Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό KrazyA » Κυρ 11 Σεπ, 2011 16:01

και στην Μεταμόρφωση που έβαλα σήμερα το είχε 0,840 από 0,824 πριν μια εβδομάδα... +1,6 λεπτά κύριοι
KrazyA

Δημοσιευσεις: 94

Δημοσίευσηαπό temeteron1987 » Κυρ 11 Σεπ, 2011 19:34

http://www.gasprice.gr/main/searchforst ... &dtimes=41

0,829 σημερα απο
ΑΓ. ΑΝΝΗΣ 46
ΜΠΙΡΜΠΟΣ Χ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

ας μην τους χαριστείτε ( εγώ βάζω 30/9 υγραεριο)
όλοι στους φθηνότερους
Άβαταρ μέλους
temeteron1987

Δημοσιευσεις: 46

Δημοσίευσηαπό tgi » Κυρ 11 Σεπ, 2011 19:47

temeteron1987 έγραψε:http://www.gasprice.gr/main/searchforstations_gas.asp?nomosid=56&gasfirmaid=0&pricestation=&orderid=41&numppage=25&idgas=8&dtimes=41

0,829 σημερα απο
ΑΓ. ΑΝΝΗΣ 46
ΜΠΙΡΜΠΟΣ Χ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.

ας μην τους χαριστείτε ( εγώ βάζω 30/9 υγραεριο)
όλοι στους φθηνότερους

μην βιάζεσαι!!! περίμενε 3-4 ημέρες να δεις που θα πάει την τιμή του υγραερίου!!!
λογικα 0,849
κάνε λίγο υπομονή να τελειώσει η δεξαμενή και να παραλάβει καινούργιο φορτίο!!!
απλά οι άλλοι δεν περίμεναν το καινούργιο φορτίο... απλά έμαθαν ότι αυξήθηκε η τιμή και την αύξησαν αυθαίρετα!!
Citroen C4 GP
2009-2019 με Icom JTG
2019 μέχρι σήμερα EuropeGas
270.000 χιλ. με Υγραέριο
Άβαταρ μέλους
tgi

Δημοσιευσεις: 552

Δημοσίευσηαπό anikologr » Κυρ 11 Σεπ, 2011 21:15

thanasis έγραψε:Παιδια,υπομονη.Ακουσατε για την εκτακτη εισφορα στα ακινητα υποθετω.Ειλικρινα,περιμενω να βαλει και εκτακτη εισφορα και στους υγραεριοκινητους!!!!!!!Αυτο που δεν μπορω να φανταστω ειναι με ποιον τροπο θα μας "χρεωσει"ως υγραεριοκινητους?Με βαση την καινουργια αδεια κυκλοφοριας ή με βαση τα χαρτια που πηγαινουν απο τα ΚΤΕΟ ?

Ας μην βιαζόμαστε και σπέρνουμε τον πανικό. Καμία έκτακτη εισφορά δεν πιστεύω ότι θα μπει στα υγραεριοκίνητα. Προσωπική μου άποψη βέβαια. Μην ξεχνάτε ότι και σε λίγες μέρες αίρεται ο περιορισμός της απαγόρευσης κίνησης των πετρελαιοκίνητων σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Το έχω ξανά διατυπώσει πως αυτό θα φέρει σύντομα μια ισορροπία στην αγορά, θα ανακόψει κατά πολύ τις εγκαταστάσεις υγραερίου (είναι μόνο δική μου αίσθηση πως ήδη πολλοί βαράνε μύγες?), θα βάλει μυαλό στους υγραεράδες και θα ρίξουν τις τιμές (ειδικά στους νέους του χώρου που θα δυσκολευτούν να αποσβέσουν την εγκατάσταση) αλλά και στο κράτος με τις αυξήσεις του ΕΦΚ στο υγραέριο. Ας ξεκινήσει να ασχολείται πλέον με το πετρέλαιο.
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό tasos1 » Κυρ 11 Σεπ, 2011 21:17

Συμφωνώ με το φίλο anikologr!!
tasos1

Δημοσιευσεις: 21

Δημοσίευσηαπό maevius » Κυρ 11 Σεπ, 2011 21:31

anikologr έγραψε:
thanasis έγραψε:Παιδια,υπομονη.Ακουσατε για την εκτακτη εισφορα στα ακινητα υποθετω.Ειλικρινα,περιμενω να βαλει και εκτακτη εισφορα και στους υγραεριοκινητους!!!!!!!Αυτο που δεν μπορω να φανταστω ειναι με ποιον τροπο θα μας "χρεωσει"ως υγραεριοκινητους?Με βαση την καινουργια αδεια κυκλοφοριας ή με βαση τα χαρτια που πηγαινουν απο τα ΚΤΕΟ ?

Ας μην βιαζόμαστε και σπέρνουμε τον πανικό. Καμία έκτακτη εισφορά δεν πιστεύω ότι θα μπει στα υγραεριοκίνητα. Προσωπική μου άποψη βέβαια. Μην ξεχνάτε ότι και σε λίγες μέρες αίρεται ο περιορισμός της απαγόρευσης κίνησης των πετρελαιοκίνητων σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Το έχω ξανά διατυπώσει πως αυτό θα φέρει σύντομα μια ισορροπία στην αγορά, θα ανακόψει κατά πολύ τις εγκαταστάσεις υγραερίου (είναι μόνο δική μου αίσθηση πως ήδη πολλοί βαράνε μύγες?), θα βάλει μυαλό στους υγραεράδες και θα ρίξουν τις τιμές (ειδικά στους νέους του χώρου που θα δυσκολευτούν να αποσβέσουν την εγκατάσταση) αλλά και στο κράτος με τις αυξήσεις του ΕΦΚ στο υγραέριο. Ας ξεκινήσει να ασχολείται πλέον με το πετρέλαιο.

Σωστός και ψυχραιμος.
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Κυρ 11 Σεπ, 2011 22:35

maevius έγραψε:
anikologr έγραψε:

Σωστός και ψυχραιμος.

Συμφωνώ και εγώ με τον φίλο.
Εγώ κάνω και κάτι άλλο. Μιας και πέρασαν οι διακοπές και χρησιμοποιώ λιγότερο το αυτοκίνητο, δεν γεμίζω και ήδη έχω σπάσει τα νεύρα σε 2, 3. Είναι από τις λίγες φορές που όταν πάω να βάλω υγραέριο κάποιοι με το που με βλέπουν μου λένε "να φουλάρω" και όταν τους λέω "τι λες ρε φιλαράκι, με τέτοιες τιμές που έχεις θέλεις και φουλάρισμα" αρχίζουν να μουρμουρίζουν μόνοι τους. Όποιος μπορεί ας το κάνει φίλοι μου, λίγο υγραέριο και όχι γέμισμα, εμείς δεν χάνουμε και τίποτα.
Καλό βράδυ._
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό kolokas » Δευτ 12 Σεπ, 2011 02:51

και εγω ετσι εχω αρχισει να κανω.....
prin vsi , slk 200 r171 upgrade 204 hp.....
kolokas

Δημοσιευσεις: 172

Δημοσίευσηαπό astragjtg » Δευτ 12 Σεπ, 2011 12:35

Φαρμακης fgas στον Αρχαγγελο Πρεβεζας. Στο προηγουμενο γεμισμα (πριν 20 μερες περιπου) ειχε 0,76 και προχθες που ξεναεβαλα...0,75 :lol: :lol: :lol:
Εισαι μεγιστοτεραστιος ρε Φαρμακη..... :clap: :clap: :clap: :clap:
ASTRA G 1.6 ΜΕ ICOM JTG LPG KIT
Άβαταρ μέλους
astragjtg

Δημοσιευσεις: 1470

Δημοσίευσηαπό dti » Δευτ 12 Σεπ, 2011 18:09

Πιο πολύ πρέπει να ανησυχούμε από τη συνεχή αύξηση της διυλιστηριακής τιμής...
Σήμερα έφθασε τα 731,49 ευρώ ο μετρικός τόνος, δηλαδή άγγιξε τις υψηλότερες τιμές έτους που είχαμε αρχές Μαρτίου! Και είμαστε ακόμη στο Σεπτέμβριο...
Καθώς το κόστος του πρατηριούχου της Αθήνας, με βάση τους υπολογισμούς μας, διαμορφώνεται πλέον στα 68,7 λεπτά, κάποιες τιμές γύρω στα 82-83 λεπτά αρχίζουν να φαίνονται σχεδόν φυσιολογικές...
Πάντως στην ευρωζώνη, η μέση σταθμισμένη τιμή εξακολουθεί να είναι λίγο κάτω από τα 73 λεπτά.
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 88 επισκέπτες