kyriak έγραψε:Το LPG θα φορολογηθεί TELOS.Οπως είχε ανακοινωθεί στα κανάλια ότι η κυβέρνηση θα εξισώσει τους φόρους στο πετρέλαιο και το έκανε , έτσι θα γίνει και με το lpg . και τότε, με το πετρέλαιο , κάποιοι καλοθελητές – αβανταδόροι λεγανε ότι αυτό δεν θα γίνει , μετά από καμιά 10αρια μέρες λεγανε ότι , να ,δεν έγινε τίποτα . . . ότι τάχα θα βγει άλλο πετρέλαιο , ότι όλα είναι ψέματα ΤΩΝ καναλιών κτλ. . . Τελικά έγινε ψηφίστηκε το καλοκαίρι και την δευτέρα 15/10 κατατέθηκε η τροπολογία , ειναι τροπολογία μόνο για το πετρέλαιο και ΜΟΝΟ δεν εχει σχεση με το lpg και τον φορο που θα μπει και εκει. Έτσι θα γίνει και με το lpg , σε ανύποπτο χρόνο , το lpg θα πάει στο 1,2 ,μέσα σε μια νύχτα ,όπως ανεπίσημα έκανε η κυβερνηση με το πετρέλαιο και μας ενημέρωσε . . . με τα κανάλια , και μετά σε μια νύχτα το ψήφισε ετσι κανει και με το lpg .Και αυτο το κανει γιατί βέβαια δεν είναι υποχρεωμένη η κυβέρνηση να μας ρωτήσει εμάς ή τον κάθε εγκαταστάτη το τι θα κανει,αυτό αποφάσισαν αυτοι, κάποιοι το διέρρευσαν και μέχρι εκεί . Αν νοιαζόταν για τους πολίτες δεν θα έβαζε φόρο στην βενζίνη η οποία χωρίς τους φόρους είναι ποιο φτηνή από το lpg φυσικά , δεν έχει να κάνει η τιμή του lpg με οικολογίες και τρίχες , απλά το lpg δεν είχε κανένα φόρο , και κάθε λογικά σκεπτόμενος καταλαβαίνει πλέον ότι θα μπουν όλοι οι φόροι και εκεί σιγά σιγά , όπως και σε όλα τα άλλα καύσιμα έτσι θα γινει και στο lpg , δεν υπάρχουν ούτε νόμοι από την ΕU ούτε τίποτα που να το απαγορεύουν αυτό , ότι θέλει μπορεί να κάνει κάθε χώρα . .Ολα τα άλλα που ακούγονται είναι παραμύθια των εγκαταστατών αβανταδόρων κτλ .
kyriak έγραψε:Λέτε ψέματα αγαπητοί μου κατά τα άλλα, εγκαταστάτες και αβανταδόροι αυτών, ο νόμος ισχύει. Από Τρίτη 01/05/2012 δεν ισχύει ο Μειωμένος Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης για το Πετρέλαιο Θέρμανσης Ν.3986(ΦΕΚ152/Α/11 ΑΘΡΟ36).
Και η τροπολογία για να εφαρμοστεί στην πράξη ήταν αυτό που έγινε την δευτέρα 15/10, δεν έχει σχέση αυτό με την επικείμενη αύξηση του φόρου στο lpg, ανακοινωθηκε πως θα γίνει και θα γίνει, σταματήστε επιτέλους να παραπλανείτε τον κόσμο , και να αναπαράγετε άρθρα απο συγκεκριμένα ( αβανταδόρικα ) ηλεκτρονικά περιοδικά τα οποία από πριν τα έχουν στείλει οι ( εγκαταστάτες ) για να δημοσιευτούν .
Υ.Γ. ρώτησε κάποιος γιατί με βρίζουν . . . . μα καλά είναι δυνατόν να μην με βρίσουν ?,μέσα στην φωλιά τους και τους ξεβρακώνω , , βρίσε ************ ή όπως αλλιώς και να σε λένε , ξεχύσου όπως παλιά σε όλα τα φόρα για να αβαντζάρεις το lpg , τώρα που ξύπνησε ο κόσμος , έμαθε ότι καίγονται τα αυτοκίνητα ότι δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την άνοδο του φόρου μέχρι το 2019 και ότι δεν είναι οικολογικοί οι λόγοι που έκανα το lpg φτηνό , άλλα ότι δεν είχε φόρους . . .έλα αγαπητέ ξεκατινιάσου .
Υ.Γ.2. λέει κάποιος κάτι και μετά ο maevious τσουπ … δεν είναι ο Κυριακός λέει αλλά ο gpg21 !!! και λέω εγώ, άντε και είναι έτσι και μετά ? αλλάζει κάτι αυτό που λες εσύ σε αυτό που λέω εγώ? Δηλ. άμα πεις ότι είμαι κάποιος άλλος ,( και έχει αυτό την λογική σου, εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια, ) τότε αν πω 1+1=2 και συ πεις δεν είμαι ο Κυριακός αλλά ο Μπάμπης τότε νομίζεις ότι 1+1 =3? Αυτό νομίζεις ? γι αυτό το κάνεις αυτό? Νομίζεις ότι έτσι μειώνεις την βαρύτητα του λόγου του άλλου ? .Στο ερώτημα που ήμουν τόσο καιρό , η απάντηση είναι , έχουμε και δουλειές , άλλοι είναι εγκαταστάτες και αβανταδόροι , και είναι όλη την μέρα εδώ μέσα π.χ. mevious , από την μια να μπαίνουν me ena nik τάχα και να ερωτάνε ότι θέλουν να βάλουν lpg , μετά να μπαίνουν με άλλο και να λένε ότι έχουν lpg για πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα …για να κάτσει ο πελάτης .. κατά τα γνωστά Γκεμπελιστικες μέθοδοι ε ***********************
....προς Θεού ...ΟΧΙ ΕΣΥ...........kyriak έγραψε:Λέτε ψέματα αγαπητοί μου κατά τα άλλα, εγκαταστάτες και αβανταδόροι αυτών, ο νόμος ισχύει. Από Τρίτη 01/05/2012 δεν ισχύει ο Μειωμένος Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης για το Πετρέλαιο Θέρμανσης Ν.3986(ΦΕΚ152/Α/11 ΑΘΡΟ36).
Και η τροπολογία για να εφαρμοστεί στην πράξη ήταν αυτό που έγινε την δευτέρα 15/10, δεν έχει σχέση αυτό με την επικείμενη αύξηση του φόρου στο lpg, ανακοινωθηκε πως θα γίνει και θα γίνει, σταματήστε επιτέλους να παραπλανείτε τον κόσμο , και να αναπαράγετε άρθρα απο συγκεκριμένα ( αβανταδόρικα ) ηλεκτρονικά περιοδικά τα οποία από πριν τα έχουν στείλει οι ( εγκαταστάτες ) για να δημοσιευτούν .
Υ.Γ. ρώτησε κάποιος γιατί με βρίζουν . . . . μα καλά είναι δυνατόν να μην με βρίσουν ?,μέσα στην φωλιά τους και τους ξεβρακώνω , , βρίσε ************ ή όπως αλλιώς και να σε λένε , ξεχύσου όπως παλιά σε όλα τα φόρα για να αβαντζάρεις το lpg , τώρα που ξύπνησε ο κόσμος , έμαθε ότι καίγονται τα αυτοκίνητα ότι δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει την άνοδο του φόρου μέχρι το 2019 και ότι δεν είναι οικολογικοί οι λόγοι που έκανα το lpg φτηνό , άλλα ότι δεν είχε φόρους . . .έλα αγαπητέ ξεκατινιάσου .
Υ.Γ.2. λέει κάποιος κάτι και μετά ο maevious τσουπ … δεν είναι ο Κυριακός λέει αλλά ο gpg21 !!! και λέω εγώ, άντε και είναι έτσι και μετά ? αλλάζει κάτι αυτό που λες εσύ σε αυτό που λέω εγώ? Δηλ. άμα πεις ότι είμαι κάποιος άλλος ,( και έχει αυτό την λογική σου, εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια, ) τότε αν πω 1+1=2 και συ πεις δεν είμαι ο Κυριακός αλλά ο Μπάμπης τότε νομίζεις ότι 1+1 =3? Αυτό νομίζεις ? γι αυτό το κάνεις αυτό? Νομίζεις ότι έτσι μειώνεις την βαρύτητα του λόγου του άλλου ? .Στο ερώτημα που ήμουν τόσο καιρό , η απάντηση είναι , έχουμε και δουλειές , άλλοι είναι εγκαταστάτες και αβανταδόροι , και είναι όλη την μέρα εδώ μέσα π.χ. mevious , από την μια να μπαίνουν me ena nik τάχα και να ερωτάνε ότι θέλουν να βάλουν lpg , μετά να μπαίνουν με άλλο και να λένε ότι έχουν lpg για πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα …για να κάτσει ο πελάτης .. κατά τα γνωστά Γκεμπελιστικες μέθοδοι ε ***********************
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 71 επισκέπτες
|
|
|