anikologr έγραψε:Παιδιά είμαι χαρούμενος και οργισμένος ταυτόχρονα. Με το που άνοιξε το νέο πρατήριο στην Αχαία στην βιομηχανική ζώνη και μάλιστα με τιμή 0,77 είχε σε αποτέλεσμα σε μια νύχτα την πτώση στην τιμή και στο μέχρι πρότινος μοναδικό πρατήριο από τα 0,84->0,77. Δηλαδή επί 6 μήνες φαντάζεστε τι πάρτυ είχε κάνει. Αίσχος. Κανένας ρε πο@στη μου στο παλιό πρατήριο στην παραλία της Πάτρας. Μαύρο ρεεεεε
Εδω σε μια νυχτα το κατεβασε ο αλλος 7 λεπτα παρακαλω!Τωρα το πουλαει σχεδον στο κοστος 3 λεπτα!Κριμα!gkazakias έγραψε:anikologr έγραψε:Παιδιά είμαι χαρούμενος και οργισμένος ταυτόχρονα. Με το που άνοιξε το νέο πρατήριο στην Αχαία στην βιομηχανική ζώνη και μάλιστα με τιμή 0,77 είχε σε αποτέλεσμα σε μια νύχτα την πτώση στην τιμή και στο μέχρι πρότινος μοναδικό πρατήριο από τα 0,84->0,77. Δηλαδή επί 6 μήνες φαντάζεστε τι πάρτυ είχε κάνει. Αίσχος. Κανένας ρε πο@στη μου στο παλιό πρατήριο στην παραλία της Πάτρας. Μαύρο ρεεεεε
Kαλα και δεν πιστευεις τον μπαγλαμα οτι εχουν κερδος μονο 10 λεπτα το λιτρο? Ντροπη σου!Εδω σε μια νυχτα το κατεβασε ο αλλος 7 λεπτα παρακαλω!Τωρα το πουλαει σχεδον στο κοστος 3 λεπτα!Κριμα!
Παντως στο Αλιβερι Ευβοιας που ανοιξε δεν εκανε κατι παρομοιο...0.87 στη Χαλκιδα, 0.86 το Αλιβερι
anikologr έγραψε:Παιδιά είμαι χαρούμενος και οργισμένος ταυτόχρονα. Με το που άνοιξε το νέο πρατήριο στην Αχαία στην βιομηχανική ζώνη και μάλιστα με τιμή 0,77 είχε σε αποτέλεσμα σε μια νύχτα την πτώση στην τιμή και στο μέχρι πρότινος μοναδικό πρατήριο από τα 0,84->0,77. Δηλαδή επί 6 μήνες φαντάζεστε τι πάρτυ είχε κάνει. Αίσχος. Κανένας ρε πο@στη μου στο παλιό πρατήριο στην παραλία της Πάτρας. Μαύρο ρεεεεε
VaggelisS έγραψε:Τέλος μάγκες.. οσοι βάλαμε βάλαμε. Από δω και πέρα μη βάζει κανεις υγραεριοκίνηση στο αυτοκινητό του.

christoi έγραψε:VaggelisS έγραψε:Τέλος μάγκες.. οσοι βάλαμε βάλαμε. Από δω και πέρα μη βάζει κανεις υγραεριοκίνηση στο αυτοκινητό του.
Ούτως ή άλλιως, ο αριθμός των εγκαταστάσεων μειώθηκε. Πάντως, όταν με ρωτάνε για την εγκατάσταση, εγώ ρίχνω στο τέλος και την ιδέα για την Βουλγαρία με το υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Όποιος θέλει να γλιτώσει χρήμα, θα το ψάξει.
tommygun έγραψε:τι γινεται ρε παιδια, τοσες μερες στην 1η σελιδα του gasprice.gr η τιμη υγραεριου πεφτει σαν τουβλο , και στις αντλιες εκει κολλημενη?
α ρε λαμογια καρτελαντζηδες...

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 103 επισκέπτες
|
|
|