gianniskandris1 έγραψε:ο καταλυτης ηταν χαλασμενος και τον ξηλωσα τελειως. το check δεν με πολυ ενδιαφερει διοτι ετσι και αλλιως δουλευε κανονικα για κανα τριμηνο περιπου μετα το ξηλωμα του καταλυτη παρολο που ειχε ανοιχτο το λαμπακι χωρις να γυρναει σε βενζινη.ξερουμε κανενα μαστορα στην αττικη που να δουλευει αυτη την μαρκα?το θεμα ειναι οτι με τοσα που εχω διαβασει εδω μεσα εχω μπερδευτει και δεν ξερω απο που να ξεκινησω να ψαχνω και να αποκλειω ενδεχομενα.ξεχασα αρχικα να επισημανω οτι η δεξαμενη μου αρα λογικα και η πολυβαλβιδα μου ειναι της stako
Χωρίς καταλύτη και αναμμένο τσεκ συμαίνει ότι ο εγκέφαλος της βενζίνης λαμβάνει τιμές εκτός ορίων και έχει τραβήξει τον χάρτη της βενζίνης στα όρια (μια ματιά στα τριμς και θα έχουμε επιβαιβαίωση), αποτέλεσμα αυτού να συμπαρασύρεται και ο χάρτης του υγραερίου ή αν παίρνει απευιθείας σήμα από λ σε πετά σε βενζίνη γιατί δεν θα αναγνωρίζει τις τιμές που λαμβάνει ή τις εκλαμβάνει ως βλάβη!
Βάλε έναν καταλύτη, έστω μεταχειρισμένο, κοίτα τον λ μήπως καταστράφηκε από τον αντάπτορα και αν δεν διορθωθεί το υγραέριο πας για ρύθμιση! Τι euro είναι 4 ή 5?