donstefano έγραψε:Ο ανθρωπος επαθε τωρα τη ζημια και το φυσαει και δεν κρυωνει προφανως.
Και σε τετοιους καιρους το χιλιαρικακι ειναι τεραστιο ποσο για πολλους απο εμας.
Το υγραεριο το βαζουμε να κανουμε οικονομια μιας και οι καιροι πλεον δεν επιτρεπουν οικονομικα την κινηση με τη βενζινη.Να γινονται οι μετακινησεις μας πιο ευκολα και ανεξοδα.Γιατι με βενζινη η τα σκας και δεν εχεις να πληρωσεις αλλες υποχρεωσεις,η καθεσε δε πας πουθενα και μιζεριαζεις.
Κανενας μα κανενας δεν μπορει να βαλει το χερι του στη φωτια και να πει οτι η φθορα με το υγραεριο ειναι ιδια με τη βενζινη.Ειναι πολυ μεγαλυτερη.Αυτη ειναι η μεγαλη αληθεια.Το οδηγας χαλαρα,το προσεχεις περισσοτερο,να βαζεις προσθετα,να κοιτας βαλβιδες κτλ.Πραγματα που στη βενζινη δεν τα εκανες τοσο συχνα γιατι το αμαξι πρεπει να το προσεχεις μετα την εγκατασταση περισσοτερο.Και γενικα οι εγκαταστατες να μην χρυσωνουν το χαπι και να λενε την αληθεια.Πολλοι την λενε σταρατα και αλλοι οχι.
Αρα τα 5000 ευρω στη 5ετια απλα δεν ισχυουν.Με τις τωρινες τιμες των καυσιμων και με τα παραπανω σερβις,ελεγχους,ταυτοχρονη χρηση και βενζινης για λιπανση εχουμε και λεμε.Συστημα ας πω μπακαλικα 1000 και 1000 ρεκτιφιε και 1000 για βενζινη(παραλληλους ψεκασμους,εκινησεις κτλ) στην 5ετια του μεινε 2 ενα διχιλιαρο......
Κατι θα καλυψει για οικογενεια εξοδα κτλ...Παει και αυτο.Δηλαδη κερδος 400 ευρω το χρονο να λεμε και την αληθεια.....
Εγω που εβαλα αεριο ειπα ενα χιλαρικακι το συστημα και ενα το ρεκτιφιε οποτε το βγαλει,μακαρι να αργησει αρκετα.Εις γνωση μου ολα αυτα για βλαβες κτλ.
Αλλα θυσιασα σε καποιο βαθμο την αξιοπιστια του αυτοκινητου.Παει η Ιαπωνικη μου αξιοπιστια!![]()
Απλα με βενζινη δε θα εκανα τα χιλιομετρα αυτα.Εμενα αν μου παει 80000 και πανω θα δηλωσω ικανοποιημενος.
Και οσο αφορα τα ιαπωνικα επειδη εχουν φημη για την αξιοπιστια τους, ναι θα του βγαζε 300.000 χωρις προβλημα αλλα με βενζινη.Κοστος μεγαλο βεβαια που θα επρεπε να καλυψεις μεχρι εκει.Αυτο ειναι το μειον στην υποθεση.
Οποτε δικαιως διαμαρτυρεται ο ανθρωπος απλα θα σου πω φιλε μου να σκεφτεις οτι αν εμενες στη βενζινη θα ησουν πολυ περισσοτερο χαμενος οικονομικα παντα.
Απλα κανεις προφανως δε του πε ...''Φιλε θα θελει ρεκτιφιε καποια στιγμη να το ξερεις''.Εξου και ο θυμος φανταζομαι.Στανταρ σου ειπαν'' Παρτο βαλτο μην φοβασε τιποτα πατα το οσο θες''......Δεν γινεται ετσι δουλεια!Ο ανθρωπος πιαστηκε απροετοιμαστος και τωρα τρεχει και δε φτανει.
Για μενα οποιος βαζει θα πρεπει να υπολογιζει συστημα και κοστος ρεκτιφιε απο πριν να τα μαζεψει και να ειναι οκ οταν το αντιμετωπισει....
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 23 επισκέπτες
|
|
|