tedd έγραψε:Παιδια συγνωμη για την ταλαιπωρια...και ευχαριστω για της απαντησεις σας
Ξαναμελετησα τα αρχεια που κρατώ και βρηκα μερικες εγγραφες που ειχαν λαθακια και παρα του οτι σε γενικα πλαισια οι καταναλωσεις δεν αλαξαν σε τιποτα το σπουδαιο δηλ ~9,5 καλοκαιρι και 10,5 χειμωνα συν ~1 λιτρο βενζινη.
Οταν υπολογισα τα συνολικα χιλιομετρα ως προς τα συνολικα καυσιμα υγραεριο+βενζινη μου βγαζει τελικη καταλωση ακριβως 10l/100km το οποιο σε σχεση με την προ lpg εποχη οπου ειχα καταναλωση 8,2-8,5l/100km η αυξηση ειναι κυμαινεται στο 17-22% οποτε μαλλον μεσα σε σχετικα λογικα πλαισια ειμαι.
Επειδη δεν φοραω τα σωστα μπεκ η καταναλωση μπορει να ειναι αυξημενη αλλα ευτυχως οχι τοσο πολυ οσο αρχικα υπολογισα και κατατρομαξα. Γιατι η αλλαγη των μπεκ δεν ειναι και φτηνη σιγουρα κανενα 200-300€ θα ηθελε.
Σε αυτα που ρωτησατε παραπανω.. την εγκατασταση την ειχα κανει στην ΕLGAS (θεσσαλονικη) και ο κινητηρας βρηκα οτι ειναι EURO 3 και μαλλον δεν ειναι και τοσο οικονομικος.
labros έγραψε:
Και εγώ έχω κάνει εκεί την εγκατάσταση το 2011 αλλά φοράω μπλε μπεκ. δεν καταλαβαίνω γιατί να σου έβαλαν μεγαλύτερα.

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 24 επισκέπτες
|
|
|