Αν δεν κανω λαθος ειναι αυτος που εγραφε οτι 200αριζε με 4 ατομα μεσα ?!?!?!........... Ειναι να απορεις αν το πηγενε ετσι ???
Αν δεν κανω λαθος πρεβεζα το εβαλε.
tsopirs έγραψε:
..μια φορα κυγηγιομουν με ενα insignia 2.0t 4*4 με ταχύτητες μεταξυ 180 και 220...
tsopirs έγραψε:
και τον περασα...
tsopirs έγραψε:Εντάξει δεν είναι λογος αυτος και εγω εχω παει 230μια φορα και σχεδον 240αλλες δυο για να δω πως θα πάει γιατι την πρωτη φορα μου εκοψε στα 230..και τα 200τα πιανω συχνα σε αδειο δρομο..μια φορα κυγηγιομουν με ενα insignia 2.0t 4*4 με ταχύτητες μεταξυ 180 και 220και οταν ανεβασε πολυ τα χιλιομετρα γυρισα σε βενζινη και τον περασα...δοξα το θεο δουλευει ρολόι.. παντως Αντώνη τα 2000km ειναι πολυ λίγα ,οπως και τα 20000που εχω εγω..μακαρι να ειναι απροβλητιστα αλλα μην παθιαζεσαι τοσο πολύ με το icom απο τωρα.
Sent from my W6HD ICS using Tapatalk
anastos έγραψε:Έχω και εγω ένα Passat με παρόμοιο κινητηρα με το octavia, συγκεκριμένα τον 2.0tfsi BWA. Έμαθα ότι η tartarini βγάζει έτοιμο προρυθμισμενο σύστημα απο Ιταλία για τον κινητηρα μας και εδω γίνεται μόνο η εγκατάσταση. Ο εγκέφαλος είναι κλειδωμενος και οι εδω δεν μπορούν να επέμβουν το παραμικρό. Αυτο θα έλεγα ότι είναι καλο. Είναι όμως μόνο για μαμα κινητηρα και όχι βελτιωμένο. Απο ότι μου είπαν μέχρι 1300 στα δουλεύει βενζίνη και απο 5000 και πάνω πάλι βενζίνη. Εχει ακούσει κανεις κάτι σχετικό;
anastos έγραψε:Το γνωρίζω για την prins αλλα η τιμη είναι μάλλον απαγορευτική. Πάνω απο 2000 κατα πολυ. Είχα πάρει τηλ μια μέρα και θυμάμαι ότι τρομαξα. Αν είναι να δώσω 2000+ , βάζω το icom που ειναι και υγρο.Το tartarini μου το είπαν κατω απο τα 2000.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 21 επισκέπτες
|
|
|