τι πρεπει να κανει ή τι κανει?
φιλε στην ελλαδα ειμαστε, με τα καλα της και με τα κακα της.
hlias έγραψε:
βεβαιωση εγκαταστατη δεν πας και στον πρωτο ελεγχο? σκεψου το γιατι.
gakost έγραψε:hlias έγραψε:
Εγώ προσωπικά δεν το έχω καταλάβει γιατί χρειάζεται και στον πρώτο έλεγχο.
hlias έγραψε:gakost έγραψε:hlias έγραψε:
Εγώ προσωπικά δεν το έχω καταλάβει γιατί χρειάζεται και στον πρώτο έλεγχο.
1 γιατι σε καποια αστοχια η ευθυνη πρεπει να παει στον εγκαταστατη και οχι στο κτεο.
2 πως μπορει το καθε κτεο να βεβαιωσει την καλη λειτουργια του υγραεριου χωρις να κανει βολτα το οχημα ?
hlias έγραψε:οτι ολα τα εξαρτηματα ειναι καινουρια και δεν εχουν ξανατοποθετηθει σε οχημα.
για εμενα ολη αυτη η ιστορια με την υπευθυνη δηλωση του εγκαταστατη ειναι μια μ@λ@κι@, ζητησε ποτε κανεις δηλωση απο τον τεχνικο για τα φρενα ? για τα αμορτισερ ? απο τον φανοποιο σε χοντρες ζημιες που εχουν να κανουν με την ασφαλεια του οχηματος π.χ. αντικατασταση θολου ή κολονας ? απο το ηλεκτρολογο για επισκευες πλεξουδας π.χ. ABS ? ή μηπως δεν ξερουν τι γινετε με τις πιστοποιησεις, τοποθετηση και αγορα κιτ στον κορυδαλλο χαρτι εγκαταστατη στην καβαλα και κτεο στο ρεντη ?
εγκαταστασεις στο πεζοδρομιο απο πλυντηριαδες ή λαστιχαδες ή φανοποιους ή ακομα και απο ταβερνιαριδες (μην γελασεις ξερω τετοιον στην ανω γλυφαδα, ευτυχως εκλεισε τωρα). παντου ταμπελες για υγραεριοκινηση, μπες ρε βλακα υπευθυνε σε αυτο το μαγαζι και κοιτα εχει αναλυτη καυσαεριων ? εχει καποια εργαλεια που χρειαζονται ? εχει τα συστηματα ασφαλειας που πρεπει να εχει ενας τετοιος επισκευαστικος χωρος ?
μπορεις να βρεις μια λογικη ?
αν τη βρεις πες μου την και εμενα, γιατι οσο και αν εψαξα εγω με το φτωχο μου το μυαλο δε βρηκα.
alitaria έγραψε:Το συμπερασμα μου ειναι οτι ο νομοθετης ειναι οτι να'ναι!!!! για ακομα μια φορα!!
Αφου χρειαζεται βεβαιωση αρμοδιου τεχνικου, γιατι να το περασω απο ΚΤΕΟ (δηλαδη τεχνικο ελεγχο οχηματων), αφου οι ιδιοι δεν μπορουν να μου κανουν τεχνικο ελεγχο του οχηματος μου και ζητουν βεβαιωση απο τριτο??????
Ας προσλαβουν εναν με αντιστοιχη αδεια εξασκησεως επαγγελματος ή ας το κλεισουν το μαγαζι!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Απο εκει και περα ισχυει ο νομος της ελευθερης αγορας. Ο καθενας εκτιμαει την υπογραφη του οσο νομιζει, και ειναι ελευθερος να ζητησει οσα θελει!!!
darkman74 έγραψε:Αλλο ενα τρικ για να τσιμπάνε 20αρικα και οτι κατσι δύστυχος οπως λεει και ενα παιδι ποιο πανω στην ελλαδα είμαστε.
εγω εχω βαλει το lpg σε εναν εγκαταστατη και εκει παω για τα σερβις και για ολα και μου εχει και βιβλίο συντηρήσεις . ποιος ο λογος να θελει και εξτρα εφόσον αυτος το παρακολουθεί και αυτος εχει κανει και την εγκατάσταση ? να παω σε καποιον αλλον να μου πει και με το δίκιο του μεγαλε δεν ξερω τι εχει κανει ο δικος σου πρεπει να το ελενξω .
εγω εκανα το σερβισε του lpg αυτον τον μηνα και πλήρωσα για ολα 90 ευρω σε 3 μηνες που θα περασω κτεω πρεπει να το ξαναελενξει ???αν ο ιδιος εχει κανει σωστη δουλεια ? και μην πεταχτι κανεις εγκαταστατης και μου πει σε 3 μηνες δεν ξερεις τι γινεται γιατι τοτε ο ελενχος γενικα θα επρεπε να γινετε καθε 3 μηνες και οχι όποτε περναμε κτεο .
Απαξ ο πελατης το εχει εγκαταστηση σε εναν και εχει και τα σερβισε σε αυτον θα επρεπε να ειναι υποχρεοτικο να δινει αυτο το χαρτι ΔΩΡΕΑΝ.
Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες
|
|
|