Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 22 Αύγ, 2011 12:41

Pap έγραψε:Είναι 7.45.
Δεν βλέπω φως....μάλλον το αναβάλλανε λόγω ειδησιογραφίας (Καντάφι-Οικονομία).
Στις 6.50 είπε ότι μετά τις 7 θα είναι η Μ. Αναστασοπούλου (η δημοσιογράφος που το ανέλαβε) για κάποια θέματα, αλλά δε την έβγαλε τελικά καθόλου.
Ισως είναι καλύτερα για να μη το ξεπετάξουν.
Θα ενημερώσω όταν θα έχω νέα.
Έχω στείλει email στη δημοσιογράφο.

Και μονο που μπηκες στον κοπο φιλε, χαλαλι και μπραβο σου :thumbup:

Γαργαρα το κανανε παλι τα λαμογια....ασε που το θεμα ηταν να παιξει αγρια χαραματα (δεν εχουμε το εικονιδιο με την φατσουλα που κουνα παλινδρομικα το χερακι του πανω-κατω για να βαλω...???)
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό Pap » Δευτ 22 Αύγ, 2011 21:05

astragjtg έγραψε:
Pap έγραψε:Είναι 7.45.
Δεν βλέπω φως....μάλλον το αναβάλλανε λόγω ειδησιογραφίας (Καντάφι-Οικονομία).
Στις 6.50 είπε ότι μετά τις 7 θα είναι η Μ. Αναστασοπούλου (η δημοσιογράφος που το ανέλαβε) για κάποια θέματα, αλλά δε την έβγαλε τελικά καθόλου.
Ισως είναι καλύτερα για να μη το ξεπετάξουν.
Θα ενημερώσω όταν θα έχω νέα.
Έχω στείλει email στη δημοσιογράφο.

Και μονο που μπηκες στον κοπο φιλε, χαλαλι και μπραβο σου :thumbup:

Γαργαρα το κανανε παλι τα λαμογια....ασε που το θεμα ηταν να παιξει αγρια χαραματα (δεν εχουμε το εικονιδιο με την φατσουλα που κουνα παλινδρομικα το χερακι του πανω-κατω για να βαλω...???)

Θα γίνει αργά ή γρήγορα και είναι ευκαιρία τώρα που φθάσαμε στη βρύση.
Ξέρετε ότι μπορείτε να βοηθήσετε καλώντας ή στέλνοντας email και εσείς το ΣΚΑΙ ή το Real.
Στο ΣΚΑΙ για αυτά είναι ο Νίκος Υποφάντης, το ξέρω γιατί ακούω ΣΚΑΙ αλλά και το mail που έστειλα στον Πορτοσάλτε έγινε προώθηση σε αυτόν και την Αντωνοπούλου με εντολή να γίνει ρεπορτάζ (το ξέρω διότι η προώθηση της προώθησης ήταν το mail του ΣΚΑΙ και της Μαρίας Αντωνοπούλου σε μένα ζητώντας πληροφορίες).
Άντε πάμε μαζί να ξεσκεπάσουμε τα λαμόγια.
Pap

Δημοσιευσεις: 27

Δημοσίευσηαπό valsam » Δευτ 22 Αύγ, 2011 21:37

Απο τωρα και περα πολεμο στον καθε Ελληναρα πονηρο (μιλαμε για εκατομυρια τετοιους!)που εχουν σαν τροπο σκεψης τωρα στην κριση το "μακρια απ' τον ποπο μου και σε οποιον μπει" η του "σιγα μην την πληρωσω εγω την κριση,εγω τωρα θα χεστω στο ταλιρο!"
Αυριο γυρναω Θεσ/νικη απο χαλκιδικη και ειμαι ηδη με ρεζερβα και στα 2 ι.χ ,θα σταματησουμε στο βενζιναδικο μαζι με την γυναικα μου που οδηγει το αλλο αυτοκινητο και θα βαλουμε απο 10 ευρω βενζινη (μπορει και 5 στο μικρο!),οσο δηλ. χρειαζομαι για την επιστροφη, μπας και την ακουσει ο Ελληναρας ο Χαλκιδικιωτης που την εχει την αμολυβδη 1,70 ενω στην Θεσ/νικη παιζει κατω απ'το 1,60!
Που να το σκεφτομουν παλαιοτερα αυτο,ουτε κατα δοιανια,σκετη γυφτια θα ελεγε η γυναικα μου και τωρα και αυτη συμφωνει μαζι μου γιατι τα εχει παρει κανονικα με ολους τους ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ!
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΡΕ ΜΕΛΑΝΙΑΣΑΝ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΑΠ'ΤΟ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΙΑΣΙΜΟ!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό christoi » Τετ 24 Αύγ, 2011 17:20

Τελικά τι έγινε με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ;
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό chrisd » Τετ 24 Αύγ, 2011 23:59

Η γνωμη η δικη μου παντος ειναι οτι εχουμε να κανουμε με μεγαλους κλεφτες βενζινο/γκαζαδες.Αυτοι τα εχουνε βρει μεταξυ τους σε βαρος του καταναλωτη φυσικα.
Και για να μιλησω με γεγονοτα δειτε στο Gasprice τα 3-4 πρατηρια υγραεριου που ειναι μεσα στην Ξανθη.Ολοι τους εχουνε την ιδια ακριβως τιμη.
Δυλαδη για ποσο Μα@@κες και ζωα μας περνανε?
Ο αλλος στα Ιωαννινα τα εχει 0,75 δυλαδη αυτος ειναι ο μα@@κας και οι αλλοι οι εξυπνοι?
Και για να πω κατι τελευταιο γιατι ειλικρινα εχω σπαστει με την ιστορια των βενζινογκαζαδων.

Οποιος απο τους ιδιοκτητες βενζιναδικων με υγραεριο που ειναι μελοι εδω στο φορουμ εχει τα Αρ@@δια ας μας ανεβασει ενα προσφατο τιμολογιο αγορας απο την εταιρια που αντιπροσωπευει να δουμε και εμεις απο περιεργεια σε τι τιμη αγοραζουνε.
Ας μην ποσταρουνε μονο για τα προβληματα στα συστηματα υγραεριου μιας και ειναι και εγκαταστατες αλλα και για τις τιμες που αγοραζουνε το υγραεριο και να μας πουνε πως δικαιολογουνε να βαζουνε 20λεπτα/ανα λιτρο στην τσεπουλα τους (περιπου 63λεπτα αγορα εχουνε)

Συγγνωμη αλλα εχω βγει απο τα ρουχα μου με αυτες τις γλιτσες.
Corolla G6 1.8 153ps
Με σχεδον 150.000χλμ.Θελω να καψω βαλβιδες αλλα το ICOM δεν με αφηνει.......
chrisd

Δημοσιευσεις: 392

Δημοσίευσηαπό tasos13 » Πέμ 25 Αύγ, 2011 00:29

:mrgreen: ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΙΝTRACOM ΣΤΗΝ ΕΚΟ ΕΧΩ ΜΠΟΥΚΑΛΑ 47LT ΚΑΙ ΓΕΜΙΖΩ ΜΕ 40.50LT-41LT XΩΡΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΔΕΙΑΣΗ Η ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΠΗΡΕ 42LT Ο ΤΥΠΟΣ ΚΛΕΒΕΙ 2-4LT ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΜIΣΜΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...ΠΕΡIΜΕΝΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ...?
tasos13

Δημοσιευσεις: 1

Δημοσίευσηαπό gakost » Πέμ 25 Αύγ, 2011 00:33

chrisd έγραψε:Η γνωμη η δικη μου παντος ειναι οτι εχουμε να κανουμε με μεγαλους κλεφτες βενζινο/γκαζαδες.Αυτοι τα εχουνε βρει μεταξυ τους σε βαρος του καταναλωτη φυσικα.
Και για να μιλησω με γεγονοτα δειτε στο Gasprice τα 3-4 πρατηρια υγραεριου που ειναι μεσα στην Ξανθη.Ολοι τους εχουνε την ιδια ακριβως τιμη.
Δυλαδη για ποσο Μα@@κες και ζωα μας περνανε?
Ο αλλος στα Ιωαννινα τα εχει 0,75 δυλαδη αυτος ειναι ο μα@@κας και οι αλλοι οι εξυπνοι?
Και για να πω κατι τελευταιο γιατι ειλικρινα εχω σπαστει με την ιστορια των βενζινογκαζαδων.

Οποιος απο τους ιδιοκτητες βενζιναδικων με υγραεριο που ειναι μελοι εδω στο φορουμ εχει τα Αρ@@δια ας μας ανεβασει ενα προσφατο τιμολογιο αγορας απο την εταιρια που αντιπροσωπευει να δουμε και εμεις απο περιεργεια σε τι τιμη αγοραζουνε.
Ας μην ποσταρουνε μονο για τα προβληματα στα συστηματα υγραεριου μιας και ειναι και εγκαταστατες αλλα και για τις τιμες που αγοραζουνε το υγραεριο και να μας πουνε πως δικαιολογουνε να βαζουνε 20λεπτα/ανα λιτρο στην τσεπουλα τους (περιπου 63λεπτα αγορα εχουνε)

Συγγνωμη αλλα εχω βγει απο τα ρουχα μου με αυτες τις γλιτσες.

Τιμολόγιο αμφιβάλω αν θα δεις αλλά και αν δεις η τιμή πολλές φορές διαμορφώνεται εκ των υστέρων με πιστώτικά τιμολόγια οπότε δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό valsam » Πέμ 25 Αύγ, 2011 01:50

Τελικα απ'οτι καταλαβαινω μαλλον δεν υπαρχει θεμα αισχροκερδιας!
Τελικα ειμαστε αν οχι η πιο πονηρη σκατορατσα του πλανητη ειμαστε σιγουρα μεσα στην πρωτη τριαδα!
Και ετσι εχουμε μαθει μια ζωη στην πονηρια και την αρπαχτη και ετσι θα συνεχιζουμε!

Και αυτο γιατι αν ηταν να πουμε οτι αυτος που βγαζει 20 λεπτα στο λιτρο αισχροκερδει τοτε τι να πουμε για ολους σχεδον που ασχολουνται με το εμποριο γενικα !
Οταν το ιδιο συστημα στο περνανε με 600-700 στην Βουλγαρια και εδω σου ζητανε 1200-1500 σιγα μην ειναι αισχροκερδια!
Οταν τα ξυλα τα παιρνει αυτος που εχει την μαντρα 50-60 ευρω τον τονο (παλι απο Βουλγαρια) και μου το πουλαει 140-150 σιγα μην ειναι αισχροκερδια!

Εγραψα πιο πριν το παραδειγμα με τα αναψυκτικα,για τα ρουχα τι να πουμε που τα δινουν με 70-80% εκπτωση και παλι βγαζουν?
Για τι αλλο να πω,για τα παραφαρμακευτικα,για τα ανταλακτικα,για τους καφεδες,για τα ψαρια που τρως ελληνικο ψαρι ημερας (με τσαρτερ παει!)στο Παριση και το πληρωνεις πιο φθηνα απο εδω,για το ΙΚΕΑ που το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ειναι το πιο ακριβο παγκοσμιος?
ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Με τετοια μυαλα μονο η πτωχευση μας αξιζει γιατι δεν παραγουμε τιποτα και μονο με το μεσαζονιλικη παμε ολοι να πλουτισουμε!
Δευτερα παω Βουλγαρια να παρω εναν λεβητα ξυλου (σιγα μην βαλω πετρελαιο θερμανσης με 1,50 το λιτρο φετος!)που εδω ο Ελληναρας ο μεσαζωον μου τον δινει 1500 και εκει εχει 530,αν μου ελεγε π.χ 750 θα το επαιρνα απο εδω αλλα οπως ειπα και πριν ο Ελληναρας δεν αλλαζει!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό IoannisDosis » Πέμ 25 Αύγ, 2011 09:42

Καλημέρα. Πήρα και γω εχθές το Cuore μου που τοποθετήθηκε το κιτ της zavoli που ψεκαζει και λίγη βενζίνη.
Φοράει 37 λίτρα μπουκαλα και μου το δώσανε γεμάτο. Το φουλαρισαν στις Αχαρνες στη Δεκελειας και πήρε 35 λίτρα. Είναι δυνατόν ???
Daihatsu Cuore 1.0l + Zavoli
Seat Toledo 1.8T + AEB by Qgas
IoannisDosis

Δημοσιευσεις: 36

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Πέμ 25 Αύγ, 2011 11:14

valsam έγραψε:Τελικα απ'οτι καταλαβαινω μαλλον δεν υπαρχει θεμα αισχροκερδιας!
Τελικα ειμαστε αν οχι η πιο πονηρη σκατορατσα του πλανητη ειμαστε σιγουρα μεσα στην πρωτη τριαδα!
Και ετσι εχουμε μαθει μια ζωη στην πονηρια και την αρπαχτη και ετσι θα συνεχιζουμε!

Και αυτο γιατι αν ηταν να πουμε οτι αυτος που βγαζει 20 λεπτα στο λιτρο αισχροκερδει τοτε τι να πουμε για ολους σχεδον που ασχολουνται με το εμποριο γενικα !
Οταν το ιδιο συστημα στο περνανε με 600-700 στην Βουλγαρια και εδω σου ζητανε 1200-1500 σιγα μην ειναι αισχροκερδια!
Οταν τα ξυλα τα παιρνει αυτος που εχει την μαντρα 50-60 ευρω τον τονο (παλι απο Βουλγαρια) και μου το πουλαει 140-150 σιγα μην ειναι αισχροκερδια!

Εγραψα πιο πριν το παραδειγμα με τα αναψυκτικα,για τα ρουχα τι να πουμε που τα δινουν με 70-80% εκπτωση και παλι βγαζουν?
Για τι αλλο να πω,για τα παραφαρμακευτικα,για τα ανταλακτικα,για τους καφεδες,για τα ψαρια που τρως ελληνικο ψαρι ημερας (με τσαρτερ παει!)στο Παριση και το πληρωνεις πιο φθηνα απο εδω,για το ΙΚΕΑ που το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ειναι το πιο ακριβο παγκοσμιος?
ΣΚΕΤΗ ΑΗΔΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!
Με τετοια μυαλα μονο η πτωχευση μας αξιζει γιατι δεν παραγουμε τιποτα και μονο με το μεσαζονιλικη παμε ολοι να πλουτισουμε!
Δευτερα παω Βουλγαρια να παρω εναν λεβητα ξυλου (σιγα μην βαλω πετρελαιο θερμανσης με 1,50 το λιτρο φετος!)που εδω ο Ελληναρας ο μεσαζωον μου τον δινει 1500 και εκει εχει 530,αν μου ελεγε π.χ 750 θα το επαιρνα απο εδω αλλα οπως ειπα και πριν ο Ελληναρας δεν αλλαζει!

Συμφωνό μαζί σου και καλά κάνεις να κοιτάς το συμφέρων σου. Αλλά επειδή μπορεί κάποιος να πει δεν ντρέπεστε, δεν στηρίζετε τους Έλληνες κ.τ.λ θα τους πω ότι είπες και εσύ. Να το πάρω ρε παιδιά από Ελλάδα, αλλά με λογική διαφορά. Εγώ στο χωρίο μου όταν βλέπω λογική τιμή, ακόμα και λίγο ακριβότερα να είναι σε σχέση με την Αθήνα, τα δίνω και το ευχαριστιέμαι. Μακάρι να είχα και εγώ την δυνατότητα σαν τον φίλο. Θα αγόραζα π.χ από Βουλγαρία και μετά θα πήγαινα σε αυτούς που το πουλάνε διπλά και τριπλά και θα τους έλεγα συμμορφωθείτε. Στενοχωρούμε και εγώ με αυτή την κατάσταση, αλλά ίσως να είναι και ένας τρόπος βελτίωσης.
Για το υγραέριο , ναι πρέπει να οργανωθούμε, να πηγαίνουμε στα φθηνότερα και μακριά από αυτούς που μας κλέβουν από όλες τις μεριές.
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 63 επισκέπτες