labros έγραψε:Και η μεγαλύτερη θερμοκρασία πως προκύπτει ενώ έχει ανά λίτρο μικρότερη θερμογόνο δύναμη;
valsam έγραψε:Διαβαζωντας στο ιντερνετ διαπιστωνω οτι στο εξωτερικο ο κοσμος το'χει τουμπανο και΄μεις (εδω στην Ελλαδα!)κρυφο καμαρι το θεμα διαφορετικου χρονου καυσης του lpg και τα οσα η ακομη και ολα τα προβληματα που δημιουργει στο αυτοκινητο!
Γιατι αναρωτιεμαι κανενας απο τους 10δες εγκαταστατες που οταν εψαχνα να βαλω υγραεριο και απο τους πολλους ακομη και εδω στο φορουμ το περνουσανε ντουκου το θεμα,αποκλειετε αν καποιος θεωρει τον εαυτο του καλο μηχανικο η μαστορα να μην το γνωριζε ,αρα συμπερανω οτι σκοπιμος μας λεγανε και ακομη μας λενε βαλτε αφοβα υγραεριο στο αυτοκινητο!
Σιγα δηλ. μην μου ελεγε κανενας εγκατασταης "κοιτα φιλε αμα βαλεις υγραεριο να ξερεις οτι το υγραεριο σε σχεση με την βενζινη εχει εντελος διαφορετικη καυση και το αυτοκινητο που ειναι ρυθμισμενο απο το εργοστασιο για να καιει βενζινη καιγοντας υγραεριο δεν θα το κανει σωστα με αποτελεσμα να παθουν ζημια πολλα μηχανικα του μερη ειναι δεν ειναι σε καποια μπλακ λιστ το αυτοκινητο,εξακολουθεις να θελεις να το βαλουμε?"
Ποιος θα εβαζε υγραεριο στο αυτοκινητο του αμα του τα ελεγε αυτα ο εγκαταστατης?
Εγω παντος αρχες Μαρτιου περιμενω το ματζαφλερακι (το δοκιμαζουν ακομη μου ειπαν!)να το βαλω στο αυτοκινητο να δουμε αν τελικα ειναι η δεν ειναι και αυτο μια ακομη φουσκα!
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 38 επισκέπτες
|
|
|