dimoskats έγραψε:BMW1796 έγραψε:dimoskats έγραψε:Τουλάχιστον σε ότι ατμοσφαιρικό γιαπωνέζικο κυκλοφορεί δεν μπορεί να "βάλει χέρι" στον εγκέφαλο ούτε η αντιπροσωπία, δεν μπορεί κανένας να εγγράψει ή να αλλάξει τίποτα γιατί δεν δίνει τέτοια δυνατότητα ο εγκέφαλος, μόνο διάγνωση=ανάγνωση των μετρήσεων μπορείς να κάνεις! Για πες και εσύ πού είδες το αντίθετο??
Σε ΒΜW αποκλείεται πάντως γιατί ακολουθεί την ίδια τεχνική σε όλους σχεδόν τους βενζινοκινητήρες!!
Λοιπόν επειδή έχω BMW και το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα από το 2009 !! επίσης έχω στην κατοχή μου όλα τα Γνήσια διαγνωστικά της BMW γίνονται και αλλάζονται τα πάντα !!! Ακόμη και στην νέα σειρά 2012-2013 που θέλει καλώδιο οπτική ίνας γίνονται τα πάντα !! δεν κλειδώνεται τίποτα σε κάθε εγκέφαλο τουλάχιστον της BMW .( Σε καμιά ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ !! ) σου λέει πότε έγινε η τελευταία αρχικοποίηση ή προγραμματισμός .Σε όλα τα αυτοκίνητα σε όλε της Εταιρίες !! εδώ προγραμματίζουμε αμάξια όπως GTR NISSAN - CARRERA -MERCEDES ,τι είναι αυτά που λέτε να σας πω ότι η νέα BMW με τα 136 άλογα 1600 cm μόνο με πρόγραμμα έφτασε στα 205 άλογα και 38 κιλά ροπή . ΔΕΝ ΚΛΕΙΔΩΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Μπορείς και αλλάζεις χαρτογράφηση σε μαμά εγκέφαλο? Γίνεται σε όλα? Χωρίς παράλληλους ή τσιπαρίσματα στο εσωτερικό του μαμα?
Ότι έχω γράψει παραπάνω είναι ότι μου έχουν πει μηχανικοί, ξάδερφος μου δούλευε σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο NISSAN, αν όντως ισχύουν όσα αναφέρεις αρχίζω και προβληματίζομαι...
σε nissan γινεται με συγκεκριμενους κωδικους για την καθε παραμετρο, δεν ηταν ανακοινωσιμοι επισημα. σε subaru σιγουρα επεμβαινεις στο ρελαντι με κωδικο παλι, πιστευω οτι αυτο μπορει να γινει και σε αλλες παραμετρους με τον αντιστοιχο κωδικο.
οι εγκεφαλοι του υγραεριου (οσους εχω δουλεψει τουλαχιστον) δεν ειναι προσβασιμοι σε ολες τις λειτουργειες τους απο τους εγκαταστατες, υπαρχουν κλειδια για αυτον τον λογο τα οποια δεν δινονται απο τις περισσοτερες εταιριες.