Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Τιμή υγραερίου,αισχροκέρδια ή όχι;

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Τιμη υγραεριου,αισχροκερδια η οχι?

Δημοσίευσηαπό anikologr » Πέμ 29 Σεπ, 2011 15:33

Παιδιά είμαι χαρούμενος και οργισμένος ταυτόχρονα. Με το που άνοιξε το νέο πρατήριο στην Αχαία στην βιομηχανική ζώνη και μάλιστα με τιμή 0,77 είχε σε αποτέλεσμα σε μια νύχτα την πτώση στην τιμή και στο μέχρι πρότινος μοναδικό πρατήριο από τα 0,84->0,77. Δηλαδή επί 6 μήνες φαντάζεστε τι πάρτυ είχε κάνει. Αίσχος. Κανένας ρε πο@στη μου στο παλιό πρατήριο στην παραλία της Πάτρας. Μαύρο ρεεεεε
Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό gkazakias » Πέμ 29 Σεπ, 2011 17:13

anikologr έγραψε:Παιδιά είμαι χαρούμενος και οργισμένος ταυτόχρονα. Με το που άνοιξε το νέο πρατήριο στην Αχαία στην βιομηχανική ζώνη και μάλιστα με τιμή 0,77 είχε σε αποτέλεσμα σε μια νύχτα την πτώση στην τιμή και στο μέχρι πρότινος μοναδικό πρατήριο από τα 0,84->0,77. Δηλαδή επί 6 μήνες φαντάζεστε τι πάρτυ είχε κάνει. Αίσχος. Κανένας ρε πο@στη μου στο παλιό πρατήριο στην παραλία της Πάτρας. Μαύρο ρεεεεε

Kαλα και δεν πιστευεις τον μπαγλαμα οτι εχουν κερδος μονο 10 λεπτα το λιτρο? Ντροπη σου! :P Εδω σε μια νυχτα το κατεβασε ο αλλος 7 λεπτα παρακαλω!Τωρα το πουλαει σχεδον στο κοστος 3 λεπτα!Κριμα!

Παντως στο Αλιβερι Ευβοιας που ανοιξε δεν εκανε κατι παρομοιο...0.87 στη Χαλκιδα, 0.86 το Αλιβερι :evil:
gkazakias

Δημοσιευσεις: 1513

Δημοσίευσηαπό VITARAS » Πέμ 29 Σεπ, 2011 17:59

gkazakias έγραψε:
anikologr έγραψε:Παιδιά είμαι χαρούμενος και οργισμένος ταυτόχρονα. Με το που άνοιξε το νέο πρατήριο στην Αχαία στην βιομηχανική ζώνη και μάλιστα με τιμή 0,77 είχε σε αποτέλεσμα σε μια νύχτα την πτώση στην τιμή και στο μέχρι πρότινος μοναδικό πρατήριο από τα 0,84->0,77. Δηλαδή επί 6 μήνες φαντάζεστε τι πάρτυ είχε κάνει. Αίσχος. Κανένας ρε πο@στη μου στο παλιό πρατήριο στην παραλία της Πάτρας. Μαύρο ρεεεεε

Kαλα και δεν πιστευεις τον μπαγλαμα οτι εχουν κερδος μονο 10 λεπτα το λιτρο? Ντροπη σου! :P Εδω σε μια νυχτα το κατεβασε ο αλλος 7 λεπτα παρακαλω!Τωρα το πουλαει σχεδον στο κοστος 3 λεπτα!Κριμα!

Παντως στο Αλιβερι Ευβοιας που ανοιξε δεν εκανε κατι παρομοιο...0.87 στη Χαλκιδα, 0.86 το Αλιβερι :evil:

Παιδιά υπομονή, θα γυρίσει ο τροχός (έστω και λίγο). Εμείς, όπως έχω ξαναπεί, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να πηγαίνουμε στον φθηνότερο, ακόμα και με την μικρότερη διαφορά. Να τους τσαντίζουμε βάζοντας λίγο υγραέριο και όχι γεμίζοντας και μαζί με τα άλλα που ακούγονται (και σίγουρα θα συνεχίσουν να ακούγονται), θα αναγκαστεί να συμμορφωθεί (έεεεεεστω και λίγο). Ήδη εδώ και αρκετές μέρες σε 2 που πηγαίνω μόλις με βλέπουν μου λένε αμέσως "να το γεμίσω"? Ο κόσμος άρχισε να στριμώχνεται και κόβει από παντού και τώρα που θα αρχίσει να χειμωνιάζει θα κλειστεί περισσότερο στο σπίτι.
Δεν πρέπει επ' ουδενί λόγω να σταματήσουμε να "κυνηγάμε" τα πράγματα. :angel:
VITARAS

Δημοσιευσεις: 82

Δημοσίευσηαπό dti » Πέμ 29 Σεπ, 2011 18:34

Κι έχεις την Επιτροπή Ανταγωνισμού να σου λέει π@π@ριές... :evil:
Κάντε καταγγελίες μπας και ιδρώσει τ' αφτί κανενός...
S-MAX 2.5T Titanium (2007.75) LPG Powered by Vialle LPi
dti

Δημοσιευσεις: 1012

Δημοσίευσηαπό anikologr » Πέμ 29 Σεπ, 2011 21:42

Hyundai i30 1.4 LPG + Λιπαντήρα Υποπίεσης 30.000 klm
anikologr

Δημοσιευσεις: 667

Δημοσίευσηαπό VaggelisS » Παρ 30 Σεπ, 2011 01:59

Το πρωϊ είχε βγεί ο αντιπρόεδρος της ένωσής τους Χ. Μπιρμπος και έλεγε ότι δεν υπάρχει καρτέλ και οτι οι τιμές καθορίζονται από τα διυλιστήρια και ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τις τιμες τις βενζίνης... μας περνάνε για ζώα ρε γαμώτο...
στην Αθήνα όλοι πουλανε 83 λεπτα με διαφορά 2-3 λεπτών... ο Πατρινός γιατί πουλαει με 77 λεπτα?? φιλανθρωπικο ίδρυμα είναι??

Προσωπικά όταν με ρωτάει καποιος για να βάλει υγραέριο στο αμάξι του τον συμβουλεύω να ΜΗΝ το κάνει..
οι τιμές στην εγκατάσταση έχουν πλέον ξεφύγει και το χειρότερο δεν ξέρουμε τι θα γίνει με την τιμή του υγραερίου. Αν ξεπεράσει το 1 ευρώ που λένε πολλά σενάρια συνυπολογιζόμενου του 10% αυξημένης καταναλωσης σε σύγκριση με τη βενζίνη εύκολα καταλαβαίνει κανείς πως η απόσβεση του κόστους εγκατάστασης γίνεται όνειρο απατηλό...
Και αν πεσει σε κάνα "τζιμάνι" εγκαταστάτη που μυριστήκανε την κονόμα και καθε πικραμένος που έχει συνεργείο βάζει υγραέριο, και παρει και τον κινητήρα στο χέρι τότε βραστα..

Τέλος μάγκες.. οσοι βάλαμε βάλαμε. Από δω και πέρα μη βάζει κανεις υγραεριοκίνηση στο αυτοκινητό του.
Nissan Qashqai 1600cc με icom jtg 5ης γενιάς
VaggelisS

Δημοσιευσεις: 13

Δημοσίευσηαπό christoi » Παρ 30 Σεπ, 2011 02:57

VaggelisS έγραψε:Τέλος μάγκες.. οσοι βάλαμε βάλαμε. Από δω και πέρα μη βάζει κανεις υγραεριοκίνηση στο αυτοκινητό του.

Ούτως ή άλλιως, ο αριθμός των εγκαταστάσεων μειώθηκε. Πάντως, όταν με ρωτάνε για την εγκατάσταση, εγώ ρίχνω στο τέλος και την ιδέα για την Βουλγαρία με το υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Όποιος θέλει να γλιτώσει χρήμα, θα το ψάξει.
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

Δημοσίευσηαπό valsam » Παρ 30 Σεπ, 2011 15:13

christoi έγραψε:
VaggelisS έγραψε:Τέλος μάγκες.. οσοι βάλαμε βάλαμε. Από δω και πέρα μη βάζει κανεις υγραεριοκίνηση στο αυτοκινητό του.

Ούτως ή άλλιως, ο αριθμός των εγκαταστάσεων μειώθηκε. Πάντως, όταν με ρωτάνε για την εγκατάσταση, εγώ ρίχνω στο τέλος και την ιδέα για την Βουλγαρία με το υποκατάστημα στην Θεσσαλονίκη. Όποιος θέλει να γλιτώσει χρήμα, θα το ψάξει.

Ποιος ειναι αυτος ρε φιλε που περναει στην Βουλγαρια απο Θεσ/νικη,ενδιαφερομαι,στειλε μου pm αν εχεις στοιχεια!
valsam

Δημοσιευσεις: 1395

Δημοσίευσηαπό tommygun » Τρί 04 Οκτ, 2011 22:15

τι γινεται ρε παιδια, τοσες μερες στην 1η σελιδα του gasprice.gr η τιμη υγραεριου πεφτει σαν τουβλο , και στις αντλιες εκει κολλημενη?

α ρε λαμογια καρτελαντζηδες...
tommygun

Δημοσιευσεις: 194

Δημοσίευσηαπό christoi » Τρί 04 Οκτ, 2011 23:23

tommygun έγραψε:τι γινεται ρε παιδια, τοσες μερες στην 1η σελιδα του gasprice.gr η τιμη υγραεριου πεφτει σαν τουβλο , και στις αντλιες εκει κολλημενη?

α ρε λαμογια καρτελαντζηδες...

Στην Θεσσαλονίκη έπεσε! Βέβαιαααααα... 1 λεπτό σε 1 πρατήριο! :D :D :D
Opel Astra H 1.4 Romano με περισσότερα από 80.000km και λιγότερα από 100.
Άβαταρ μέλους
christoi

Δημοσιευσεις: 600

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 101 επισκέπτες