Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Turbo κινητήρες και LPG

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Turbo κινητηρες και LPG

Δημοσίευσηαπό pk33 » Παρ 22 Ιουν, 2012 10:32

Εγώ πάλι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το silveline....

Έχω κάνει περίπου 250χλμ. Οι εντυπώσεις χείριστες:
1. Manual δεν υπάρχει. Δηλαδή δίνει κανείς 1600 ευρώ χωρίς να παίρνει ούτε μία σελίδα οδηγιών; Αν είναι δυνατόν! Δεν υπάρχει κανένας (αλλά απολύτως κανένας ) τρόπος να εξέγξει κανείς στοιχειωδώς αν ο καλλιτέχνης που εγκατέστησε το σύστημα ακολούθησε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Είναι μυστικά τα manuals;
2. Αρχικά δεν είχε τοποθετηθεί emulator. Με 2η επίσκεψη τοποθετήθηκε αλλά το μόνο που έγινε είναι ότι ξεφούσκωσε η τσέπη μου κατά 50 ευρώ ΧΩΡΙΣ απόδειξη.
3. Άμεση συνέπεια είναι ότι πρέπει να έχω γεμάτο και το τεπόζιτο της βενζίνης τουλάχιστον με όση βενζίνη αντιστοιχεί στην θεωρητική αυτονομία με υγραέριο, αλλά και πρέπει κατά καιρούς να βάζω βενζίνη γιατί συνέχεια πέφτει η στάθμη οπότε αν δεν καταλαβαίνει ότι γεμίζει βενζίνη κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι έμεινε, παρόλο που θα είναι γεμάτο.
4. Το σύστημα κατάλαβε ότι η δεξαμενή υγραερίου ήταν σχεδόν άδεια παρόλο που είχε ακόμη το 1/3 γεμάτο (περίπου 11 λίτρα), που βγάζει θεωρητικά τουλάχιστον 100χλμ. Παρόλα αυτά τα led ήταν σχεδόν σβηστά. Δεν υπάρχει τρόπος να συνεχίσει κανείς να οδηγεί μέχρι να αδειάσει εντελώς η δεξαμενή χωρίς τον σπαστικό ήχο, άρα ή κάνεις 100 χλμ ακούγοντας συνέχεια το σπαστικό μπιπ-μπιπ (κάτι που δεν παίζει όταν έχεις μέσα την οικογένεια) ή πρέπει να πάς να γεμίσεις. Άρα η αυτονομία του συστήματος είναι πλέον 200 χλμ και όχι περίπου 300 που προκύπτει από τη δεξαμενή που έβαλα και την κατανάλωση του αυτοκινήτου. Κοινώς μία μαλακία και μισή!
5. Αφού γέμισε το υγραέριο, το σύστημα δεν κατάλαβε τίποτα. Ο βομβητής συνεχίζει, με το λαμπάκι του διακόπτη να αναβοσβήνει, ενώ τα led που δείχνουν αν η δεξαμενή είναι γεμάτη, "κατάλβαν" ότι γέμισε η δεξαμενή μετά από περίπου ένα τέταρτο.

Δηλαδή αν δεν είχα βάλει Prins και είχα βάλει κάτι όχι τόσο καλό τι θα γινόταν, απλά θα χαλούσε εντελώς το αυτοκίνητο;

Συμπέρασμα:
1. Ήδη έχω χάσει περίπου 200 ευρώ σε εργατοώρες από το υγραέριο
2. Οικονομία δεν υπάρχει γιατί πρέπει να γεμίζω και βενζίνη και υγραέριο αφού δεν δουλεύει ο emulator, εκτός και αν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνεται reset το επίπεδο της δεξαμενής βενζίνης.
3. Το σύστημα είναι άκρως σπαστικό. Δεν είναι δυνατό να κάνει συνέχεια μπιπ όταν κοντεύει να αδειάσει (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όμως να καταλαβαίνει ότι άδειασε με το 1/3 του τεπόζιτου γεμάτο). Απλά δεν είναι δυνατό να οδηγήσει κανείς μία ώρα ακούγοντας συνέχεια μπιπ-μπιπ-μπιπ.... Δεν υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί αυτό συνεχίζοντας το αυτοκίνητο να καίει υγραέριο;
4. Manuals φυσικά δεν δόθηκαν. ούτε μία σελίδα με τις στοιχειώδεις οδηγίες!
5. Η μετατροπή τελικά υγραερίου είναι κατάλληλη για ανθρώπους που ξέρουν τόσο καλά μηχανολογικά ώστε να μπορούν να εγκαταστήσουν μόνοι τους το kit, να το προγραμματίσουν μόνοι τους, να ρυθμίσουν τη λειτουργία μόνοι τους, και να έχουν παλιό αυτοκίνητο που δεν χρειάζεται εξωτικά πράγματα όπως emulator. Για όλους τους άλλους είναι καλύτερο να αγοράσουν diesel. Κοστίζει παραπάνω, αλλά η ψυχική φθορά και το χάσιμο χρόνου από τη διαρκή ενασχόληση με την μετατροπή δεν αξίζει.

Προσωπικά θα πάω να το ξηλώσω. Έχασα 1700 ευρώ, αλλά τουλάχιστον θα σταματήσω να έχω την ψυχική φθορά.

Συμβουλή μου για όσους δεν είναι μηχανικοί τεχνίτες κτλ και δεν μπορούν να λύσουν μόνοι τους το αυτοκίνητο: ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ. ΜΑΚΡΥΑ. Αγοράστε ένα diesel αυτοκίνητο. Θα κάνετε payback σε 5 χρόνια αντί για ένα, αλλά η ψυχική ηρεμία που θα έχετε είναι ανεκτίμητη!
pk33

Δημοσιευσεις: 27

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 22 Ιουν, 2012 15:58

Ρε φιλε καπου το εχασα, Το μπιπ μπιπ σταματα αν πατησεις το κουμπι αλλαγης απο lpg σε βενζινη. Τα λαμπακια συνηθως δεν ειναι αξιοπιστα καθοσον στις δεξαμενες τυπου ντονατ (στη ρεζερβα) το φλοτερ δεν εχει βαθος. Αυτο δεν το θεωρω σοβαρο προβλημα μηδενιζεις τον μετρητη καθε φορα που γεμιζεις και μετρας χλμ. Αμ δεν φταιει το συστημα αν δεν σε ενημερωσαν σωστα............η δεν το εγκατεστησαν - ρυθμισαν σωστα και αντι να κατηγορεις γενικα την υγραεριοκινηση πες μας τον ''μαστορα''
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό pk33 » Παρ 22 Ιουν, 2012 16:25

Το θέμα όμως είναι να σταματήσει το μπιπ, αλλά να δουλεύει με αέριο γιατί έτσι πάει για 100χλμ! Αν είναι να γυρίζω σε βενζίνη με το 1/3 της δεξαμενής γεμάτο, τι να το κάνω;
pk33

Δημοσιευσεις: 27

Δημοσίευσηαπό maevius » Παρ 22 Ιουν, 2012 16:59

pk33 έγραψε:Το θέμα όμως είναι να σταματήσει το μπιπ, αλλά να δουλεύει με αέριο γιατί έτσι πάει για 100χλμ! Αν είναι να γυρίζω σε βενζίνη με το 1/3 της δεξαμενής γεμάτο, τι να το κάνω;

Απο αυτα που εγραψα αυτο κρατησες;;; Να πας να ρυθμισει το φλοτερ σε σχεση με την ενδειξη και να μας πεις που το εβαλες σε τι αμαξι και οχι γενικολογα μπας και σε βοηθησουμε. Αληθεια εγγυηση δεν εχει το συστημα; Αν δεν εισαι συγκεκριμενος και δικιο να χεις ακρη δεν βγαινει
OPEL INSIGNIA 1,8 (2009) με Zavoli
ΟPEL CORSA C 1.4 (2003) με Prins silverline
Άβαταρ μέλους
maevius

Δημοσιευσεις: 928

Δημοσίευσηαπό fokion » Παρ 22 Ιουν, 2012 19:58

εκτός αν εχει μπει στραβα η δεξαμενη οποτε δε προκειτε ποτε να ερθει αν δεν ισιωσει.

Διαφωνω σε αυτο που λες οτι ο χρηστης πρεπει να εχει ειδικευμενες γνωσεις.
και στο λεω επειδη ΑΚΡΙΒΩΣ εχω....

και πλεον που μου περασε η αρχικη..... καψα του technofreak απλά δεν αεχολουμαι μαζι του περαν του να του βαλω οταν δεν εχει
και φυσικά το συστημα μου ειναι απο τα "χειροτερα"....

απλά "επεσα" σε καλο προφανως εγκαταστατη...
που δε θα σταματησω ΠΟΤΕ να το λεω μπορει να κανει το "σκατα" να φυσαει, αλλα ο κακός μπορει να κανει το "αστερι" απλά να μην δουλευει

και ναι μεν ειχα αποδειξη για το πρωτο εκ του αυτου μου αλλα τωρα εσυ εισαι η αποδειξη ( δυστηχως ) και για το δευτερο.....
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 23 Ιουν, 2012 01:09

pk33 έγραψε:Εγώ πάλι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος με το silveline....

Έχω κάνει περίπου 250χλμ. Οι εντυπώσεις χείριστες:
1. Manual δεν υπάρχει. Δηλαδή δίνει κανείς 1600 ευρώ χωρίς να παίρνει ούτε μία σελίδα οδηγιών; Αν είναι δυνατόν! Δεν υπάρχει κανένας (αλλά απολύτως κανένας ) τρόπος να εξέγξει κανείς στοιχειωδώς αν ο καλλιτέχνης που εγκατέστησε το σύστημα ακολούθησε τις οδηγίες του κατασκευαστή. Είναι μυστικά τα manuals;

1600 ευρω για SILVERLINE ? Απο 1280 ; Μήπως σε πιασαν κότσο ;

2. Αρχικά δεν είχε τοποθετηθεί emulator. Με 2η επίσκεψη τοποθετήθηκε αλλά το μόνο που έγινε είναι ότι ξεφούσκωσε η τσέπη μου κατά 50 ευρώ ΧΩΡΙΣ απόδειξη.

Τι emulator σου έβαλαν ; Οι τιμες τους είναι απο 50-80 ευρω δουλεύει ; Κάνει ρεσετ με το σβήσιμο της μηχανής ; Τα γσλικά αμάξια έχουν σοβαρά θέματα με το body trip computer !! Απόδειξη για την εγκασταστσση πήρες ; αν είναι το prins emulator έχει γύρω στα 100 ευρω να είναι AEB έχει γύρω στα 55-70 ευρω κακώς δεν σου έδωσε απόδειξη

3. Άμεση συνέπεια είναι ότι πρέπει να έχω γεμάτο και το τεπόζιτο της βενζίνης τουλάχιστον με όση βενζίνη αντιστοιχεί στην θεωρητική αυτονομία με υγραέριο, αλλά και πρέπει κατά καιρούς να βάζω βενζίνη γιατί συνέχεια πέφτει η στάθμη οπότε αν δεν καταλαβαίνει ότι γεμίζει βενζίνη κάποια στιγμή θα καταλάβει ότι έμεινε, παρόλο που θα είναι γεμάτο.

Όχι αν σβησεις και ανάβεις και κάνει ρεσετ το εμουλατορ

4. Το σύστημα κατάλαβε ότι η δεξαμενή υγραερίου ήταν σχεδόν άδεια παρόλο που είχε ακόμη το 1/3 γεμάτο (περίπου 11 λίτρα), που βγάζει θεωρητικά τουλάχιστον 100χλμ. Παρόλα αυτά τα led ήταν σχεδόν σβηστά. Δεν υπάρχει τρόπος να συνεχίσει κανείς να οδηγεί μέχρι να αδειάσει εντελώς η δεξαμενή χωρίς τον σπαστικό ήχο, άρα ή κάνεις 100 χλμ ακούγοντας συνέχεια το σπαστικό μπιπ-μπιπ (κάτι που δεν παίζει όταν έχεις μέσα την οικογένεια) ή πρέπει να πάς να γεμίσεις. Άρα η αυτονομία του συστήματος είναι πλέον 200 χλμ και όχι περίπου 300 που προκύπτει από τη δεξαμενή που έβαλα και την κατανάλωση του αυτοκινήτου. Κοινώς μία μαλακία και μισή!

Στο μπιπ έχει γυρίσει βενζίνη ήδη δεν οδηγείς με γκάζι πλέον...έτσι είναι σε όλα τα prins ....πόσα λίτρα δεξαμενής έχεις βάλει ; Μήπως δεν έχει ρυθμιστεί σωστά το όργανο η το φλοτερ

5. Αφού γέμισε το υγραέριο, το σύστημα δεν κατάλαβε τίποτα. Ο βομβητής συνεχίζει, με το λαμπάκι του διακόπτη να αναβοσβήνει, ενώ τα led που δείχνουν αν η δεξαμενή είναι γεμάτη, "κατάλβαν" ότι γέμισε η δεξαμενή μετά από περίπου ένα τέταρτο.

Δεν παίζει αυτο που λες μην γεμιζεις με το κλειδί στη μηχανη στα λαμπακια αν το βγάλεις θα διαβάσει αμέσως με το νέο ξεκίνημα

Δηλαδή αν δεν είχα βάλει Prins και είχα βάλει κάτι όχι τόσο καλό τι θα γινόταν, απλά θα χαλούσε εντελώς το αυτοκίνητο;

Έχει θέμα οδικής συμπεριφοράς ; Λαμπάκι κινητήρα ; Απόδοσης ; Σέρνεται το αμάξι ; Καίει πολυ ; Αν δεν έχεις τέτοια θέματα τα υπόλοιπα λύνονται στο πρώτο τσεκ των 1000 χιλιομέτρων που θα πρέπει να πας με τις παρατηρήσεις σου ΠΟΙΟΣ ΕΊΝΑΙ Ο ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ;

Συμπέρασμα:
1. Ήδη έχω χάσει περίπου 200 ευρώ σε εργατοώρες από το υγραέριο.
;; Δεν καταλαβαίνω τι ενοείς ; Ήσουν στον εγκαταστατη 2 -3 μέρες;

2. Οικονομία δεν υπάρχει γιατί πρέπει να γεμίζω και βενζίνη και υγραέριο αφού δεν δουλεύει ο emulator, εκτός και αν υπάρχει άλλος τρόπος να γίνεται reset το επίπεδο της δεξαμενής βενζίνης.

Αυτο απαντήθηκε πιο πριν θα πέφτει έτσι και αλλιώς οτσν σταματας θα κάνει reset δεν χρειάζεται να βάζεις βενζίνη αγνόησε το !!!

3. Το σύστημα είναι άκρως σπαστικό. Δεν είναι δυνατό να κάνει συνέχεια μπιπ όταν κοντεύει να αδειάσει (ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ όμως να καταλαβαίνει ότι άδειασε με το 1/3 του τεπόζιτου γεμάτο). Απλά δεν είναι δυνατό να οδηγήσει κανείς μία ώρα ακούγοντας συνέχεια μπιπ-μπιπ-μπιπ.... Δεν υπάρχει τρόπος να παρακαμφθεί αυτό συνεχίζοντας το αυτοκίνητο να καίει υγραέριο;

Άλλο είναι το θέμα δες να σου ρυθμίζουν το φλοτερ οτσν έχεις μπιπ είσαι βενζίνη πάτα το να σταματήσει ξανα πάτατο να το βάλεις σε θέση υγραεριου

4. Manuals φυσικά δεν δόθηκαν. ούτε μία σελίδα με τις στοιχειώδεις οδηγίες!

Δεν έχει manual το silver line και εμένα που έχει το έχω διαβάσει ποτε δεν λέει κάτι σημαντικό με τα ίδια λεφτά έβαζες το VSI 2.0 με manual :D :D

5. Η μετατροπή τελικά υγραερίου είναι κατάλληλη για ανθρώπους που ξέρουν τόσο καλά μηχανολογικά ώστε να μπορούν να εγκαταστήσουν μόνοι τους το kit, να το προγραμματίσουν μόνοι τους, να ρυθμίσουν τη λειτουργία μόνοι τους, και να έχουν παλιό αυτοκίνητο που δεν χρειάζεται εξωτικά πράγματα όπως emulator. Για όλους τους άλλους είναι καλύτερο να αγοράσουν diesel. Κοστίζει παραπάνω, αλλά η ψυχική φθορά και το χάσιμο χρόνου από τη διαρκή ενασχόληση με την μετατροπή δεν αξίζει.

Ούτε αυτο ισχύει που λες έχεις 30 % μεγαλύτερη οικονομία με υγραεριο απο το πετρέλαιο , εξωτικά πραγμστα χρειάζονται μόνο τα γσλικά αμάξια και κανά δυο αλλα , πόσες ώρες ή μερες έχασες στον εγκαταστατη ; Κάθε μέρα εκει είσαι ; Είναι πολυ απλό δεν κάνεις τίποτα μόνο καύσιμο βαζεις !!!

Προσωπικά θα πάω να το ξηλώσω. Έχασα 1700 ευρώ, αλλά τουλάχιστον θα σταματήσω να έχω την ψυχική φθορά.

1700 ; Μόλις πριν είπες 1600 για κάτι που κάνει 1280 !!! Δύσκολο αν δεν έχει σοβαρο πρόβλημα λειτουργίας να ξυλωθει και αυτα που γράφεις δεν είναι σοβαρά προβληματα μάλλον το αντίθετο !! Έχεις ακουσει να μένει στο δρόμο ; Να καίει βαλβίδες ; Να ρεταρει τέλιως ; Να σβήνει στα φανάρια ; να μην ξεκινάει το πρωί ;

Συμβουλή μου για όσους δεν είναι μηχανικοί τεχνίτες κτλ και δεν μπορούν να λύσουν μόνοι τους το αυτοκίνητο: ΜΗΝ ΒΑΛΕΤΕ. ΜΑΚΡΥΑ. Αγοράστε ένα diesel αυτοκίνητο. Θα κάνετε payback σε 5 χρόνια αντί για ένα, αλλά η ψυχική ηρεμία που θα έχετε είναι ανεκτίμητη!

Και πάλι δεν ισχύει αυτο που λες γράψε τις παρατηρήσεις σου στον εγκσταστατη δεν μας λες αν παει καλα στο δρόμο διάφορες με βενζίνη κτλ και γράψε ποιος το έβαλε !!
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό fokion » Σάβ 23 Ιουν, 2012 11:12

οταν εχει πληρωσει το 'αστερι" περιμενει καποιος λογικά να ειναι και ΑΣΤΕΡΙ παντου....

να ρυθμισει φλοτερ να να να να
να βαλει και σως να γλυστραει που λενε....

Ο ανθρωπος λεει ενα απλό
Γιατι πρεπει - dathens - ξερω ΟΟΟΟΟΛΑ αυτα που αναφερεις για τα μικικινια και τα κοκοκοψαρα....
Δε θελω
θελω να βαζω το κλειδι και να φευγω.... τοσο απλά. κι ΑΥΤΟ ειναι δουλεια του εγκαταστατη ασχετα με το συστημα οπως βλεπεις....
ειδικά οταν τον εχουν παραμυθιασει οτι εχει βαλει το καλυτεροτερο....

αρα παμε παλι απο την αρχη
η σωστη λειτουργεια ειναι θεμα ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙς ΒΑΛΕΙ....

( και εχει μπει τουρκικο και σε 4.7 γκραν τσεροκι..... με ενα πνευμονα και χτυπαει κοφτες.... και ΜΟΝΟ με αεριο..... και δε το λες και νορμαλ τσεροκι)
ΚΙΑ SPORTAGE 1 - Σύστημα PLATINCA - 100.000 χλμ.
Άβαταρ μέλους
fokion

Δημοσιευσεις: 2253

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 23 Ιουν, 2012 11:56

fokion έγραψε:οταν εχει πληρωσει το 'αστερι" περιμενει καποιος λογικά να ειναι και ΑΣΤΕΡΙ παντου....

να ρυθμισει φλοτερ να να να να
να βαλει και σως να γλυστραει που λενε....

Ο ανθρωπος λεει ενα απλό
Γιατι πρεπει - dathens - ξερω ΟΟΟΟΟΛΑ αυτα που αναφερεις για τα μικικινια και τα κοκοκοψαρα....
Δε θελω
θελω να βαζω το κλειδι και να φευγω.... τοσο απλά. κι ΑΥΤΟ ειναι δουλεια του εγκαταστατη ασχετα με το συστημα οπως βλεπεις....
ειδικά οταν τον εχουν παραμυθιασει οτι εχει βαλει το καλυτεροτερο....

αρα παμε παλι απο την αρχη
η σωστη λειτουργεια ειναι θεμα ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙς ΒΑΛΕΙ....

( και εχει μπει τουρκικο και σε 4.7 γκραν τσεροκι..... με ενα πνευμονα και χτυπαει κοφτες.... και ΜΟΝΟ με αεριο..... και δε το λες και νορμαλ τσεροκι)

Έλα ρε μάστορα φωκίωνα που για τα πάντα έχεις γνώμη !! Τι έχει πληρώσει σε αστέρι ; 1250 ευρω ; ποσο περισσότερα απο το τουρκικο το δικο σου ; Αν τον έπιασαν κότσο και πλήρωσε silver line για VSI τι να πω αν και δεν έχουν διάφορα τα συστηματα εκτός των keihin , εσυ το τουρκικο το πήρες και έφυγες ; Δεν ξαναπηγες ποτέ για ρύθμιση ;
Έβαλες εμουλατορ στο ΚΙΑ ; Έπεφτε η βενζίνη ; Τι δουλεια έχει το grand cherokee ? φυσικά και μπαίνει σιγα το μοτέρ πιο αργό ακόμη και απο το ΤΡΑΜ να βάλει σε hemi η σε SRT ο φίλος σου να μας πει πιος παραμύθια ζει ποιον ; Εσυ με το platinka που απο τότε που το πήρες δεν ξαναπηγες ούτε για ρύθμιση εεε ; Ο εγκαταστατης σου του τουρκικού ειναι αλλαχ !!!
Είπα εγω οτι δεν θέλει επανέλεγχο ένα κιτ prins ? εμείς δε δίνουμε πληροφορίες στον εγκατασττη αν κατι δεν παει καλα ; Στα περισσότερα αμάξια δεν χρειάζεται καν επανέλεγχος αν διαβάσεις αναφορές εδω μέσα για αρκετα PRINS υπάρχουν αμάξια που θα χρειαστούν 2 και 3 φορές ρύθμιση για να δουλέψουν σωστα ....

.ειδικα σε τουρκικα συστηματα 10 ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Βλέπε SAAB WENT GAS ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ
Και τα προβληματικά ειναι συνήθως τα γαλλικά με τα εμουλατορ κτλ !!
dathens

Δημοσίευσηαπό gakost » Σάβ 23 Ιουν, 2012 13:07

dathens έγραψε:Έλα ρε μάστορα φωκίωνα που για τα πάντα έχεις γνώμη !!
:thumbdown:

Αποφασίζομεν και διατάσωμεν: απαγορεύεται να γράφεις, να λες, ακόμη και να σκέφτεσαι οτιδήποτε αρνητικό ή έστω και ουδέτερο για το super, καλυτερότερο, μοναδικό, ανεπανάληπτο, φθηνό, συμφερότερο, κορυφαίο, καταπληκτικό, τα κάνει όλα και συμφέρει, σύστημα Ολλανδικής προέλευσης.
gakost

Δημοσιευσεις: 1038

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 23 Ιουν, 2012 13:39

παλι γραφεις ,,,,,ες εγω παρακολουθω οτι γραφει ο φωκιων και αρκετοι εδω μεσα και λεω το εξης

ποσα συστηματα δουλεψαν με τη μια χωρις κανενα θεμα ρυθμισης ή μικροδιόρθωσης ?

ΠΟΣΑ ?

για να ισχυσει η εγγυηση ειναι υποχρεωτικη η επισκεψη επανελεγχου στον εγκαταστατη , μετα τα 1000 χιλιομετρα

προκειτε περι μετατροπης και οχι εργοστασιακής κατασκευης μη το ξεχναμε αυτο
dathens

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 22 επισκέπτες