Qgas έγραψε:Τα ΑΕΒ αντικαθιστούν μικρο ποσοστό ψεκαμςου υγραεριου με βενζινη και τα δυο καύσιμα καίγονται μαζι πχ αν σε ενα φορτίο εχει 12 ms συνολικού ψεκαμου τα 2 ms εινσι βενζινη και τα 10 ms υγραεριο ..
Το άλλο λεγετε split fuel εινσι μονο για λιπανση καμια σχεση ...
Αυτο με το αβανς οτσν γινει θα εινσι όντως επανάσταση ειδωμεν, δες εδω μερικούς
http://www.aeb.it/products/timing-advance-processors
Qgas βαλθηκες να με κανεις να παρω μαθηματα ταχειας για να γινω μηχανικος?
Ενταξει ειπαμε δεν ειμαι του επαγγελματος ,σορρυ αλλα παλι δεν καταλαβαινω,ειδικα αυτο το "Το άλλο λεγετε split fuel εινσι μονο για λιπανση καμια σχεση",μα καλα το ολο θεμα μας δεν ειναι να πετυχουμε λιπανση,αυτος δεν ειναι ο νταλκας των συστηματων υγραεριου?
Ακου εμενα πως μου ακουγετε και πως μπορω να το ερμηνευσω αυτο το "Το άλλο λεγετε split fuel εινσι μονο για λιπανση καμια σχεση" ακι πες μου αν εχω αδικο και που:
Δηλ. με το split fuel πετυχαινουμε ΜΟΝΟ λιπανση αρα προστασια των εδρων και βαλβιδων(εσυ το λες οχι εγω) !
Με τον αλλο τροπο δηλ. οπως αυτο των ΑΕΒ οπου αντικαθιστατε μικρο ποσοστό ψεκασμου υγραεριου με βενζινη και τα δυο καύσιμα καίγονται μαζι πετυχαινουμε λιπανση?
Αν πεις ναι που σιγουρα θα πεις τοτε τι παραπανω απο το ΜΟΝΟ λιπανση που λες οτι προσφερει το split fuel προσφερει η ΑΕΒ,μηπως λεω μηπως με αυτον τον τροπο που δουλευουν παραλληλα βενζινη-υγραεριο τα ΑΕΒ καλυπτουν και αδυναμιες του συστηματος στο υγραεριο αφου δεν προσφερουν ΜΟΝΟ λιπανση?
Δηλ. τι αλλο προσφερουν?
Εμενα καπως ετσι μου ακουγετε γιατι και ενα πουλακι μου ειπε οτι επειδη το μεγαλυτερο ποσοστο των συστηματων που φορανε τα αυτοκινητα σημερα δεν μπηκαν με τα σωστα μπεκ τυπου kehin-hana αλλα προτιμηθηκαν φθηνα τυπου rail για οικονομικους λογους, οι εταιριες βρηκαν τροπο με αυτο του παραλληλου ψεκασμου βενζινης οπως της ΑΕΒ να καλυψουν αδυναμιες του συστηματος και των μπεκ να ανταπεξελθουν στην καυση υγραεριου!
Αυτο με το αβανς ουτε της ΑΕΒ κυκλοφορησαν ακομη?