Το πρώτο forum για την υγραεριοκίνηση!

Πρόβλημα μπιελας κινητήρα ford cmax 1.8 duratec…..

Προβλήματα στην εκκίνηση; Διακοπές κατά τη λειτουργία; Σας γυρίζει σε βενζίνη; Safe Mode; Λαμπάκι μηχανής – κωδικοί βλάβης;

Re: Πρόβλημα μπιελας κινητήρα ford cmax 1.8 duratec…..

Δημοσίευσηαπό cmax » Πέμ 09 Απρ, 2015 10:15

viallesi έγραψε:
Nikos7167 έγραψε:Λοιπόν από χθες το αυτοκίνητο καίει στο ρελαντί βενζίνα μιας και δεν προγραμματίζεται να κάνει μικροψεκασμούς σε κάποιο φάσμα στροφών…. Του είπα να μου ρυθμίσει λιγάκι το μίγμα ώστε να μην μου ανάβει αραιά και που το CHEK ENGINE και μου είπε πως ο χάρτης είναι τέλειος και να μην το πειράξουμε καθόλου… για να δούμε………
Ρε παιδιά μήπως ξέρεται πόσο πάνε κομπλέ μια τετράδα HANA μπεκ για 125HP που είναι το αυτοκίνητο μου????

Το check engine ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΠΟΤΕ!!!

Φιλε μου αλλαξε εγκαταστατη
cmax

Δημοσιευσεις: 118

Re: Πρόβλημα μπιελας κινητήρα ford cmax 1.8 duratec…..

Δημοσίευσηαπό mparta » Τετ 26 Αύγ, 2015 20:22

Καλησπέρα
Έχω ενα ford focus 1600 πρωτη αδεια 1ο 2006 με συστημα υγρααεριου ιταλικο που δε θυμαμαι το ονομα (είμαι στη δουλειά :oops: :oops: :oops: ). Η ιστορία έχει 2 σκέλη:
1ον) Οταν πήγαινα στο χωριό μου στην επαρχία για το δημοψήφισμα με υγραέριο άναψε το λαμπακι της μηχανής ενώ ήμουν στην εθνική. μείωσα ταχύτητα βρήκα το κοντινοτερο σερβις ford και πήγα ... του εβαλε ένα μηχάνημα και με τον κωδικό που του έβγαλε ο εγκέφαλος είπε ότι ήταν λόγω πολύ φτωχού μείγματος!!!!
2ον) Τον ίδιο καιρό περίπου (δε θυμαμαι όμως πριν ή μετά), με ανοιχτα τα παράθυρα και σε στενό δρόμο, που αντανακλαται ο ήχος άρχισα να ακούω ένα κροτάλισμα στον κινητήρα... Το παρατήρησα και υπάρχει στις 3000-3200 στροφές είτε εν κινήσει είτε με νεκρά... Μετά τις 3200 το κροτάλισμα σταματά. Δεν είναι ότι δεν ακούγεται, απλά σταματά... Στη ford έλειπε ο γιατρός και θα πάω από εβδομάδα... Πήγα όμως σε ένα ανεξάρτητο συνεργείο. Εκεί ο γιατρός με το στηθοσκόπιο άκουσε το χρέπι μου... άκουσε όντως το θόρυβο, χωρίς όμως να μπορεί πεί με σιγουριά από που προέρχεται....
Πήγα στον εγκαταστάτη LPG και τον έβαλα να τσεκάρει τη λειτουργία του υγραερίου και να κάνει ό,τι αναγκαίο... Άλλαξε ένα φίλτρο και μου είπε ότι το σύστημα δουλέυει τέλεια :clap: :clap: :clap: .
Απο μηχανικά ξέρω μόνο να ξεχωρίζω το κινητήρα από τα λάστιχα...
Κάποια Γνώμη γιατί με εχει φάει το άγχος;;;
Ευχαριστώ Πέτρος
mparta

Δημοσιευσεις: 1

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Αντιμετωπίζετε πρόβλημα;

Μελη σε συνδεση

Μέλη σε αυτή την Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 53 επισκέπτες