είναι έτσι και μετά ? αλλάζει κάτι αυτό που λες εσύ σε αυτό που λέω εγώ? Δηλ. άμα πεις ότι είμαι κάποιος άλλος ,( και έχει αυτό την λογική σου, εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια, ) τότε αν πω 1+1=2 και συ πεις δεν είμαι ο Κυριακός αλλά ο Μπάμπης τότε νομίζεις ότι 1+1 =3? Αυτό νομίζεις ? γι αυτό το κάνεις αυτό? Νομίζεις ότι έτσι μειώνεις την βαρύτητα του λόγου του άλλου ? .Στο ερώτημα που ήμουν τόσο καιρό , η απάντηση είναι , έχουμε και δουλειές , άλλοι είναι εγκαταστάτες και αβανταδόροι , και είναι όλη την μέρα εδώ μέσα π.χ. mevious , από την μια να μπαίνουν me ena nik τάχα και να ερωτάνε ότι θέλουν να βάλουν lpg , μετά να μπαίνουν με άλλο και να λένε ότι έχουν lpg για πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα …για να κάτσει ο πελάτης .. κατά τα γνωστά Γκεμπελιστικες μέθοδοι ε ***********************

Ρε συ όταν γράφεις εδω και στο άλλο φορουμ για να μην καρφωνεσαι ότι είσαι ο ιδιος με πολλά nick...........ενω σε κραζουν 10 διαφορετικοί...... ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ......γραψε και καναν αλλον για ποικιλία..........
Επειδή σε διεγραψαν μια φορά σε αυτό το φόρουμ και στο αλλο σε απειλησαν με διαγραφη αν συνεχίσεις να βριζεις γενικά και ειδικά εμένα ΞΕΚΟΛΑ.....με 100 διαφορετικά ονόματα να μπεις αν γραφεις τις ιδιες παπαριές και αν δεν σταματησεις να γραφεις επιθετικά ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΨΕΜΜΑΤΑ (Τα αρθρα που βάζουν οι άλλοι ειναι αβανταδόρικα αυτά που βάζεις εσυ όχι.............. :clap: :clap: ) ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΡΟΛΛ όλους που διαφωνούν μαζί σου.... κλπ κλπ... εκτός του οτι δεν θα υπολογιζει κανενας αυτα που γραφεις θα φας και πορτα (ξανά) και φυσικά δεν θα φταις εσυ...... εγω θα φταιω η ''παρεα'' μου ο mod και η κοινωνια η ατιμη η συνωμωσία του υγραερίου οι νεφελίμ, ο ΓΑΠ κλπ κλπ........ =)) =))....προς Θεού ...ΟΧΙ ΕΣΥ...........

ΥΓ Παίδες μην μπαινετε στην διαδικασία να του απαντησετε με επιχειρηματα και σοβαρα γιατί οσοι το κάνανε το μονο που κερδισαν ειναι χλευασμός και απαξιωση και την ιδιοτητα του εγκαταστάτη αφου εχεις θετικη αποψη τι αλλο μπορει να σαι.......βασει της kyriakiou λογικης.....να σαι ευχαριστημενος χρηστης α π ο κ λ ε ι ε τ α ι αφου συμφωνα με αυτον δεν υπαρχουν τετοιοι (οπως φυσικα υπαρχουν και μη ευχαριστημενοι καποιο ποσοστο για διαφορους λογους κακη εγκατασταση απότον γνωστο έλληνα ''μαστορα'' μη συμβατο αυτοκινητο ή κιτ κλπ κλπ οπως σε ολες τις μετατροπες....) μονο αβανταδοροι και παπαγαλακια υπερ του υγραεριου υπάρχουν στα φορουμ (υπάρχουν και αυτοί αλλα όχι μόνο όλοι όσοι διαφωνούν μαζι σου.....) και ανυποψιαστοι υποψήφιοι υγραεριοκίνητοι που τους παραμυθιάζουμε τους παραπληροφορούμε και τους οδηγούμε σε λάθος απόφαση οι υπόλοιποι..........
Το θεμα του δεν ειναι η τιμη και ποσο θα φτασει. Εχει προβλημα (επαγγελματικο ισως; ψυχολογικο;;) με το lpg αν δεν ηταν αυτο θα γραφε για την αυξημενη καταναλωση τις ζημιες κλπ κλπ η κατι άλλο οτι το diesel είναι καλύτερο ίσως; για να ξεκινησει πάλι τα δικά του....... κλπ κλπ
Ετσι και αλλιώς οι περισσότεροι που διαβαζουν εδω μεσα και κριση εχουν και μπορούν να καταλάβουν διαβάζοντας 2-3 δημοσιευσεις του..........
Τελευταία επεξεργασία από maevius και Παρ 19 Οκτ, 2012 11:04, έχει επεξεργασθεί 7 φορά/ες συνολικά
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό sportbillys » Παρ 19 Οκτ, 2012 09:27

kyriak έγραψε:Λέτε ψέματα αγαπητοί μου κατά τα άλλα, εγκαταστάτες και αβανταδόροι αυτών, ο νόμος ισχύει. Από Τρίτη 01/05/2012 δεν ισχύει ο Μειωμένος Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης για το Πετρέλαιο Θέρμανσης Ν.3986(ΦΕΚ152/Α/11 ΑΘΡΟ36).

Ρε πόσο καιρο παρακολουθώ αυτα που γράφεις . Την παλεύεις ; Εγω έκανα μετατροπή σε υγραεριοκινηση χτες και δεν μου καίγεται καρφί απο αυτα που λες. Και στην τελικα εντάξει και να το ανεβάσουν στα @@ μας. Χαρικες τώρα ; Αυτο που λες και θα λες είναι αλήθεια και είσαι αξιόπιστος 100% . Μου θυμιζεις την φάση όταν ψάχνεις να αγορασεις ένα αυτοκίνητο και ρωτάς όλους τους γνωστούς και όλοι σου λένε κανένα απο αυτα που θες δεν είναι καλο. Αν είναι να ακούμε το καθένα με το μακρύ και το κοντό του όχι υγραεριο δεν θα βάλουμε αλλα ούτε αυτοκίνητο θα είχαμε
Άβαταρ μέλους
sportbillys

Δημοσιευσεις: 45

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 62 επισκέπτες