VasiliS3 έγραψε:Η γκάμα των καλιμπρατόρων της ICOM καλύπτει επαρκώς τα μπεκ βενζίνης της αγοράς. Το τί καλυμπρατόρους πρέπει να έχει το κάθε αμάξι είναι δουλειά του εγκαταστάτη και δεν υπάρχει λόγος να ασχολείστε με αυτά
tgi έγραψε:INCTEK έγραψε:Ναι υπάρχει ένας μπούσουλας, και στην ICOM είναι το ποσό μεγάλα είναι τα μπεκ του αυτοκίνητου σου. Ουσιαστικά πρέπει να γίνει ογκομέτρηση των μπεκ της βενζίνης του αυτοκίνητου, και με βάση το αποτέλεσμα και έναν πίνακα, επιλέγεται ο καλιμπρατόρος για κάθε μοντέλο. Αφού δεν υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα μέσω εγκεφάλου να ρυθμιστεί ο χρόνος ψεκασμού, με τους καλιμπρατόρους ρυθμίζουμε την ποσότητα του εκχυόμενου LPG, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τα ζιγκλέρ που βάζαμε παλιά στα καρμπυρατέρ.
Χρήστος
ωραίαααααααααααααα
εγώ τί καλιμπρατόρους πρέπει να έχω????
Υπάρχει πίνακας από την ICOM ???
Εσύ που έκανες την εγκατάσταση, εβγαλες τα μπεκ της βενζίνης και τα μέτρησες????
INCTEK έγραψε:tgi έγραψε:INCTEK έγραψε:Ναι υπάρχει ένας μπούσουλας, και στην ICOM είναι το ποσό μεγάλα είναι τα μπεκ του αυτοκίνητου σου. Ουσιαστικά πρέπει να γίνει ογκομέτρηση των μπεκ της βενζίνης του αυτοκίνητου, και με βάση το αποτέλεσμα και έναν πίνακα, επιλέγεται ο καλιμπρατόρος για κάθε μοντέλο. Αφού δεν υπάρχει δηλαδή η δυνατότητα μέσω εγκεφάλου να ρυθμιστεί ο χρόνος ψεκασμού, με τους καλιμπρατόρους ρυθμίζουμε την ποσότητα του εκχυόμενου LPG, κάτι αντίστοιχο δηλαδή με τα ζιγκλέρ που βάζαμε παλιά στα καρμπυρατέρ.
Χρήστος
ωραίαααααααααααααα
εγώ τί καλιμπρατόρους πρέπει να έχω????
Υπάρχει πίνακας από την ICOM ???
Εσύ που έκανες την εγκατάσταση, εβγαλες τα μπεκ της βενζίνης και τα μέτρησες????
Εγώ γνώριζα ακριβώς πόσα cc είναι τα μπεκ των Subaru οπότε επέλεξα κατευθείαν τον κατάλληλο καλιμπρατόρο. Αν δεν γνωρίζεις το μέγεθος των μπεκ της βενζίνης πρέπει να τα ογκομετρήσεις και μέσω του πίνακα της ICOM να επιλέξεις τους κατάλληλους καλιμπρατόρους.
Χρήστος
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 20 επισκέπτες
|
|
|