viallesi έγραψε:lepre20 έγραψε:Με βενζίνη είχα 7L/100 (να επισημάνω ότι το trip κλέβει κάπου στο 0,5 , δείχνει λιγότερο)
Με αέριο έχω 8,8L/100, το τελευταίο 2μινο παρατήρησα μια αυξηση ως και 0,5 λιτρα στην κατανάλωση αερίου (αλλαγή μίγματος στα πρατήρια?)
Αυξηση καταναλωσης 25%
Έχω σύστημα παράλληλου ψεκασμού αλλά λογω του ότι οδηγάω πολυ συντηρητικά (2500-3000 στροφες) δεν έχω σημαντική κατανάλωση βενζίνης
πέρα των εκκινήσεων
Πως σας φαίνεται?
Το 25% πως το υπολογίζεις? Με 7 την βενζίνη ή 7,5? Γενικότερα ένα 20% θεωρείται normal.
Το 0,5 το τελευταίο 2μηνο το έχω και εγώ αλλά θεωρώ ότι είναι λόγω περισσότερου κρύου. Αργεί να ζεσταθεί η μηχανή, κτλ.
Στο trip αυτη τη στιγμή έχω 6,5 L , αλλα επειδή το μέτρησα με βενζίνη είδα ότι κλέβει γύρω στο 0,5 λιτρα, οπότε το 7 που λέω πιο πάνω είναι το πραγματικό....βέβαια δεν έχω πάντα 7L....συνήθως παίζει μεταξύ 7-7.5 actual.
Το 25% είναι η αύξηση αυτή τη στιγμή, στις αρχές όταν το έβαλα τον Οτώβριο 2015 είχα 20% αύξηση.
Γενικά τις ρυθμίσεις και το χάρτη τον έχω τσεκάρει 3 φορές ήδη χωρίς καμία αλλαγή από τον εγκαταστατη (οπως μ είπε και τις 3 φορές τόσο πρέπει να καίει)