Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Ακριβαίνει το υγραέριο; Τοποθεσία των πρατηρίων LPG; Είναι επαρκές το δίκτυο; Νέα πρατήρια;

Re: Απ: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό Insider40 » Τρί 13 Νοέμ, 2012 10:11

kyriak έγραψε:*** Διαγραφή μηνύματος ***

mod: Kyriak, εξακολουθείς να υβρίζεις τους πάντες και να λες τα ίδια και τα ίδια συνέχεια.. Ban για ένα μήνα λοιπόν και σε περιμένουμε τότε με φρέσκες ιδέες!!!!

Να αγιάσει το χέρι σου!!! Επιτέλους!!!
Το είχα πει και σε παλιότερο post.... το λυπηρό με τον συγκεκριμένο είναι ότι είναι και ψηφοφόρος! Κλινική περίπτωση.
Ελπίζω η αγωγή που του δίνουν να πιάσει τόπο σε ένα μηνά και να μπει άλλος άνθρωπος!
Insider40

Δημοσιευσεις: 58

Re: Εξισωση ΕΦΚ υγραεριου με πετρελαιου κινησης

Δημοσίευσηαπό macmac » Τρί 13 Νοέμ, 2012 10:35

dancerman έγραψε:για πες μας αγαπητε εγκαταστατη ποια ειναι η προσφορα σου στο κρατος εσενα που μας τα λες μπολικα? το οτι τοσα χρονια γδινεις τον ελληνα πελατη σου? που κερδιζεις 400ευρω και βαλε στην καθε εγκατασταση και αυτα χωρις φπα γιατι αν κοψεις αποδειξη ανεβαινει η ταριφα? οπως και να το κανουμε εσυ ανηκεις στους ελευθερους επαγγελματιες οχι εγω.

ο ελληνας μισθωτος και το τονιζω μισθωτος μια ζωη ηταν στο ελεος τωνα φεντικων και του κρατους που δε μπορουσε να κρυψει τπτ επομενως καλα θα ειναι να μην μιλανε οι εγκαταστατες [size=200]και οσοι ανοικουν στο βρωμικο κλαδο των ελευθερων επαγγελματιων [/size]που φοροδιαφευγουν κατα συρροη γιατι αυτο ειναι το εγκλημα της ελλαδας που τωρα σας επιασε ο πονος για την κοινωνια και τα παιδια σας.

Υπαρχουν και ανθρωποι τιμιοι δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι αλλα να προσεχουμε τι λεμε καποιες φορες οταν εκει που ανηκουμε βρωμαει απο τη κορφη ως τα νυχια.

Δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά δεν είναι δυνατόν σε ένα φόρουμ πολιτισμένο τέτοιοι χαρακτηρισμοί να περνούν έτσι.
Αι Βασίλης είσαι και τσουβαλιάζεις έτσι μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων?
Φωτοτυπείο έχω, χωρίς υπαλλήλους, δεν είμαι εγκαταστάτης, αλλά είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, κόβω τις αποδείξεις μέχρι και 10λεπτών στους πελάτες μου και δεν μπορώ να ακούω τέτοιους χαρακτηρισμούς από μέλη της παρέας μας. Παρακαλώ πολύ πράξε τα δέοντα. Αλήθεια εσύ που λες αυτά δεν έχεις ωφεληθεί ποτέ από το κολοκράτος με τον Α ή τον Β τρόπο?
Πως είναι δυνατόν άνθρωπος που καταφέρεται τόσο αρνητικά κατά του κολοκράτους που μας μαμάει τόσο καιρό, να υιοθετεί τόσο αβίαστα τις σαθρές και βρώμικες ιδέες του? Γιατί το ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες (όλοι όπως εννοείται) είναι "βρώμικοι" είναι μια πιπίλα που πιπιλίζουν τα @@ που μας κυβερνάνε εδώ και 2-3 χρόνια.
Εν κατακλείδει: Διαφωνώ μαζί σου ριζικά. Ο κλάδος των ελεύθερων επαγγελματιών είναι ΚΑΘΑΡΟΣ, με μερικές εξαιρέσεις που αμαυρώνουν το σύνολο.

Ευχαριστώ
Hyundai Matrix 06 - Bardolini - 49000Km / 2500 ώρες με υγραέριο (11lt/100Km + 1,5lt/100Km βενζίνη)
Άβαταρ μέλους
macmac

Δημοσιευσεις: 102

Δημοσίευσηαπό Insider40 » Τρί 13 Νοέμ, 2012 14:02

macmac έγραψε:
dancerman έγραψε:για πες μας αγαπητε εγκαταστατη ποια ειναι η προσφορα σου στο κρατος εσενα που μας τα λες μπολικα? το οτι τοσα χρονια γδινεις τον ελληνα πελατη σου? που κερδιζεις 400ευρω και βαλε στην καθε εγκατασταση και αυτα χωρις φπα γιατι αν κοψεις αποδειξη ανεβαινει η ταριφα? οπως και να το κανουμε εσυ ανηκεις στους ελευθερους επαγγελματιες οχι εγω.

ο ελληνας μισθωτος και το τονιζω μισθωτος μια ζωη ηταν στο ελεος τωνα φεντικων και του κρατους που δε μπορουσε να κρυψει τπτ επομενως καλα θα ειναι να μην μιλανε οι εγκαταστατες [size=200]και οσοι ανοικουν στο βρωμικο κλαδο των ελευθερων επαγγελματιων [/size]που φοροδιαφευγουν κατα συρροη γιατι αυτο ειναι το εγκλημα της ελλαδας που τωρα σας επιασε ο πονος για την κοινωνια και τα παιδια σας.

Υπαρχουν και ανθρωποι τιμιοι δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι αλλα να προσεχουμε τι λεμε καποιες φορες οταν εκει που ανηκουμε βρωμαει απο τη κορφη ως τα νυχια.

Δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά δεν είναι δυνατόν σε ένα φόρουμ πολιτισμένο τέτοιοι χαρακτηρισμοί να περνούν έτσι.
Αι Βασίλης είσαι και τσουβαλιάζεις έτσι μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων?
Φωτοτυπείο έχω, χωρίς υπαλλήλους, δεν είμαι εγκαταστάτης, αλλά είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, κόβω τις αποδείξεις μέχρι και 10λεπτών στους πελάτες μου και δεν μπορώ να ακούω τέτοιους χαρακτηρισμούς από μέλη της παρέας μας. Παρακαλώ πολύ πράξε τα δέοντα. Αλήθεια εσύ που λες αυτά δεν έχεις ωφεληθεί ποτέ από το κολοκράτος με τον Α ή τον Β τρόπο?
Πως είναι δυνατόν άνθρωπος που καταφέρεται τόσο αρνητικά κατά του κολοκράτους που μας μαμάει τόσο καιρό, να υιοθετεί τόσο αβίαστα τις σαθρές και βρώμικες ιδέες του? Γιατί το ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες (όλοι όπως εννοείται) είναι "βρώμικοι" είναι μια πιπίλα που πιπιλίζουν τα @@ που μας κυβερνάνε εδώ και 2-3 χρόνια.
Εν κατακλείδει: Διαφωνώ μαζί σου ριζικά. Ο κλάδος των ελεύθερων επαγγελματιών είναι ΚΑΘΑΡΟΣ, με μερικές εξαιρέσεις που αμαυρώνουν το σύνολο.

Ευχαριστώ

Επίσης μην ξεχνάτε ότι η ιστορία έχει διδάξει και κάτι άλλο… Όποτε είχε οικονομικό πρόβλημα αυτή η χώρα και ακυβερνησία έρχονταν εμφύλιος. Φαινόμενα του να φαγωνόμαστε μεταξύ μας θα πληθαίνουν έτσι ώστε να περνάν απαρατήρητες και οι μεγάλες αλλαγές από αυτούς που έχουν το μέλλον μας στα χέρια τους!
Insider40

Δημοσιευσεις: 58

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 13 Νοέμ, 2012 14:18

τραβηγμενο σεναριο..... ( ελπιζω.....)

λογω την ανεχειας εχει ανεβει ο εκνευρισμός ολων μας και ξεσπαμε ΟΠΟΥ βρουμε...
Επι δικαιων και αδικων.......
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό fokion » Τρί 13 Νοέμ, 2012 14:30

Κατα τα αλλα....

το υγραεριο δεν εγινε "λιγοτερο" συμφαιρον....

οκ σε αυτοκινητα που ετσι κι αλλιως εχουν καταναλωση.... αναπτηρα ε οκ ουτος η αλλως η αποσβεση γινόταν του αγιου ποτέ.

χαμενοι επεισεις απο ολη την ιστορια ειναι οσοι το ξεψυριζαν επι ενα χρονο.... εχασαν ουσιαστικά την αποσβεση

χαμενοι επεισεις ειναι οσοι εβαλαν superduperwow συστηματα ειδικά αν το αυτοκινητο του ς δε τα χρειαζόταν.. Αλλο να αποσβεσεις 900 αλλο να αποσβεσεις 1500...

καποιος φιλος πιο πανω ειπε οτι η διαφορά του ειναι 3 ευρω κερδος ( μονο ) ανα 100 χλμ. Χ 1000χλμ το μηνα 30 Χ 12 μηνες 360.... ειναι το δωρο που σου κοβουνε αν εισαι συνταξιουχος.... δεν κακο.....

Απο κει και περα ΜΗΝ ξεχνατε οτι ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ λογο αεριο εβαλαν οσοι σαν εμενα εχουν "φαγανες" τις οποιες το μονο που μπορουν να τις κανουν περαν να συνεχισουν να τις κυκλοφορουν ειναι να τις βαψουν μπλε και να τις φουνταρουν στο Σουνιο....
Ουτε πετρελαιο συφαιρει να τις κανουν ουτε μπορουν να "παρουν αλλο".

Στο παραδειγμα του φιλου πιο πανω το δικό μου κερδος απλως..... διπλασιαζεται.... και που να δεις στο τσεροκι ενος φιλου μου...

ο κλαδος των επαγγελματιων εκανε ΤΡΑΓΙΚΑ λαθη κατ' εμε, που τα εχουμε ξαναπει... αυτο το 50% οικονομια ηταν πολυ πιασιαρικο και ποτε δεν επιτευχθηκε ακομα κι οταν η βενζινα εφτασε στο 1,8 με το υγραεριο κολλημενο...
Επεισεις που δεν εκαναν σωματειο "τοτε" που ανθιζε το πραγμα ωστε να ελενξουν τον καθε αλουμινα, λαστιχά, ηχοσυστηματα, τελος παντων τον ΚΑΘΕ ασχετο που εμπλεκε... γιατι τοτε "ειχε ψωμι για ολους", αλλα το "θυμηθηκαν" τωρα που η αγορά "μαραζωσε"...
Ισως και γι αυτους ειναι ενας καιρός για ξεκαθαρισμα........
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό ntinaras » Τρί 13 Νοέμ, 2012 15:25

ο ελληνας μισθωτος και το τονιζω μισθωτος μια ζωη ηταν στο ελεος τωνα φεντικων και του κρατους που δε μπορουσε να κρυψει τπτ επομενως καλα θα ειναι να μην μιλανε οι εγκαταστατες και οσοι ανοικουν στο βρωμικο κλαδο των ελευθερων επαγγελματιων που φοροδιαφευγουν κατα συρροη γιατι αυτο ειναι το εγκλημα της ελλαδας που τωρα σας επιασε ο πονος για την κοινωνια και τα παιδια σας.

εσυ αγαπητε πελατη τι εκανες στον ακριβο εγκαταστατη για να σταματησει να ειναι ακριβος?οτι εκανες και στο ακριβο σουπερ μαρκετ?οτι εκανες και στο ακριβο σουβλατζιδικο?
μια χαρα τα συντηρουσες τοσο καιρο,γιατι δε σε ενδιεφερε αλλωστε.
Micra K11 1.3 Zanardi NIGS
ntinaras

Δημοσιευσεις: 230

Δημοσίευσηαπό ECOKINISI » Τρί 13 Νοέμ, 2012 16:24

fokion έγραψε:Κατα τα αλλα....

ο κλαδος των επαγγελματιων εκανε ΤΡΑΓΙΚΑ λαθη κατ' εμε, που τα εχουμε ξαναπει... αυτο το 50% οικονομια ηταν πολυ πιασιαρικο και ποτε δεν επιτευχθηκε ακομα κι οταν η βενζινα εφτασε στο 1,8 με το υγραεριο κολλημενο...
Επεισεις που δεν εκαναν σωματειο "τοτε" που ανθιζε το πραγμα ωστε να ελενξουν τον καθε αλουμινα, λαστιχά, ηχοσυστηματα, τελος παντων τον ΚΑΘΕ ασχετο που εμπλεκε... γιατι τοτε "ειχε ψωμι για ολους", αλλα το "θυμηθηκαν" τωρα που η αγορά "μαραζωσε"...
Ισως και γι αυτους ειναι ενας καιρός για ξεκαθαρισμα........

Πόσο μα ποσό δίκαιο εχεις. Μεγάλο λάθος μας , αλλα υπάρχουν και πολλά άλλα σε αυτο το κομμάτι δυστυχως.
ECOΚΙΝΗΣΗ
Πάτα φρένο στη ρύπανση, δώσε γκάζι στην οικονομία

www.ecokinisi.gr
ECOKINISI
Εγκαταστάτης

Δημοσιευσεις: 219

Δημοσίευσηαπό tasoshunter » Τρί 13 Νοέμ, 2012 16:38

Θα πω κατι για το θεμα εγκεταστατης-εγκατασταση-τιμη.
Το ξαναλεω δεν εχω σχεση με το αντικειμενο.
Θεωρω οτι ειμαστε σε μια ελευθερη αγορα και υπαρχει ο νομος της προσφορας και της ζητησης.
Εκτος απο αυτο το νομο υπαρχει και ενα ρητο που ειναι νομος πιστευω το ΄'οτι δινεις παιρνεις΄'.
Τι θελω να πω με αυτο δεν ξερω αν τα 300 - 400 η 500 ευρω που λετε ειναι πολλα για μια εγκατασταση επειδη ομως ειμαι γνωστης
της υγραεριοκινησης σας λεω οτι η δουλεια που γινεται ειναι δυσκολη και υπευθυνη πολυ πιστευω. Γιατι ενας εγκαταστατης κουβαλαει
πανω του την υπευθυνοτητα για το καθε αυτοκινητο που μετατρεπει σε αεριο αν κατι παθει αυτο.
Επισης να τονισω οτι ο γνησιος εγκαταστατης υγραεριοκινησης ειναι αυτος που εχει σπουδασει και εχει το πτυχιο αν δεν κανω λαθος μηχανολογου η τεχνολογου η (μηχανικου αυτοκινητου ο οποιος μηχανικος πρεπει να εχει προυπηρεσια στο χωρο για να μπορει να υπογραψει εγκατασταση)'
Και ερχομαι να σας ρωτησω τωρα "ενας γιατρος για να σου κανει μια επεμβαση ποσα χρηματα παιρνει?"
Σε καμια περιπτωση δεν τα βαζω στην ιδια μοιρα αλλα και αυτος που κανει εγκατασταση κανει μια λεπτη υπευθυνη δουλεια που δεν μπορει να την κανει ο οποιοσδηποτε αρα πρεπει να αμοιφθει κατα καποιον τροπο καλυτερα απο ενα αλλο επαγγελματια.
Αλλωστε στην ελλαδα η παροχη υπηρεσιας παντα αμοιβοταν καλα.
Δεν σας κρυβω και εγω βρηκα εγκατασταση με 650 ευρω αλλα πιστεψτε με καμια σχεση δεν εχει με αυτην που εκανα εγω.
Και το λεω αυτο γιατι στο δικο μου αυτοκινητο που βαζω την οικογενεια μου θελω το καλυτερο απο πλευρας ποιοτητας δουλειας!!!!
Τελικο συμπερασμα ο καθενας βαζει υγραεριο σε οποιον εγκαταστατη (νομιμο) θελει και διαλεγει ο ιδιος την τιμη που του αρεσει!!
Fiat Grande Punto - Elpigaz με Jlm 70000 +
tasoshunter

Δημοσιευσεις: 276

Δημοσίευσηαπό fotismixa » Τρί 13 Νοέμ, 2012 16:58

Σημερα εβαλα βενζινη με 1,6 απο κεντρικο βενζιναδικο της θεσσαλονικης ειχα καιρο να βαλω ειναι η αληθεια εβαλα 30 ευρω θα κανω 70 χιλιομετρα απ΄ οτι με 30 ευρω αεριο θα κοψω τη βολτα μου και θα συνεχισω δεν θελω να δω μουτρα ΄αερια΄ ξανα μεχρι να βαλει μυαλο δεν γινεται αλλο .συνεχιζω δυναμικα τελος πια ειπα θα το κανω πολλες φορες και δεν το εκανα ελπιζω να με υποστηριξετε και μη μεινω μονος σε αυτη τη προσπαθεια . ολλοι μαζι μπορουμε. λογια δικα μου. οχι πολιτικαντιδων. μια προσπαθεια ειναι πρεπει να παμε ολοι ενωμενοι για να πετυχουμε το αυτονοητο
fotismixa

Δημοσιευσεις: 33

Δημοσίευσηαπό SteliosProCeed » Τρί 13 Νοέμ, 2012 19:35

Δεν εισαι μονος σου φιλε....Εχουν ερημωσει οι αντλιες του υγραεριου ηδη...Και γω με βενιζνη κινουμε εδω και 3 μερες που τελειωσε το γκαζι...Και θα συνεχισω ως 1/12/2012 τουλαχιστον....
Kia ProCee'd 1400cc + Stargas LPG
Άβαταρ μέλους
SteliosProCeed

Δημοσιευσεις: 135

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τιμή υγραερίου - πληροφορίες για πρατήρια

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 122 επισκέπτες