Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Σωστή ρύθμιση σε Turbo

Αέριος ή υγρός ψεκασμός; Ποιο σύστημα να επιλέξω για μεγάλου κυβισμού κινητήρες; Τα Turbo δουλεύουν με υγραέριο; Σύστημα λίπανσης βαλβίδων

Re: Σωστή ρύθμιση σε Turbo

Δημοσίευσηαπό contrast61 » Τρί 07 Φεβ, 2012 15:08

ωραίοι είσαστε :D εγώ σας έβαλα πίνακα να δείτε ότι το αμάξι μετά τις 4500 στεγνώνει και εσείς μιλάτε για πυρόμετρα :clap: :clap: :clap:
contrast61

Δημοσιευσεις: 28

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Τρί 07 Φεβ, 2012 16:54

φίλε μου έχεις δίκιο, παρασύρθηκα.
Εγώ στη θέση σου αν φοβόμουνα για στεγνώματα, επειδή είναι κάτι εξαιρετικά σοβαρό,
θα έτρεχα πρώτα στην αντιπροσωπεία ή σε εξουσιοδοτημένο για ένα υπεύθυνο έλεγχο και γραπτώς
τα συμπεράσματα, και μετα, στον εγκαταστάτη ακόμη και αν έπρεπε να πληρώσω 50-100 ευρώ για την "εξέταση" προκειμένου να γλιτώσω μερικές χιλιάδες ευρώ σε ζημιές.
antonis8via

Δημοσιευσεις: 362

Δημοσίευσηαπό grigo » Πέμ 09 Φεβ, 2012 00:17

Ευχαριστώ για τις χρήσιμες απαντήσεις και για τον χρόνο σας. Παραγγειλα ήδη το OBDII - Bluetooth γαι να μπορέσω να δω δεδομένα, όπως επίσης θα λύσω αυριο την EGR για καθάρισμα, τσεκάρισμα και δοκιμή, και μετά reset και αντίο check engine!
grigo

Δημοσιευσεις: 5

Δημοσίευσηαπό FastGmN » Πέμ 09 Φεβ, 2012 15:52

Κουράστηκα να διαβάζω..Πολλά λόγια και ουσία τίποτα
Να δούμε ...ας κατασταλάξουμε κάπου δηλαδή ποιά γενιά ή πιο σύστημα είναι το καλύτερο για τα turbo.
Πάντως άνθρωπος δικός μου έβαλε σε SEAT TSI ..250HP
η τοποθέτηση έγινε στη SEAT το 2010 και του έβαλαν 2 πνεύμονες και πάλι σε πολύ -πολύ αγρίεμα του γυρνάει βενζίνη.
Τώρα το δικό μου (octavia) μέχρι ο.5 πίεση δουλεύει πολύ καλά
αν μου το φτιάξουν (διότι αλλάζω πνεύμονα) να πηγαίνει μέχρι 1 πίεση απο κει και μετά δεν με ενδιαφέρει ας γυρνάει σε βενζίνη εξ άλλου για οικονομία το βάζουμε.
FastGmN

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Πέμ 09 Φεβ, 2012 16:23

FastGmN έγραψε:Κουράστηκα να διαβάζω..Πολλά λόγια και ουσία τίποτα
Να δούμε ...ας κατασταλάξουμε κάπου δηλαδή ποιά γενιά ή πιο σύστημα είναι το καλύτερο για τα turbo.
Πάντως άνθρωπος δικός μου έβαλε σε SEAT TSI ..250HP
η τοποθέτηση έγινε στη SEAT το 2010 και του έβαλαν 2 πνεύμονες και πάλι σε πολύ -πολύ αγρίεμα του γυρνάει βενζίνη.
Τώρα το δικό μου (octavia) μέχρι ο.5 πίεση δουλεύει πολύ καλά
αν μου το φτιάξουν (διότι αλλάζω πνεύμονα) να πηγαίνει μέχρι 1 πίεση απο κει και μετά δεν με ενδιαφέρει ας γυρνάει σε βενζίνη εξ άλλου για οικονομία το βάζουμε.

φιλε μου,
εσυ απο όλα αυτά κατάλαβες μόνο λόγια και καθόλου ουσία;
Δίνεις μόνος σου την απάντηση στο ερώτημα....έχεις ήδη καταλήξει λέγοντας συγκαταβατικά
"αν μου το φτιάξουν (διότι αλλάζω πνεύμονα) να πηγαίνει μέχρι 1 πίεση απο κει και μετά δεν με ενδιαφέρει ας γυρνάει σε βενζίνη εξ άλλου για οικονομία το βάζουμε."

αυτό αν το μεταφράσω σε αυτά που θέλεις να πεις και δε λες
" δε μου δουλεύει με πνεύμονα και τους πίεσα και μου υποσχέθηκαν ότι με μεγαλύτερο πνεύμονα θα δουλέψει έστω στο 1 bar,
αλλα έχω αγανακτήσει τόσο που... οπότε...το έχω πάρει απόφαση ότι αν κινούμαι με το υγραέριο.... απλά....θα μετακινούμαι και δε θα απολαμβάνω το αμάξι μου εφόσον δεν έχω λ7 να καίω μόνο βενζίνη για να βρω την ψυχική ηρεμία μου πάλι"

ουσιαστικά είναι σα να παραδέχεσαι ότι με πνεύμονα δεν υπάρχει περίπτωση απροβλημάτιστης λειτουργίας.

ΜΟΝΟ ο υγρός τα βγάζει πέρα στα δύσκολα....
πίεσέ τους να το ξυλώσουν.... έτσι απλά φίλε.
Αλλιώς...προσπάθησε να το πουλήσεις μονος σου σε άλλο κάτοχο ατμοσφαιρικού αμαξιού και μάζεψε για υγρο να τελειώνεις μια και καλή με το θέμα ΥΓΡΑΕΡΙΟ.
antonis8via

Δημοσίευσηαπό FastGmN » Πέμ 09 Φεβ, 2012 20:38

antonis8via έγραψε:[quote="Fas

ΜΟΝΟ ο υγρός τα βγάζει πέρα στα δύσκολα....
πίεσέ τους να το ξυλώσουν.... έτσι απλά φίλε.
Αλλιώς...προσπάθησε να το πουλήσεις μονος σου σε άλλο κάτοχο ατμοσφαιρικού αμαξιού και μάζεψε για υγρο να τελειώνεις μια και καλή με το θέμα ΥΓΡΑΕΡΙΟ.

Και αν κάνει θόρυβο η αντλία?
FastGmN

Δημοσιευσεις: 10

Δημοσίευσηαπό dathens » Παρ 10 Φεβ, 2012 00:00

Και αυτα τα εκατοντάδες τουρμπο που δουλεύουν χωρίς θέμα και πρόβλημα χρόνια τώρα ; Με αέριο ;
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

Δημοσίευσηαπό antonis8via » Παρ 10 Φεβ, 2012 10:36

dathens έγραψε:Και αυτα τα εκατοντάδες τουρμπο που δουλεύουν χωρίς θέμα και πρόβλημα χρόνια τώρα ; Με αέριο ;

"εκατοντάδες"; :crazy:
Για δείξε...μου 1 μόνο με πιέσεις άνω του 1 bar σε παρακαλώ;;
εγώ έβαλα στο δικό μου και δε δούλεψε πάντως παρά τις φιλότιμες προσπάθεις του εγκαταστάτη και την "κολωσιαία εμπειρία του" με τα χιλιάδες που "έφτιαξε" (ή να πω... κανιβάλησε; :lol: )
Δε θέλω να ξαναδώ μπροστά μου ούτε πνεύμονες, ούτε σωληνάκια και ταφάκια, ούτε σφικτήρια, ούτε παράλληλους ούτε τίποτα.
antonis8via

Δημοσίευσηαπό insano » Σάβ 11 Φεβ, 2012 01:57

για να καταλαβω κιεγω θελετε γκαζι με υγραεριο σε μαμα μοτερ?? :wtf:
σοβαρευτείτε η επισκευή κοστίζει.....
insano

Δημοσιευσεις: 22

Δημοσίευσηαπό dathens » Σάβ 11 Φεβ, 2012 02:34

antonis8via έγραψε:
dathens έγραψε:Και αυτα τα εκατοντάδες τουρμπο που δουλεύουν χωρίς θέμα και πρόβλημα χρόνια τώρα ; Με αέριο ;

"εκατοντάδες"; :crazy:
Για δείξε...μου 1 μόνο με πιέσεις άνω του 1 bar σε παρακαλώ;;
εγώ έβαλα στο δικό μου και δε δούλεψε πάντως παρά τις φιλότιμες προσπάθεις του εγκαταστάτη και την "κολωσιαία εμπειρία του" με τα χιλιάδες που "έφτιαξε" (ή να πω... κανιβάλησε; :lol: )
Δε θέλω να ξαναδώ μπροστά μου ούτε πνεύμονες, ούτε σωληνάκια και ταφάκια, ούτε σφικτήρια, ούτε παράλληλους ούτε τίποτα.

http://qgas.gr/images/stories/Mercedes% ... sor/04.JPG. Για πλάκα μέχρι 1,2 bar μέχρι τα κόκκινα 7000 στροφές σε όλες τις ταχύτητες σειριακά και άλλο ένα εδω μέσα slk πειραγμενο στα 200 άλογα και μια ΤΕΡΑΣΤΕΙΑ λίστα τουρμπατων μοτέρ τι πρόβλημα να έχουν ;
ml 350 2005 w164 Prins αθάνατο 160.000 km LPG 227.000 συνολικά
dathens

Δημοσιευσεις: 1252

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Τεχνικά θέματα

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Google Adsense [Bot] και 21 επισκέπτες