Συγνώμη, αν κάτι γίνει πχ σε μια προσπέραση και σταματήσει το υγραέριο, τότε αυτόματα θα γυρίσει σε βενζίνη. Αν έχεις βάλει ρελέ, τότε σε τι θα γυρίσει; Θα σε κρεμάσει και επικίνδυνα κιόλας.
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
cmax έγραψε:Μα αν γυρισει σε βενζινη θα ξεκινησει και η αντλια να δουλευει.Απο οσο γνωριζω το μειονεκτιμα θα ειναι ενα κοψιμο της μηχανης ως να ανεβασει πιεση αλλο αυτο ειναι μικρο για να θεωρηθει επυκινδυνο.
hlias μεσα σε ενα χρονο εβαλα 125 λιτρα βενζινης. Εχω μεσα περιπου 25 - 30 λιτρα οποτε ουσιαστικα ανανεωσα 4 φορες τη βενζινη.
Θεωρεις οτι θελει πιο συχνα ακομη;
valsam έγραψε:Καθε 2 μηνες να ανανεωνετε η βενζινη?
Την εβαψα τοτε γιατι δεν μπορεσα να αντισταθω στο 1,27 που βρηκα στην Βουλγαρια την προηγουμενη βδαομαδα και το γεμισα(58 λιτρα),αν μεχρι τωρα που το εχω το υγραεριο 6000 χλμ εχω καψει 30-35 ευρω βενζινη(15-20 λιτρα) δηλ.θελω καμια 20.000 χλμ για να καψω τα 58 λιτρα χειμωνας τωρα και λιγοτερα διανηθεντα χιλιομετρα κανα χρονο θα με παρει!
Ηλια μιας και παω καθε διμηνο τριμηνο στην Βουλγαρια και ειναι να παω και να ρυθμισω το eurοpegas (εδω Ελλαδα δηλ. που το εβαλα)να κανει παράλληλο ψεκασμο βενζινης (περιμενω να συμπληρωσω 10.000 χλμ με υγραεριο να παω για αλλαγη λαδιων και να μου ριξει μια ματια στις βαλβιδες ο μαστορας να δουμε αν εκλεισαν καθολου)να πω τον μαστορα μου (τον αλλον δηλ. αυτον που εβαλε το υγραεριο)να τον κανει π.χ 7-10% τον παραλληλο ψεκασμο παντου και παντα δηλ. σε ολο το φασμα στροφων?
Με 35 λεπτα διαφορα στο λιτρο της Βουλγαρικης βενζινης με του Ελληνικου υγραεριου στα 2000 λιτρα που θα καψω στον χρονο τα 200 θα ειναι βενζινη και τα 1800 αεριο δηλ. 70 ευρω παραπανω θα μου κοστισει,στα 20.000 χλμ ουτος η αλλος μιας και εχω λαδιερα το 50ρικο θα το εδινα με αυτο το 10% παραλληλο ψεκασμο παντου και παντα δηλ. σε ολο το φασμα στροφων που λεω δεν θα ειναι μακραν καλυτερα για τις ευαισθητες βαλβιδες μου?
hlias έγραψε:valsam έγραψε:Καθε 2 μηνες να ανανεωνετε η βενζινη?
Την εβαψα τοτε γιατι δεν μπορεσα να αντισταθω στο 1,27 που βρηκα στην Βουλγαρια την προηγουμενη βδαομαδα και το γεμισα(58 λιτρα),αν μεχρι τωρα που το εχω το υγραεριο 6000 χλμ εχω καψει 30-35 ευρω βενζινη(15-20 λιτρα) δηλ.θελω καμια 20.000 χλμ για να καψω τα 58 λιτρα χειμωνας τωρα και λιγοτερα διανηθεντα χιλιομετρα κανα χρονο θα με παρει!
Ηλια μιας και παω καθε διμηνο τριμηνο στην Βουλγαρια και ειναι να παω και να ρυθμισω το eurοpegas (εδω Ελλαδα δηλ. που το εβαλα)να κανει παράλληλο ψεκασμο βενζινης (περιμενω να συμπληρωσω 10.000 χλμ με υγραεριο να παω για αλλαγη λαδιων και να μου ριξει μια ματια στις βαλβιδες ο μαστορας να δουμε αν εκλεισαν καθολου)να πω τον μαστορα μου (τον αλλον δηλ. αυτον που εβαλε το υγραεριο)να τον κανει π.χ 7-10% τον παραλληλο ψεκασμο παντου και παντα δηλ. σε ολο το φασμα στροφων?
Με 35 λεπτα διαφορα στο λιτρο της Βουλγαρικης βενζινης με του Ελληνικου υγραεριου στα 2000 λιτρα που θα καψω στον χρονο τα 200 θα ειναι βενζινη και τα 1800 αεριο δηλ. 70 ευρω παραπανω θα μου κοστισει,στα 20.000 χλμ ουτος η αλλος μιας και εχω λαδιερα το 50ρικο θα το εδινα με αυτο το 10% παραλληλο ψεκασμο παντου και παντα δηλ. σε ολο το φασμα στροφων που λεω δεν θα ειναι μακραν καλυτερα για τις ευαισθητες βαλβιδες μου?
δυστυχως με τον δικο σου εγκεφαλο δεν θα μπορεις να εχεις παραλληλο ψεκασμο βενζινης προχτες μιλαγα με την εταιρια.
αυτες τις εργασιες να τις κανεις στην Ελλαδα, ειναι γνωστη η αποψη μου γιαυτο.
γεμισες το ρεζερβουαρ βενζινης πανω απο ενα χρονο θα εχεις την ιδια βενζινη? αν κολλησει η αντλια βενζινης θα φταιει το υγραεριο μετα? γιατι να κουβαλας αυτο το βαρος συνεχεια?
hlias έγραψε:αυτη ηταν η ενημερωση που ειχα απο την εταιρια, μακαρι να εχεις δικιο εσυ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 21 επισκέπτες
|
|
|