valsam έγραψε:Τελικα απ'οτι καταλαβαινω μαλλον δεν υπαρχει θεμα αισχροκερδιας!
Τελικα ειμαστε αν οχι η πιο πονηρη σκατορατσα του πλανητη ειμαστε σιγουρα μεσα στην πρωτη τριαδα!
Και ετσι εχουμε μαθει μια ζωη στην πονηρια και την αρπαχτη και ετσι θα συνεχιζουμε!
Και αυτο γιατι αν ηταν να πουμε οτι αυτος που βγαζει 20 λεπτα στο λιτρο αισχροκερδει τοτε τι να πουμε για ολους σχεδον που ασχολουνται με το εμποριο γενικα !
Οταν το ιδιο συστημα στο περνανε με 600-700 στην Βουλγαρια και εδω σου ζητανε 1200-1500 σιγα μην ειναι αισχροκερδια!
Οταν τα ξυλα τα παιρνει αυτος που εχει την μαντρα 50-60 ευρω τον τονο (παλι απο Βουλγαρια) και μου το πουλαει 140-150 σιγα μην ειναι αισχροκερδια!
Εγραψα πιο πριν το παραδειγμα με τα αναψυκτικα,για τα ρουχα τι να πουμε που τα δινουν με 70-80% εκπτωση και παλι βγαζουν?
Για τι αλλο να πω,για τα παραφαρμακευτικα,για τα ανταλακτικα,για τους καφεδες,για τα ψαρια που τρως ελληνικο ψαρι ημερας (με τσαρτερ παει!)στο Παριση και το πληρωνεις πιο φθηνα απο εδω,για το ΙΚΕΑ που το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ειναι το πιο ακριβο παγκοσμιος?
ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Με τετοια μυαλα μονο η πτωχευση μας αξιζει γιατι δεν παραγουμε τιποτα και μονο με το μεσαζονιλικη παμε ολοι να πλουτισουμε!
Δευτερα παω Βουλγαρια να παρω εναν λεβητα ξυλου (σιγα μην βαλω πετρελαιο θερμανσης με 1,50 το λιτρο φετος!)που εδω ο Ελληναρας ο μεσαζωον μου τον δινει 1500 και εκει εχει 530,αν μου ελεγε π.χ 750 θα το επαιρνα απο εδω αλλα οπως ειπα και πριν ο Ελληναρας δεν αλλαζει!
Συμφωνό μαζί σου και καλά κάνεις να κοιτάς το συμφέρων σου. Αλλά επειδή μπορεί κάποιος να πει δεν ντρέπεστε, δεν στηρίζετε τους Έλληνες κ.τ.λ θα τους πω ότι είπες και εσύ. Να το πάρω ρε παιδιά από Ελλάδα, αλλά με λογική διαφορά. Εγώ στο χωρίο μου όταν βλέπω λογική τιμή, ακόμα και λίγο ακριβότερα να είναι σε σχέση με την Αθήνα, τα δίνω και το ευχαριστιέμαι. Μακάρι να είχα και εγώ την δυνατότητα σαν τον φίλο. Θα αγόραζα π.χ από Βουλγαρία και μετά θα πήγαινα σε αυτούς που το πουλάνε διπλά και τριπλά και θα τους έλεγα συμμορφωθείτε. Στενοχωρούμε και εγώ με αυτή την κατάσταση, αλλά ίσως να είναι και ένας τρόπος βελτίωσης.
Για το υγραέριο , ναι πρέπει να οργανωθούμε, να πηγαίνουμε στα φθηνότερα και μακριά από αυτούς που μας κλέβουν από όλες τις μεριές.