Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να αναφερθώ και να σχολιάσω το συγκεκριμένο θέμα ..
Είμαι σχετικά νέος στο φόρουμ και έχω παρατηρήσει τα εξής:
Οι μόνοι που συνεχώς γράφουν και σχολιάζουν τους πάντες και έχουν άποψη για τα πάντα είναι δύο συγκεκριμένοι επαγγελματίες του χώρου σας
Απ’ ότι κατάλαβα ο συγκεκριμένος κύριος «βάζει μόνος του χέρι» στον προγραμματισμό. Ένας άνθρωπος που δεν κατέχει προγραμματισμό προσπαθεί να επέμβει, θέλετε να μου πείτε ότι αυτή η ενέργεια είναι σωστή? Σας ρωτώ λοιπόν γιατί ενώ δουλεύει άψογα, όπως αναφέρει, το αυτοκίνητό του, προσπαθεί να μπει στο πρόγραμμα και να δει τις ρυθμίσεις? Μήπως με αυτό τον τρόπο οι συνάδελφοί σας προστάτεψαν τον πελάτη τους, διότι πιθανότατα θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στον κινητήρα, ακόμη και να κινδυνέψει η ασφάλεια του λόγω άγνοιας?
Με ότι διαβάζω το μόνο που καταφέρνετε είναι να δυσφημείτε στο σύνολο το επάγγελμά σας και τίποτε άλλο.
Εγώ προσωπικά δεν θα εμπιστευόμουν το όχημα σε κάποιον τεχνικό, ο οποίος το μόνο κάνει είναι να δυσφημίζει συναδέλφους και να το παίζει ο αλάνθαστος και ο παντογνώστης.
Ας μάθουμε επιτέλους σε αυτή τη χώρα να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι και όχι όπως μας συμφέρει!
Σας ευχαριστώ