temeteron1987 έγραψε:http://www.gasprice.gr/main/searchforstations_gas.asp?nomosid=56&gasfirmaid=0&pricestation=&orderid=41&numppage=25&idgas=8&dtimes=41
0,829 σημερα απο
ΑΓ. ΑΝΝΗΣ 46
ΜΠΙΡΜΠΟΣ Χ. & ΥΙΟΣ Ο.Ε.
ας μην τους χαριστείτε ( εγώ βάζω 30/9 υγραεριο)
όλοι στους φθηνότερους
thanasis έγραψε:Παιδια,υπομονη.Ακουσατε για την εκτακτη εισφορα στα ακινητα υποθετω.Ειλικρινα,περιμενω να βαλει και εκτακτη εισφορα και στους υγραεριοκινητους!!!!!!!Αυτο που δεν μπορω να φανταστω ειναι με ποιον τροπο θα μας "χρεωσει"ως υγραεριοκινητους?Με βαση την καινουργια αδεια κυκλοφοριας ή με βαση τα χαρτια που πηγαινουν απο τα ΚΤΕΟ ?
anikologr έγραψε:thanasis έγραψε:Παιδια,υπομονη.Ακουσατε για την εκτακτη εισφορα στα ακινητα υποθετω.Ειλικρινα,περιμενω να βαλει και εκτακτη εισφορα και στους υγραεριοκινητους!!!!!!!Αυτο που δεν μπορω να φανταστω ειναι με ποιον τροπο θα μας "χρεωσει"ως υγραεριοκινητους?Με βαση την καινουργια αδεια κυκλοφοριας ή με βαση τα χαρτια που πηγαινουν απο τα ΚΤΕΟ ?
Ας μην βιαζόμαστε και σπέρνουμε τον πανικό. Καμία έκτακτη εισφορά δεν πιστεύω ότι θα μπει στα υγραεριοκίνητα. Προσωπική μου άποψη βέβαια. Μην ξεχνάτε ότι και σε λίγες μέρες αίρεται ο περιορισμός της απαγόρευσης κίνησης των πετρελαιοκίνητων σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Το έχω ξανά διατυπώσει πως αυτό θα φέρει σύντομα μια ισορροπία στην αγορά, θα ανακόψει κατά πολύ τις εγκαταστάσεις υγραερίου (είναι μόνο δική μου αίσθηση πως ήδη πολλοί βαράνε μύγες?), θα βάλει μυαλό στους υγραεράδες και θα ρίξουν τις τιμές (ειδικά στους νέους του χώρου που θα δυσκολευτούν να αποσβέσουν την εγκατάσταση) αλλά και στο κράτος με τις αυξήσεις του ΕΦΚ στο υγραέριο. Ας ξεκινήσει να ασχολείται πλέον με το πετρέλαιο.
maevius έγραψε:anikologr έγραψε:thanasis έγραψε:Παιδια,υπομονη.Ακουσατε για την εκτακτη εισφορα στα ακινητα υποθετω.Ειλικρινα,περιμενω να βαλει και εκτακτη εισφορα και στους υγραεριοκινητους!!!!!!!Αυτο που δεν μπορω να φανταστω ειναι με ποιον τροπο θα μας "χρεωσει"ως υγραεριοκινητους?Με βαση την καινουργια αδεια κυκλοφοριας ή με βαση τα χαρτια που πηγαινουν απο τα ΚΤΕΟ ?
Ας μην βιαζόμαστε και σπέρνουμε τον πανικό. Καμία έκτακτη εισφορά δεν πιστεύω ότι θα μπει στα υγραεριοκίνητα. Προσωπική μου άποψη βέβαια. Μην ξεχνάτε ότι και σε λίγες μέρες αίρεται ο περιορισμός της απαγόρευσης κίνησης των πετρελαιοκίνητων σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη. Το έχω ξανά διατυπώσει πως αυτό θα φέρει σύντομα μια ισορροπία στην αγορά, θα ανακόψει κατά πολύ τις εγκαταστάσεις υγραερίου (είναι μόνο δική μου αίσθηση πως ήδη πολλοί βαράνε μύγες?), θα βάλει μυαλό στους υγραεράδες και θα ρίξουν τις τιμές (ειδικά στους νέους του χώρου που θα δυσκολευτούν να αποσβέσουν την εγκατάσταση) αλλά και στο κράτος με τις αυξήσεις του ΕΦΚ στο υγραέριο. Ας ξεκινήσει να ασχολείται πλέον με το πετρέλαιο.
Σωστός και ψυχραιμος.
Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google [Bot] και 83 επισκέπτες
|
|
|