εγώ σας έβαλα πίνακα να δείτε ότι το αμάξι μετά τις 4500 στεγνώνει και εσείς μιλάτε για πυρόμετρα
εγώ σας έβαλα πίνακα να δείτε ότι το αμάξι μετά τις 4500 στεγνώνει και εσείς μιλάτε για πυρόμετρα FastGmN έγραψε:Κουράστηκα να διαβάζω..Πολλά λόγια και ουσία τίποτα
Να δούμε ...ας κατασταλάξουμε κάπου δηλαδή ποιά γενιά ή πιο σύστημα είναι το καλύτερο για τα turbo.
Πάντως άνθρωπος δικός μου έβαλε σε SEAT TSI ..250HP
η τοποθέτηση έγινε στη SEAT το 2010 και του έβαλαν 2 πνεύμονες και πάλι σε πολύ -πολύ αγρίεμα του γυρνάει βενζίνη.
Τώρα το δικό μου (octavia) μέχρι ο.5 πίεση δουλεύει πολύ καλά
αν μου το φτιάξουν (διότι αλλάζω πνεύμονα) να πηγαίνει μέχρι 1 πίεση απο κει και μετά δεν με ενδιαφέρει ας γυρνάει σε βενζίνη εξ άλλου για οικονομία το βάζουμε.
antonis8via έγραψε:[quote="Fas
ΜΟΝΟ ο υγρός τα βγάζει πέρα στα δύσκολα....
πίεσέ τους να το ξυλώσουν.... έτσι απλά φίλε.
Αλλιώς...προσπάθησε να το πουλήσεις μονος σου σε άλλο κάτοχο ατμοσφαιρικού αμαξιού και μάζεψε για υγρο να τελειώνεις μια και καλή με το θέμα ΥΓΡΑΕΡΙΟ.
dathens έγραψε:Και αυτα τα εκατοντάδες τουρμπο που δουλεύουν χωρίς θέμα και πρόβλημα χρόνια τώρα ; Με αέριο ;
antonis8via έγραψε:dathens έγραψε:Και αυτα τα εκατοντάδες τουρμπο που δουλεύουν χωρίς θέμα και πρόβλημα χρόνια τώρα ; Με αέριο ;
"εκατοντάδες";![]()
Για δείξε...μου 1 μόνο με πιέσεις άνω του 1 bar σε παρακαλώ;;
εγώ έβαλα στο δικό μου και δε δούλεψε πάντως παρά τις φιλότιμες προσπάθεις του εγκαταστάτη και την "κολωσιαία εμπειρία του" με τα χιλιάδες που "έφτιαξε" (ή να πω... κανιβάλησε;)
Δε θέλω να ξαναδώ μπροστά μου ούτε πνεύμονες, ούτε σωληνάκια και ταφάκια, ούτε σφικτήρια, ούτε παράλληλους ούτε τίποτα.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες
|
|
|