dancerman έγραψε:για πες μας αγαπητε εγκαταστατη ποια ειναι η προσφορα σου στο κρατος εσενα που μας τα λες μπολικα? το οτι τοσα χρονια γδινεις τον ελληνα πελατη σου? που κερδιζεις 400ευρω και βαλε στην καθε εγκατασταση και αυτα χωρις φπα γιατι αν κοψεις αποδειξη ανεβαινει η ταριφα? οπως και να το κανουμε εσυ ανηκεις στους ελευθερους επαγγελματιες οχι εγω.
ο ελληνας μισθωτος και το τονιζω μισθωτος μια ζωη ηταν στο ελεος τωνα φεντικων και του κρατους που δε μπορουσε να κρυψει τπτ επομενως καλα θα ειναι να μην μιλανε οι εγκαταστατες [size=200]και οσοι ανοικουν στο βρωμικο κλαδο των ελευθερων επαγγελματιων [/size]που φοροδιαφευγουν κατα συρροη γιατι αυτο ειναι το εγκλημα της ελλαδας που τωρα σας επιασε ο πονος για την κοινωνια και τα παιδια σας.
Υπαρχουν και ανθρωποι τιμιοι δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι αλλα να προσεχουμε τι λεμε καποιες φορες οταν εκει που ανηκουμε βρωμαει απο τη κορφη ως τα νυχια.
Δεν έχω τίποτα μαζί σου αλλά δεν είναι δυνατόν σε ένα φόρουμ πολιτισμένο τέτοιοι χαρακτηρισμοί να περνούν έτσι.
Αι Βασίλης είσαι και τσουβαλιάζεις έτσι μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων?
Φωτοτυπείο έχω, χωρίς υπαλλήλους, δεν είμαι εγκαταστάτης, αλλά είμαι ελεύθερος επαγγελματίας, κόβω τις αποδείξεις μέχρι και 10λεπτών στους πελάτες μου και δεν μπορώ να ακούω τέτοιους χαρακτηρισμούς από μέλη της παρέας μας. Παρακαλώ πολύ πράξε τα δέοντα. Αλήθεια εσύ που λες αυτά δεν έχεις ωφεληθεί ποτέ από το κολοκράτος με τον Α ή τον Β τρόπο?
Πως είναι δυνατόν άνθρωπος που καταφέρεται τόσο αρνητικά κατά του κολοκράτους που μας μαμάει τόσο καιρό, να υιοθετεί τόσο αβίαστα τις σαθρές και βρώμικες ιδέες του? Γιατί το ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες (όλοι όπως εννοείται) είναι "βρώμικοι" είναι μια πιπίλα που πιπιλίζουν τα @@ που μας κυβερνάνε εδώ και 2-3 χρόνια.
Εν κατακλείδει: Διαφωνώ μαζί σου ριζικά. Ο κλάδος των ελεύθερων επαγγελματιών είναι ΚΑΘΑΡΟΣ, με μερικές εξαιρέσεις που αμαυρώνουν το σύνολο.
Ευχαριστώ
Hyundai Matrix 06 - Bardolini - 49000Km / 2500 ώρες με υγραέριο (11lt/100Km + 1,5lt/100Km βενζίνη)