Candlemass έγραψε:Το "ποτέ μη λογομαχείς με έναν ηλίθιο, γιατί θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας" μου έχει σώσει την ηρεμία πολλές φορές, δοκιμάστε το.![]()

Candlemass έγραψε:Το "ποτέ μη λογομαχείς με έναν ηλίθιο, γιατί θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγω πείρας" μου έχει σώσει την ηρεμία πολλές φορές, δοκιμάστε το.![]()

mazda3 έγραψε:Καλησπερα.
Ρε παιδια ειναι αλλο η ρυθμιση βαλβιδων και αλλο το ρεκτιφιε ? Εμενα που μου παρουσιασε το ρεταρισμα κυριως οταν ειναι κρυο και γενικα στο ρελαντι και δεν εχει δυναμη στο ξεκινημα ποιο απο τα δυο πρεπει να γινει ?
mazda3 έγραψε:Καλησπερα.
Ρε παιδια ειναι αλλο η ρυθμιση βαλβιδων και αλλο το ρεκτιφιε ? Εμενα που μου παρουσιασε το ρεταρισμα κυριως οταν ειναι κρυο και γενικα στο ρελαντι και δεν εχει δυναμη στο ξεκινημα ποιο απο τα δυο πρεπει να γινει ?
hlias έγραψε:mazda3 έγραψε:Καλησπερα.
ναι φιλε, ρυθμιση βαλβιδων ειναι η διαδικασια που ρυθμιζεις τα διακενα που οριζει ο κατασκευαστης μεταξυ βαλβιδας και ποτηριου σε εσενα, σχετικα μικροτερο κοστος και οχι βγαλσιμο της κυλινδροκεφαλης.
ρεκτιφιε ειναι η εργασια που θα κανει το μηχανουργειο οταν θα του πας την κυλιδροκεφαλη ετσι ωστε να ταιριαξει τις νεες βαλβιδες στις εδρες και τους οδηγους τους, θα ρυθμισει βαλβιδες, θα πλαναρει την κυλινδροκεφαλη κτλ. σαφως μεγαλυτερο κοστος απο τη ρυθμιση.
viallesi έγραψε:Ηλία πανω από 2/3 φορτίο να γυρνάει σε βενζίνη το καταλαβαίνω, το μέχρι τις 1100 όμως γιατί??? Εκεί είναι πολύ χαλαρά ο κινητήρας, τι πρόβλημα υπάρχει?
viallesi έγραψε:viallesi έγραψε:Ηλία πανω από 2/3 φορτίο να γυρνάει σε βενζίνη το καταλαβαίνω, το μέχρι τις 1100 όμως γιατί??? Εκεί είναι πολύ χαλαρά ο κινητήρας, τι πρόβλημα υπάρχει?
Ηλία αν μπορείς απάντησε σε παρακαλώ σε αυτή την ερώτηση γιατί μάλλον χάθηκε μέσα στο thread.
mazda3 έγραψε:Ξερει κανεις αν στο mazda3 1.6 ειναι χρονοβορο να τσεκαρεις την κατασταση των βαλβιδων ?
hlias έγραψε:mazda3 έγραψε:Ξερει κανεις αν στο mazda3 1.6 ειναι χρονοβορο να τσεκαρεις την κατασταση των βαλβιδων ?
πρεπει να ειναι κρυος ο κινητηρας, ο ελεγχος ειναι σχετικα γρηγορη διαδικασια, αν χρειαστουν καποιες ρυθμιση τοτε θελει αρκετο χρονο.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 26 επισκέπτες
|
|
|